Hoe gezond is groene thee?
Hoe gezond is groene thee?
29 juli 2018
Bestaat suikervrije voeding?
Bestaat suikervrije voeding?
11 augustus 2018
Testimonial van Sennur

Testimonial van Sennur

Het zien veranderen van mijn lichaam heeft mijn motivatie doen toenemen

 

Testimonial van Sennur


Doel
Afvallen en een strakker lichaam

 

 

 

Sporten heb ik nooit lang volgehouden. Ik merkte dat de kilo’s er steeds makkelijker bij kwamen dan dat ze er af gingen. Dit was voor mij dan ook de reden om te beginnen met sporten. Mijn doel was om een paar kilo’s af te vallen en een strakker lichaam te krijgen. Maar hoe? Ik wist niet zo goed hoe ik aan mijn doelen moest werken, totdat ik Wendy Schaar Personal Training tegen kwam op Facebook.

Tijdens het intakegesprek met Wendy werd mij goed uitgelegd wat ik kon verwachten en hoe wij aan mijn doelen zouden gaan werken. Ik kreeg er vertrouwen in en ben met twee keer per week Personal Training begonnen bij Wendy.
De trainingen waren precies zoals ik had gehoopt. Ik leerde al snel hoe ik de oefeningen moest uitvoeren en ook hoe ik op mijn houding moest letten. Het zelfvertrouwen nam toe om ook zelf bij de sportschool te gaan trainen.
Het fijne is dat Wendy ook je voeding in de gaten houdt. Hier heb ik enorm veel van geleerd. Nu weet ik wat ik wel en niet moet eten.

Dankzij Wendy heb ik nu de vertrouwen die ik vorig jaar niet had en ook de motivatie om zelf door te blijven gaan met sporten. Het zien veranderen van je lichaam heeft mijn motivatie doen toenemen. Ik had nooit gedacht dat ik op dit punt zou komen met sporten.
Wendy, ontzettend bedankt voor je steun, al je adviezen en natuurlijk alle leuke gesprekken!

Ik raad iedereen aan om te sporten bij Wendy, vooral wanneer je het moeilijk vindt om de stap te zetten en/of niet weet hoe je moet beginnen.

Sennur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kan ik je helpen?