Hoeveel suiker zit er in fruit?
14 mei 2019
Fitness in hotels
15 juni 2019
personal training zaandam

Testimonial van Sabina

Door twee keer per week met Wendy te gaan trainen kreeg ik precies de begeleiding die ik nodig had.

Doel
Weer beginnen met sporten

 

 

Ik heb altijd veel gesport: hardlopen, yoga, tennis.. het liefst spontaan en in mijn eigen tijd.

Na de geboorte van mijn zoon wilde het mij maar niet lukken om weer regelmatig te gaan sporten. Ik voelde me bijna altijd te moe en had niet de discipline om het zelf weer op te pakken. Ik wist ook niet hoe of waar ik moest beginnen. Elke poging om weer te gaan sporten eindigde in volledige frustratie omdat ik meer van mezelf gewend was.

Door twee keer per week met Wendy te gaan trainen kreeg ik precies de begeleiding die ik nodig had. Niet alleen had ik eindelijk een stok achter de deur om te gaan sporten, Wendy wist elke sessie weer de juiste balans te vinden tussen uitdaging en voldoening. Wanneer ik dacht dat het echt niet meer ging stond zij naast mij te roepen dat het wel kon. Dat waren precies de momenten waarop ik thuis allang was afgehaakt.

Na vier intensive maanden zit ik weer lekker in mijn vel, heb ik weer meer energie en ben ik zelfs nog 3kg afgevallen. Doel bereikt en helemaal happy dus. 🙂

Sabina

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kan ik je helpen?