Portie controle zonder alles te wegen? Dat kan!
8 september 2018
zwaarder trainen
Wil jij zwaarder trainen? Meer gewicht is niet altijd het antwoord
6 oktober 2018
Testimonial van Monica

Testimonial van Monica

Nooit gedacht maar dankzij Wendy ben ik vrienden geworden met de sportschool

Doel
Strakker figuur en een paar kg afvallen

Resultaat
3 % minder vet | 17.1 cm minder omvang

 

Nooit gedacht, maar dankzij Wendy ben ik vrienden geworden met de sportschool. Toen ik haar belde voor een oriënterend gesprek, was het eerste wat ik zei ‘ik ga niet de sportschool in’. Wendy was even duidelijk: ‘dan gaat het niet’. Inmiddels zijn we 4 maanden verder, heb ik ál mijn doelen gehaald, en vind ik het zelfs fijn om mijn wekelijkse trainingen en groepslessen in de sportschool te doen. Wendy heeft mij weer geleerd wat sporten is, wat het met je doet en hoe fijn het is om fit te zijn. Zelfs het fit wórden, waar ik enorm tegenop zag want ik had jaren niet gesport, was leuk met Wendy samen. Ze is heel relaxed en toch beslist en duidelijk. Na mijn 12-pack ben ik verder gegaan met online personal training. Dat gaat prima maar ik mis het wekelijkse contact zo nu en dan wel. Elke week een uurtje trainen met Wendy motiveert gewoon enorm, ik weet niet wat dat is.

Monica

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kan ik je helpen?