De verschillende vetzuren
3 februari 2018
Weg met stinkende sportkleding
4 maart 2018

Testimonial van Peter

Niks geen honger dieet maar gewoon gezond en regelmatig de juiste producten eten

Doel
Gewichtsverlies

Resultaat
16 kg afgevallen | 52 cm minder omvang

 

Al mijn hele leven kamp ik met gewichtsproblemen. Op een gegeven ogenblik was de maat vol en ben ik gaan hardlopen om wat overtollig gewicht kwijt te raken. Dit resulteerde o.a. in het lopen van een Marathon.
Na mijn Marathon avontuur ging het weer bergafwaarts met mijn gewicht, dus besloot ik hier weer wat aan te gaan doen en deze keer wou ik het maar eens goed aanpakken.

Via, via kwam ik in contact met Wendy. Na eerst telefonisch contact gehad te hebben, heb ik meteen een afspraak gemaakt voor een intake gesprek. Wendy vroeg mij om een voedingsdagboek te maken met de producten die ik gedurende een week at.
Samen hebben wij mijn voedingsdagboek doorgenomen waaruit bleek dat ik ca 3000 kcal per dag innam. Van de weging die hierop volgde schrok ik helemaal. Bijna 80 kg en een vetpercentage van 24.9% wat voor mijn lengte (1.67 m) best wel veel is.

Wendy heeft mij op een zeer begrijpelijke manier uitgelegd dat de producten die ik at bomvol met suikers zaten en zij heeft mij een gezond voedingsadvies meegegeven. Niks geen honger dieet maar gewoon gezond en regelmatig de juiste producten eten.
Dit alles heeft geleid tot een gewichtsverlies van 16 kg, 13% minder vet en een vermindering van omvang van 52 cm.

Wendy heeft bij mij mijn ogen geopend en mij op weg geholpen naar een gezond en verantwoord voedingspatroon.

Bedankt Wendy je bent een topper!

Peter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kan ik je helpen?