'' Holistische, Oosterse en Energetische aanpak ''
 

Voetreflexmassage Zaandijk

Momenteel is het niet mogelijk om een afspraak in te plannen

U kunt nu bij Wendy Schaar terecht voor een voetreflexmassage Zaandam. Voetreflexmassage is een massagetechniek voor lichamelijke en emotionele klachten. . Tijdens de voetreflexmassage worden er reflexpunten in de voet gestimuleerd. Deze punten corresponderen met de organen van het lichaam. Het lichaam wordt door de voetreflexmassage gestimuleerd om eventuele blokkades op te heffen waardoor er zelfgenezing kan plaatsvinden. Voetreflexmassage kan bij iedereen toegepast worden. Je zult ervaren dat een voetreflexmassage een zeer ontspannende werking heeft.

Waarom voetreflexmassage?

Zoals ik benoemde is een voetreflexmassage zeer ontspannend. Vele denken aan een kriebelig gevoel aan de voeten, maar een goede voetreflexmasseur zal de voeten zo behandelen dat het fijn aanvoelt.

Een voetreflexmassage verbeterd de doorbloeding, afvalstoffen worden makkelijker afgevoerd, het werkt ontspannend en stress verlagend, behandeling van klachten en preventie van klachten. Ik ben dan ook blij dat ik voetreflexmassages in Zaandam kan geven.

Hoe werkt voetreflexmassage?

Als een orgaan of lichaamsdeel niet goed werk weerspiegelt zich dit in de voeten. Dit zijn energie reflecterende punten. De plek in de voet die overeenkomt met een niet goed functionerend orgaan wordt pijnlijk. De pijnlijke plek in de voet ontstaat doordat de doorstroming van energie blokkeert. Hierdoor gaat minder bloed en lymfevocht stromen.

Afvalstoffen worden moeilijker afgevoerd en voedingsstoffen worden moeilijker aangevoerd. Niet alleen afvalstoffen worden afgevoerd ook de emoties en geestelijke spanningen worden losgelaten.

Voor wie is een voetreflexmassage?

Een voetreflexmassage in Zaandam is voor iedereen toegankelijk. Door de voeten te laten masseren komen lichaam en geest tot rust en word het zelf genezend vermogen gestimuleerd.

Mogelijke klachtenbehandeling met voetreflexmassage zijn o.a. hoofdpijnklachten, spijsverteringsklachten, hormoonhuishouding, ademhalingsklachten, vermoeidheid, stress en spanning. Zo kunnen er nog vele klachten benoemd worden.

Ook zijn er contra-indicaties waarbij er geen voetreflexmassage uitgevoerd mag worden. Denk hierbij aan griep, koorts, botbreuken of kneuzingen van de voet, wonden op de voet, schimmelinfectie van de voet, trombose in het been.

Mogelijke reacties tijdens en na een voetreflexmassage

Tijdens of na de behandeling is er een mogelijkheid op reacties van een voetreflexmassage. Ontstaat er een reactie? Dan is het een goed teken! Het zelf genezend vermogen van het lichaam is in werking gezet. Iedereen reageert anders op een behandeling. Ik raad het altijd aan om veel water te drinken na een voetreflexmassage behandeling.


Tijdens de voetreflexmassage behandeling

√ Transpiratie
√ Prikkelingen
√ Slaperigheid
√ Opkomende emoties

Vlak na de voetreflexmassage behandeling

√ Loomheid
√ Energiek gevoel
√ Duizeligheid
√ Hoofdpijn

Effecten van een voetreflexmassage op langere termijn

√ Meer afscheiding (ontlasting, transpiratie)
√ Donkere urine (i.v.m. losgekomen afvalstoffen welke het lichaam verlaten via de urine)
√ Klachten worden soms erger om daarna af te zwakken of zelfs te verdwijnen voor korte of langere tijd

Voetreflexmassage Zaandam afspraak maken?

Ben je overtuigd en zou je een afspraak willen maken voor een voetreflexmassage in Zaandam? Klik danhier om een afspraak te maken. Ook als je meer zou willen weten of voetreflexologie in combinatie met een massage en of het kan helpen in jouw situatie staat vragen altijd vrij.
× Hoe kan ik je helpen?