personal training zaandam
Testimonial van Roshni
7 juli 2020
recept
Ontbijt yoghurt
1 augustus 2020
personal trainer zaandam

Testimonial van Sjeriet

Nooit geweten dat ik fitness zo leuk vind! Wendy maakt leuke schema’s waardoor het trainen leuk is, maar ook een uitdaging blijft

Doel 
Afvallen en gezonder leven

Resultaat
15 kg afgevallen | 9.1% minder vet

 

 

Ik ben al jaren aan het jojo-en met mijn gewicht. Toen ik bijna 30 was dacht ik: of ik blijf de rest van mijn leven jojo-en of ik ga er nu wat aan doen. Heel lang gezocht naar een diëtiste waar ik me goed bij voelde. Tijdens het zoeken kwam ik bij Wendy terecht, maar ik dacht dat fitness niets voor mij zou zijn en daarom zocht ik verder. Elke keer wanneer ik aan het zoeken was naar een diëtiste, kwam ik weer terug bij Wendy. Haar manier van afvallen spraak mij enorm aan. Na lang nadenken toch maar Wendy benaderd en gestart met Personal Training.

Nooit geweten dat ik fitness zo leuk vind! Wendy maakt leuke schema’s waardoor het trainen leuk is, maar ook een uitdaging blijft. Ik ben van nul beweging naar drie keer in de week fanatiek trainen gegaan.

Wendy kan goed inschatten wat ik aan kan. Ik verbaas mezelf regelmatig over de gewichten die ik kan tillen en dat is meer dan ik ooit gedacht had. Het sporten maakt mijn hoofd leeg en mijn conditie en spierkracht worden steeds beter.  Het is een mooie combi met letten op je eten en trainen. Ik kan met Wendy sparren over voeding, wat ik wel en niet kan doen en als ik een keer de mist in ga, hoe ik dat weer tegen kan werken. Ik heb nooit honger en eet veel gevarieerder. Daarnaast kan ik Wendy altijd bereiken als ik een vraag heb of als ik het echt even niet meer zie zitten.

Mijn doel was om gezonder te leven en meer te gaan bewegen. Ik ben inmiddels 15 kilo afgevallen en zit nog midden in het traject. Ik heb het pakket ook al meerdere malen verlengt. Het is altijd gezellig, maar ik kan ook mijn verhaal kwijt. Ik raad het absoluut aan om bij Wendy Personal Training te volgen! Want wat ze doet werkt en dat is blijvend!

Sjeriet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kan ik je helpen?