Waarom kun je beter geen light producten en aspartaam gebruiken?
3 juni 2018
Hoe gezond is groene thee?
Hoe gezond is groene thee?
29 juli 2018
Personal Trainer Zaandam

Testimonial van Katy

Grenzen verleggen en steeds sterker worden, dat doet je lichaam en geest goed.

Doel
Meer kracht en strakker in mijn lijf na de zwangerschap

Resultaat
21.5 cm minder omvang

 

 

Ik ben bij Wendy gaan trainen omdat ik na mijn zwangerschap merkte dat ik fysiek en mentaal meer kracht kon gebruiken. Omdat ik het moeilijk vond om de motivatie te vinden heb ik gekozen voor personal training.

Ik vond het erg fijn om meer inzicht te krijgen in de hoeveelheden die ik at en na wat aanpassingen daarin kreeg ik al snel meer energie. De trainingen waren iedere keer anders en uitdagend waardoor het erg leuk was om te doen. Soms dacht ik; dat kan ik nooit! Maar met de begeleiding van Wendy lukte het altijd. Grenzen verleggen en steeds sterker worden, dat doet je lichaam en geest goed. Ik kreeg er meer zelfvertrouwen door en heb nu een goede basis gelegd om zelf verder te trainen.

Ik raad het iedereen aan om te trainen bij Wendy.

Katy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kan ik je helpen?