meal prep
Meal preppen
14 april 2021
Voeding bij onregelmatige diensten
Voeding bij onregelmatige diensten
15 mei 2021
personal training zaandam

Testimonial van Mark

Mijn doel was om weer plezier in het sporten te krijgen en dat is met Wendy’s hulp meer dan gelukt!

personal trainer zaandamDoel 
Plezier krijgen in het sporten

Resultaat
18 kg afgevallen | 9.2% minder vet

 

 

Ik ben bij Wendy terechtgekomen omdat ik niet meer gemotiveerd was om te sporten. Ik boekte geen vooruitgang meer, waardoor ik de sportschool steeds vaker oversloeg.

Bij de eerste meeting bleek dat het toch een stukje slechter met mijn lichamelijk conditie was gesteld dan dat ik zelf dacht. Ik had in eerste instantie niet de intentie om af te vallen, maar Wendy drukte mij met de neus op de feiten. Met Wendy’s hulp bleek het veel gemakkelijker dan ik ooit voor mogelijk had gehouden om mijn eetpatroon te veranderen.

De trainingen zijn iedere week weer onwijs zwaar, wat uiteraard alleen maar positief is. Ik merk dat ik veel dieper ga tijdens Personal Training dan wanneer ik zelf train. Als het me te gemakkelijk afgaat krijg ik meteen zwaardere gewichten in mijn handen gedrukt of moet ik nog een paar extra herhalingen doen. Wendy weet je iedere keer weer tot het uiterste te pushen. De teleurgestelde blik van Wendy als je een oefening halfslachtig uitvoert is genoeg om je de volgende set weer voor de volle 100% in te zetten!

Mijn doel was om weer plezier in het sporten te krijgen en dat is met Wendy’s hulp meer dan gelukt! Ik ben zelfs 18 kilo afgevallen en zit nu een stuk beter in mijn vel. Ik kan het dan ook iedereen aanraden om bij Wendy personal training te volgen.

Wendy bedankt!

Mark

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kan ik je helpen?