Bulken voor spiermassa
Bulken voor meer spiermassa
9 november 2019
Droogtrainen
Droogtrainen. Hoe doe ik dat?
14 december 2019
personal training zaandam

Testimonial van Aleyna

Wanneer het even tegenzat gaf zij mij aan dat ik de handdoek niet in de ring moest gooien, maar door moest zetten.

Doel 
Gewicht verliezen

Resultaat
6.2 kg afgevallen | 27.2 cm minder omvang

 

 

Een half jaar geleden ben ik bij Wendy begonnen met trainen doordat ik niet meer lekker in mijn vel zat, en doordat merkte dat ik mijn lichaam meer kwaad dan goed deed op het gebied van voeding. Wendy heeft mij in het half jaartje dat ik bij haar trainde ontzettend veel geleerd.

Zij pushte mij om het beste uit mijzelf te halen tijdens iedere training. Dit zorgde ervoor dat geen enkele training mij verveelde. Ik merkte iedere maand weer dat ik sterker werd, meer uithoudingsvermogen had en dat ik afslankte. Ook buiten de trainingen om stond Wendy mij heel erg bij. Zo kreeg ik wekelijks een berichtje waarin zij mijn voeding beoordeelde, en gaf zij mij tips over hoe dit beter kon of waarin zij mij complimenteerde over hoe goed het ging. Wanneer het even tegenzat gaf zij mij aan dat ik de handdoek niet in de ring moest gooien, maar door moest zetten. Hierdoor heb ik na de personal training sessies nog steeds de motivatie om door te gaan met sporten en gezond eten.

Ik ben zowel fysiek als mentaal op een heel ander punt dan voordat ik begon bij Wendy, en ik weet zeker dat dit zonder haar niet was gelukt!

Aleyna

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kan ik je helpen?