Koolhydraatarm dieet
Is een koolhydraatarm dieet de manier om af te vallen of houden wij onszelf voor de gek?
5 november 2017
burnout
Wat is een burn-out en hoe voorkom je het?
3 december 2017
Personal Trainer Zaandam

Testimonial van Angela

Voor mijn opleiding bij de Marine moest ik sterker zijn en mijn conditie verbeteren.

Doel
Krachttraining, conditie opbouwen, paar kg afvallen

Resultaat
4 kg afgevallen | 21 cm minder omvang

 

Binnen een paar maanden wilde ik een aantal resultaten behalen: sterker worden, mijn conditie opbouwen en vet verliezen.
De reden hiervan was omdat ik een opleiding bij de marine zou beginnen. Hiervoor moest ik sterker zijn en mijn conditie flink verbeteren. Afvallen zou hierbij alleen maar mooi meegenomen zijn!

Wendy heeft mij hierbij zo goed geholpen dat mijn blik op veel dingen is veranderd.
Zij heeft mij geleerd hoe je met voeding om moet gaan, dat je bijvoorbeeld geen honger hoeft te hebben en juist goed en voldoende moet eten. Het enige waar je goed op moet letten is ‘wat’ je eet.
Met alle adviezen en wijsheid die Wendy mij heeft gegeven weet ik nu wat goed en fout is. Deze adviezen zal ik straks ook zonder haar blijven gebruiken.

Ook qua kracht opbouwen en conditie verbeteren heb ik veel geleerd. Ik kan nu zelfstandig in de sportschool trainen. Tijdens de Personal Training sessies geeft zij hier veel tips over.

In het begin had ik veel vragen over conditie opbouwen en hoe ik dit zelfstandig kon verbeteren naast de Personal Training sessies.
Ik ben zelfstandig gaan hardlopen waar ik in het begin veel moeite mee had. Dit is ondertussen goed opgebouwd dankzij de tips die Wendy mij heeft gegeven.

Wendy heeft mij tot het uiterste gepushed om alles uit elke training te halen. Hiervoor ben ik haar dankbaar!  Om deze reden zal ik haar bij iedereen aanraden met wat voor doelstelling dan ook. Wendy weet je hierbij te helpen!

Angela

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kan ik je helpen?