water drinken
Waarom is water drinken belangrijk?
4 juli 2020
personal trainer zaandam
Testimonial van Sjeriet
21 juli 2020
personal training zaandam

Testimonial van Roshni

Zeg nooit, nooit. Want zelfs ik ben het leuker gaan vinden in de sportschool. 


Doel
Trainingsmotivatie

Resultaat
sterker, fitter en mijn lichaam is meer in vorm

 

Ik ben nooit een fan geweest van sporten, maar na mijn zwangerschap moest er wat gaan veranderen! Het was op een gegeven moment zelfs een moeite om de trappen naar ons appartement op te lopen. Helemaal buiten adem kwam ik aan.

Na een aantal personal trainers geprobeerd te hebben, kwam ik terecht bij Wendy. De beste keuze tot nu toe! In het begin kwam ze streng over, maar achteraf gezien is dat net wat ik nodig heb gehad. Zowel mijn voeding als conditie waren niet in orde. Met de juiste begeleiding en trainingen kreeg ik de inzichten die ik nodig had. Voeding vind ik nog steeds erg lastig, maar ook daar ben ik bewustere keuzes in gaan maken en ik denk nu wel twee keer na met wat ik allemaal in mijn lichaam stop.

Mijn lichaam is door de trainingen van Wendy mega vooruitgegaan. Ik ren nu de trappen op en heb meer energie voor mijn gezin.

De trainingen zijn zwaar en intensief, maar Wendy kijkt heel goed naar wat jij op dat moment aankan. Zij zal jou nooit iets laten doen waar jij en je lichaam niet achter staan. Dat vind ik superbelangrijk. Wanneer een oefening niet lukt, dan verzint Wendy wel een andere oefening die wel gaat lukken! Zo zie je maar weer: zeg nooit, nooit. Want zelfs ik ben het leuker gaan vinden in de sportschool.

Bedankt voor de fijne trainingen en tot snel!

Roshni

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kan ik je helpen?