Massage zaandam
Waarom is massage belangrijk voor lichaam en geest?
14 april 2019
Hoeveel suiker zit er in fruit?
14 mei 2019
personal training zaandam

Testimonial van Ineke

Wendy heeft het sporten voor mij weer leuk gemaakt!

Doel
Gewicht verliezen en strakker worden

Resultaat
5 kg afgevallen | 27 cm minder omvang

Nadat ik twee jaar niet gesport had, werd de drempel steeds hoger om weer te beginnen. Ik kende Wendy al en toen ik hoorde dat zij Personal Training ging worden. Ik heb haar toen gelijk benaderd voor een advies gesprek.

Wendy zorgde ervoor dat ik alle oefeningen op de juiste manier uitvoerde. Zelf had ik vaak last van migraine na het trainen, doordat Wendy goed op mijn houding letten heb ik hier nu geen last meer van.
Wendy hielp mij elke training aan spierpijn, zónder blessures! Waar ik dacht, “ik kan het niet”, zei Wendy: “Je kan het wel. We doen er nog een paar kilootjes bij”.
Ook met voeding heeft ze me goed geholpen. Ik ben hierdoor een hoop centimeters in omvang kwijtgeraakt, waar ik ontzettend blij mee ben. Daarnaast is mijn conditie verbeterd, ben ik sterker geworden en ben ik beter in shape. Maar het belangrijkste is dat Wendy het sporten voor mij weer leuk heeft gemaakt!

Ineke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kan ik je helpen?