'' Relax, enjoy, rejuvenate ''
 

Sportmassage Zaandijk
Ontspanningsmassage Zaandijk

<

Massage alleen voor vrouwen

Klanten stop!

Momenteel is het niet mogelijk om een nieuwe afspraak in te plannen ivm de huidige drukte

Zitten je spieren vast of wil je even ontspannen en de stress weg laten masseren? Ik gericht mij op het vermindering van specifieke klachten en algehele ontspanning. Voor erotische massages zul je je moeten richten tot iemand anders. Ik heb een eigen massagesalon in Zaandijk.

Sportmassage is zowel voor sporters als niet-sporters. Heb jij last van bijvoorbeeld rugklachten of spierpijn, ben jij net hersteld van een blessure of ben jij een fanatieke sporter? Denk dan aan een sportmassage. De vastzittend spieren worden tijdens een sportmassage los gemasseerd. Voor de beste massage is het belangrijk om goed te ontspannen zodat de massage zijn effectiviteit kan afwerpen.

Heb jij een druk leven en kun je wel wat ontspanning gebruiken? Maak dan een afspraak voor een ontspanningsmassage. Afvalstoffen worden afgevoerd en gespannen spieren ontspannen zich. Met een heerlijk gegeurde massageolie ontspant lichaam en geest.

Soorten massages in Zaandam

Er zijn diverse soorten massages. Denk hierbij aan ontspanningsmassage, stoelmassage, hot stone massage, oosterse massage, energetische massage, holistische massage, sportmassage, bindweefselmassage en zwangerschapsmassage.

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage wordt ook wel relax massage genoemd. Tijdens een ontspanningsmassage gebruik ik gegeurde oliën voor een ontspannende olie massage. Bij een volledige lichaamsmassage van 60 minuten, geef ik aan het einde, naar wens, ook een korte voetmassage. Bij de voetmassage gebruik ik drukpuntmassage technieken die een extra ontspannen werking hebben. Voor de laatste ontspanning pas ik een hoofdmassage toe wat o.a. helpt bij hoofdpijnklachten.

Sportmassage.

Als sportmasseur is het mijn taak om jouw vastzittende spieren los te maken. Werk jij op kantoor en heb je vaak last van je rug? Tijdens een sportmassage kun je bijvoorbeeld kiezen voor een rug massage of nek massage zodat de spieren soepel aanvoelen na de massage. De klachten zullen na een paar behandelingen steeds minder worden.

Stoelmassage

Stoelmassage is een massage die in een massagestoel plaatsvindt. Hierbij kun jij je lichaam laten ontspannen tijdens een drukke werkdag zodat de productiviteit en energie op de werkvloer toeneemt. Stoelmassage is geschikt voor mensen die veel achter de computer zitten of veel in de zelfde houding werken, hoge werkdruk en stress ervaren of zwaar werk verrichten. Het voordeel van een stoelmassage is dat het overal gegeven kan worden omdat je de kleding aanhoudt. Klik hier voor meer informatie over stoelmassage Zaandam

Andere massages

Naast sportmassage en ontspanningsmassage geef ik ook hot stone massage, ayurvedischemassage, zwangerschapsmassage voetreflexmassage, bindweefselmassage en stoelmassage . Klik op de massages om meer te weten te komen over deze nieuwe massage technieken.

Sportmassage in Zaandam

Sportmassage is niet alleen voor topsporters maar ook voor recreatieve sporters van toepassing. Sportmassage helpt bij vastzittende spieren, bij de doorbloeding van de spieren en afvoer van afvalstoffen. Door stevige massage technieken te gebruiken komen de spieren sneller los. Masseren kan zowel als preventieve massage en als herstellende massage worden toegepast. Ook als je net van een blessure hersteld bent is sportmassage een optie om weer terug in de praktijk te komen. Sportmassage helpt om knopen in de spieren los te maken, prestaties te verbeteren en de kans op blessures te verkleinen. Als sportmasseur ben ik er om een sportblessure te voorkomen en spierpijn weg te masseren voor een goed spierherstel. Ook is sportmassage bedoeld als je bijvoorbeeld een hoge werkdruk of veel stress hebt en spanning in de spieren ervaart. Vastzittende spieren zoals bijvoorbeeld nekklachten, rugpijn of vastzittende schouders kun je met een sportmassage los laten masseren. Tijdens de massage gebruik ik een massageolie om de spieren te stimuleren.

