burnout
Wat is een burn-out en hoe voorkom je het?
3 december 2017
Personal Trainer Zaandam
Testimonial van Anja
3 februari 2018
Personal Trainer Zaandam

Testimonial van Stefan

Trainen bij Wendy heeft mij zoveel opgeleverd! Ik voel mij fitter, sterker en gezonder.

Doel
Afvallen en spieropbouw | Een betere algehele conditie

Resultaat
13 kg afgevallen | 45 cm minder omvang

 

Ik ben best sportief. Ik voetbal 2x in de week en ik ging af en toe ook nog een stuk hardlopen of naar de sportschool toe. Op mijn voeding was ik niet echt aan het letten. Ik at niet elke dag ongezond maar af en toe een koekje of snoepje hier en daar zag ik door de vingers. Op een gegeven moment kwamen de kilo’s er aan en zei ik tegen mijzelf: “Het is nu genoeg”. Via Lisa kwam ik in contact met Wendy. Ik had nooit gedacht dat ik überhaupt een Personal Training zou nemen. Ik dacht dat ik het zelf wel kon, maar wat een life changer! Wendy gaf aan wat ik wel en niet kon eten en aan de hand van haar app kon zij mij goed in de gaten houden. Dit geeft echt een stok achter de deur om een nieuw eet patroon te ontwikkelen en wekelijkse te gaan trainen. Ze gaf wekelijks goede tips en al mijn vragen over trainingen en voedsel kon ik bij haar kwijt.

Ik ben nog nooit zo veel kilo’s en vet kwijt geraakt in de periode dat ik met Wendy aan het trainen was. Ik pas weer beter in mijn kleding, ik voel mij fit en ik moest zelfs nieuwe kleding aanschaffen omdat de rest te groot is geworden. Conditioneel ben ik ook veel beter geworden. Ik heb meegedaan met twee hardloop wedstrijden waarvan ik vroeger nooit had verwacht daar ooit aan mee te doen. Wendy’s methodes werken zeer resultaat gericht en ze geeft geen crash course diëten waardoor het ook veel makkelijker is vol te houden na de periode met Wendy.
Ik wil via deze weg Wendy heel erg bedanken voor alles wat ze voor me betekent heeft!

Stefan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kan ik je helpen?