havermout
Haver behoort tot één van de gezondste voedingsproducten
20 mei 2017
Eetbuien! Wat is het en wat kunnen we er tegen doen?
Eetbuien! Wat is het en wat kunnen we er tegen doen?
11 juni 2017
Personal Trainer Zaandam

Testimonial van Rebekka bij personal trainer Wendy Schaar

Het is heel leuk om te merken hoeveel sterker ik ben geworden
Testimonial Rebekka

Doel
Vet% verlagen, strakke buik, sterker worden

Resultaat
30.6 cm minder omvang

 

In januari zijn mijn moeder en ik begonnen met personal training bij Wendy. Mijn doelstelling was om mijn vet% te verlagen en een strakkere buik te krijgen.
De eerste maand heeft Wendy voornamelijk aan onze houding gewerkt. Wij vinden het zo knap dat zij direct ziet wat onze zwakke punten tijdens de oefeningen zijn. De afgelopen 3 maanden is mijn houding enorm verbeterd.
Iedere week is de training anders waardoor de uitdaging blijft. Een doel voor mij was o.a. ook het leren van een pull up. Inmiddels ben ik bijna zover dat ik deze zonder elastiek uit kan voeren.

Het is heel leuk om te merken hoeveel sterker ik ben geworden. Naast de fysieke vooruitgang ben ik ook heel wat centimeters kwijtgeraakt. Dit door de Personal Training sessies, trainingsschema’s en voedingsschema van Wendy. Ik eet veel meer dan voorheen alleen maak ik veel bewustere keuzes. Als wij vragen over voeding of trainingen hebben kunnen wij een bericht sturen en stuurt Wendy bijna direct een bericht terug.

Als je sterker wil worden of centimeters wilt verliezen raad ik zeker aan om via Wendy Personal Training te gaan volgen. Elke week hebben wij een ander les en de trainingsschema’s zijn ook leuk om te doen.
De eerste 3 maanden zijn voorbij gevlogen en wij gaan zeker door, het is zeer verslavend! Mijn volgende doelstelling is de hele Dam tot Dam loop en meer pull ups kunnen!

Rebekka

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kan ik je helpen?