'' Drukpuntmassage voor de nek, schouders, armen en rug''
 

Stoelmassage Zaandijk

Momenteel is het niet mogelijk om een afspraak in te plannen

Neem contact met mij op voor een goed alternatief

U kunt nu ook voor stoelmassage Zaandam bij Wendy terecht. Stoelmassage is een drukpuntmassage van nek, schouders, armen, handen en rug. Het is een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen te verbeteren en het lichaam in balans te brengen. Een stoelmassage heeft een zeer effectieve manier om ziekteverzuim door (werk)stress te voorkomen. Ook kunnen gezondheidsproblemen zoals vermoeidheid, burn out, RSI of hoofdpijn verholpen worden.

De behandeling wordt uitgevoerd op een massagestoel. De speciale ergonomische massagestoel ondersteunt alle ledematen zodat je in een zittende positie goed kunt ontspannen. De massage vindt plaats door de kleren heen. Hierdoor hoeft je geen kleding uit te trekken. Er komt geen massageolie aan te pas waardoor je geen plakkerig gevoel hebt na een massage en je direct weer aan de slag kunt gaan.

Hoe lang duurt stoelmassage?

Een stoelmassage behandeling duurt c.a. 20 minuten. Voordat we beginnen met de massage zal ik kort informeren naar eventuele klachten en contra-indicaties. Je kunt aangeven of je last hebt van bepaalde spieren, spierpijn, hoofdpijn of andere klachten. Dankzij de efficiënte massagetechniek is een stoelmassage zeer geschikt om tijdens werktijd te ondergaan.

Waarom stoelmassage?

De specifieke drukpunttechnieken die gebruikt worden tijdens de stoelmassage stimuleren de doorbloeding. Het helpt bij klachten als een stijve nek, (spannings) hoofdpijn, tintelende vingers, pijnlijke schouders en armen.

Een stoelmassage werkt zowel preventief als gericht op herstel. De stoelmassage is bijzonder aangenaam om te ondergaan en erg ontspannend. Het ontspannende deel begint met drukpunt technieken. De behandeling wordt afgesloten met stimulerende handgrepen om vervolgens weer fit en alert aan het werk te gaan.

Waar kan een stoelmassage plaatsvinden?

Voor een stoelmassage in Zaandam is weinig ruimte nodig. Jij kunt je kleding aanhouden tijdens de stoelmassage waardoor al snel een plek geschikt is waar de massage kan plaatsvinden. Echt is het wel fijn om de massage in een afgesloten ruimte te laten plaatsvinden, zodat er niet te veel afleiding is en je goed kunt ontspannen tijdens de massage.

Stoelmassage in uw bedrijf

Stoelmassage bij bedrijven helpt aantoonbaar bij het verlagen van het ziekteverzuim en het verhogen van de medewerkerstevredenheid. Uit onderzoek blijkt dat men zich na enkele behandelingen fitter en energieker voelt. Medewerkers kunnen het waarderen dat hun werkgever op deze manier laat zien het welzijn van de medewerkers serieus te nemen.

Ook de overheid ziet het belang in van een gezonde medewerkers. Men ziet graag dat de kans op beroepsziekten zoals stress, burn-out en RSI verkleind word. Net als in de rest van Europa is de werkgever verantwoordelijk voor het arbeidsrisico van de werknemer. Dat is dan ook de reden dat de kosten van de stoelmassage volledig als bedrijfskosten mogen worden opgevoerd. Ook de BTW mag worden verrekend.


Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op

× Hoe kan ik je helpen?