Ontspanningsmassage in Zaandam

Ontspanningsmassage kiezen we om even helemaal te ontspannen en tot rust te komen. De stijve spieren worden los gemaakt, we ontstressen van het dagelijkse leven en komen tot rust. Lichamelijke ontspanning leidt tot geestelijke ontspanning. Ontspanningsmassage heeft een heilzame werking en is effectief als je stress en spanning ervaart in het dagelijks leven. Een van de hoofdtaken bij een ontspannende massage is de spieren losmaken. Tijdens een ontspanningsmassage wordt er, naar wens, geurende massage olie gebruikt wat een ontspannende olie massage creëert. Een oliemassage is zeer ontspannend en bevorderd de doorbloeding. Bij aromatherapie massage worden er essentiële oliën gebruikt. Een ontspanningsmassage hoeft geen full body massage te zijn. Je kunt ook kiezen voor 30 minuten waarbij je een rugmassage, schoudermassage en nek massage krijgt. Een ontspanningsmassage werkt ontspannend maar ook bij pijnlijke spieren, spierklachten of gewrichtsklachten kan de massage een ontspannende werking geven doordat je lichaam ontspant en daardoor ook je spieren zich overgeven.

Zwangerschapsmassage Zaandam

De zwangerschapsperiode is een mooie tijd waarin veel verandert in het lichaam. Tijdens je zwangerschap kun je last krijgen van zwangerschapsverschijnselen zoals vermoeidheid, last van je rug, nek of bekken, minder goed slapen en vasthouden van vocht. Een zwangerschapsmassage kan je helpen deze klachten te verminderen, geeft ontspanning en verminderd de kans op vroeggeboorte of complicaties tijdens de bevalling.

Verschillende klachten behandelen met massages

Er kunnen veel redenen zijn om een massage te nemen. Voor de een is het puur ontspannend bedoeld maar ook tijdens lichamelijke klachten is een massage heel fijn om de pijn te verlichten. Herkenbare pijnklachten zijn bijvoorbeeld spierpijn, pijn in onderrug en pijn tussen schouderbladen. Zowel een sportmassage als een ontspanningsmassage kan de pijn verlichten en voert de afvalstoffen af. Omdat een sportmassage pittiger is zullen de knopen sneller loskomen. Veel rugklachten en nekklachten gaan samen met schouderpijn, stijve nek of lage rugpijn. Vaak komen deze klachten door een verkeerde werkhouding. Als eerste is het belangrijk dat je de juiste werkhouding hebt. Anders kunnen je klachten nooit minder worden. Als je bijvoorbeeld op kantoor werkt is een verstelbaar bureau en stoel noodzakelijk zodat nekklachten en lage rugklachten kunnen verminderen. Als je veel hoofdpijn klachten hebt kun je een hoofdmassage nemen. Dit kan helpen bij hoofdpijn, spanningshoofdpijn of migraine. De massage geeft een ontspannend gevoel waardoor de druk op je hoofd verlicht. Hernia klachten komt veel in de onderrug of nek voor waarbij je doorstraling voelt naar de benen of armen. Als je last hebt van een hernia of nekhernia is bewegen pijnlijk en vervelend. Bewegen is wel heel belangrijk. Door de spieren rond je rugpijn of nekpijn te masseren blijven ze soepel en kan de pijn wat verlichten. Weet jij niet zeker of je een hernia hebt? Laat hernia symptomen altijd controleren bij de dokter.