recept
Pasta tonijn uit de oven
23 september 2020
recept
Vegetarische pasta
29 september 2020
personal training zaandam

Testimonial van Idris

Ik voel mij veel sterker en fitter dan voorheen en heb weer voldoende motivatie en plezier om een paar keer in de week naar de gym te gaan.

Doel 
Trainingsmotivatie

Resultaat
Sterker, fitter en gespierder

 

Na een tijd niet veel gesport te hebben had ik de behoefte om weer aan de slag te gaan. Op advies van een collega heb ik contact opgenomen met Wendy om met personal training te gaan starten.

Wendy is een professional die je tot het uiterste motiveert tijdens de trainingen en bewust bezig is met de opzet van de trainingen. Geen 1 personal training sessie is hetzelfde qua oefeningen. Het enige wat wel hetzelfde is, is dat je niet ontkomt om door te gaan tot het gaatje.

Uiteraard, als je zelf ook traint naast de personal training sessies, moet je zelf gedisciplineerd genoeg zijn om het trainingsschema volledig en goed uit te voeren.

Ze zorgt er tevens voor dat je zelf bewust gaat nadenken over voeding. Voor mijzelf is dat toch het lastigste gebleken. Ik voel mij veel sterker en fitter dan voorheen en heb weer voldoende motivatie en plezier om een paar keer in de week naar de gym te gaan.

Al met al… Wendy rocks!

Idris

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kan ik je helpen?