Rugpijn. Wat kunnen wij er tegen doen?
Rugpijn. Wat kunnen wij er tegen doen?
8 oktober 2017
Koolhydraatarm dieet
Is een koolhydraatarm dieet de manier om af te vallen of houden wij onszelf voor de gek?
5 november 2017

Testimonial van Michel

Personal training bij Wendy heeft balans en routine gegeven in mijn leven. Door training is mijn houding verbeterd en ben ik fysiek zeer positief veranderd.

 

Testimonial van MichelDoel
Algehele gezondheid en fitheid

Resultaat
Meer spiermassa en conditie

 

 

Personal training bij Wendy heeft balans en routine gegeven in mijn leven als freelance consultant waar ik veel tijd achter computerschermen doorbreng.

Voordat ik bij Wendy begon merkte ik aan mijzelf dat mijn energielevels, concentratie, (zit) houding en humeur niet goed zaten.
Voor mijn werk spendeer ik vele uren achter computerschermen; iets wat ik met veel passie doe, maar mede hierdoor was mijn eet patroon zeer onregelmatig en onvoldoende.

Wendy zorgt voor een persoonlijke en prettige training waardoor ik altijd verbaasd ben dat de trainingssessie er al weer op zit omdat de tijd voorbij vliegt.
Trainen bij Wendy heeft mij geholpen om een goede balans te vinden met beweging en voeding waardoor ik beter in mijn vel zit en veel minder snel gestrest ben. Uiteraard is door training mijn houding verbeterd en ben ik fysiek ook zeer positief veranderd.

Michel

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kan ik je helpen?