Afvallen onder begeleiding

  • Stuur een appje
  • Meld je aan!

AFVALLEN EN SPORTEN ONDER BEGELEIDING

Wil je afvallen onder begeleiding? Dat kan bij Wendy Schaar! Ik bied vrouwen een exclusieve, prettige omgeving waar zij onder begeleiding kunnen afvallen. In mijn sportschool komen namelijk alleen maar vrouwen. Vrouwen die zich niet prettig voelen in een mega sportschool, zich in andere sportscholen bekeken voelen of graag begeleid willen sporten en afvallen met een personal trainer. Je kunt hier dus helemaal jezelf zijn. Als personal trainer help ik je sneller en gecontroleerd af te vallen. Niet alleen door te trainen, maar ook met een persoonlijk voedingsadvies. Benieuwd hoe ik jou kan helpen? Schrijf je bij mij in voor afvallen onder begeleiding.

WAAROM AFVALLEN MET PERSOONLIJKE BEGELEIDING?

Afvallen is niet iets wat je zomaar even doet. Hier heb je flink wat motivatie en uithoudingsvermogen voor nodig. Lukt het je niet om zelf af te vallen? Dan kun je bij mij afvallen onder begeleiding. Ik help je op een gezonde en verantwoorde manier gewicht te verliezen en af te slanken tot je ideale gewicht en postuur. Dit doe ik door je personal trainer te zijn, maar ook door je persoonlijke coach, motivator en mental coach te zijn. De begeleiding wordt op maat gegeven en afgestemd op je specifieke behoeften en situatie.

Adviesgesprek

Het traject begint met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek waar wij een plan van aanpak samenstellen. Hierbij houd ik rekening met jouw dagelijkse leven om een goede periodisering te maken.

Trainingen

Tijdens de eerste training starten we met wegen en meten. Dit herhalen we elke maand. Elke training word een nieuwe belevenis, hou ik rekening met jouw fysieke gesteldheid en verlies ik je geen moment uit het oog.

Persoonlijk trainingsprogramma

Ik maak elke maand een persoonlijk trainingsprogramma voor iedereen die naast de personal training sessies zelfstandig wil gaan trainen. Jij mag er zelf voor kiezen of je thuis of in de sportschool wilt sporten.

Voedingsadvies

Een Personal Training pakket is inclusief voedingsadvies. Voeding is erg belangrijk bij het behalen van jouw gewenste doelstelling. Of dit nu afvallen, aankomen of op gewicht blijven is. Ik zal jouw alle advies geven die je nodig hebt. Lees hier meer over voedingsadvies

Leefstijlcoaching

Als leefstijlcoach helpt ik jou naar een gezonder en positiever leven. Ik leer je hoe je grip kan krijgen op de gewoontes en ga ik je begeleiden naar het maken van je eigen bewuste keuzes waar jij zelf achter staat.

VOEDINGSADVIES

Als je wilt afvallen, kan voldoende bewegen je helpen dit doel sneller te bereiken. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat je spiermassa opbouwt, waardoor je lichaam strakker wordt en je geen overtollige huid overhoudt door het afvallen. Maar afvallen werkt het best met een voedingsadvies op maat. Mijn persoonlijke voedingsadvies belooft altijd betere resultaten. Door verantwoord en gezond te eten zul je gewicht kwijtraken en je vetpercentage verlagen.

Manon SchotmanManon Schotman
09:43 16 Sep 23
Ik ben na mijn zwangerschap 10 kilo afgevallen met behulp van de online personal training die ik gedaan met Wendy. De intake ging per telefoon en verder hadden we voornamelijk contact per mail. Ook stelde ze sportschema’s op en hielp me met het kiezen van gezonde voeding. Het was precies de stok achter de deur die ik nodig had, zonder honderden euro’s per maand uit te geven aan een live personal trainer. Ze gaf me waardevolle tips en adviezen en had ook door wanneer het even niet ging en ik gas terug moest nemen. Haar subtiele communicatie helpen je zonder de moed te verliezen en dat is erg waardevol voor me geweest.
Thalia van DolderThalia van Dolder
20:14 18 Jul 23
Op mijn 64e ben ik begonnen met personal training bij Wendy.De trainingen zijn nooit saai,maar afwisselend en leuk, en Wendy heeft mij weten te motiveren en geholpen gezond te eten.Mijn conditie is nu veel beter, mijn spieren zijn sterker geworden en ik ben 15 kilo lichter.Ik ben erg blij met Wendy, en raad haar zeker aan!
Ilse van stijnIlse van stijn
11:34 25 May 22
Sinds week 12 van mijn zwangerschap train ik met Wendy. Beste investering die je jezelf als zwangere vrouw kan doen! Wendy heeft veel kennis over het lichaam van de zwangere vrouw en weet precies wat je nog wel en niet mag doen. Ook qua voeding.Tijdens het trainen houdt ze je continu in de gaten of je lichaamshouding goed is. Daarnaast voelt ze precies aan wanneer ze je net even wat meer kan pushen of juist wanneer je beter iets rustiger aan kan doen.Ik ben op dit moment 30 weken zwanger, train nog steeds met Wendy en voel me fitter dan ooit. Na mijn bevalling ga ik zeker weer met Wendy trainen om aan m’n herstel te werken.
Anne MeystAnne Meyst
08:04 15 Apr 22
Wendy is te gek. Met haar hulp ben ik in 6 maanden op streefgewicht gekomen na mijn zwangerschap (er moest nog zo’n 6 kilo af) en veel fitter geworden. Ze weet wat ze doet, biedt veel afwisseling zodat sporten leuk is (en blijft, ook nu ik het verder zonder haar doe), heeft me uitgedaagd en ze is ook nog eens heel gezellig. Ik raad haar absoluut aan!
noor noornoor noor
09:40 18 Dec 21
Top personal trainer. Ik begrijp nu eindelijk wat krachttraining echt is. Wendy is n kei in weten wanneer je meer kan en waar t genoeg is. #supertevreden.
Tamara SmitTamara Smit
12:16 26 Feb 17
Echt een aanrader om personal training te gaan volgen bij Wendy! Ik heb in een korte tijd al ontzettend veel geleerd en vooral resultaat behaald. Wendy geeft goede voedingsadviezen, trainingsschema' s op maat en tijdens de trainingssessies zorgt zij ervoor dat je echt het uiterste uit jezelf haalt! Een hele goede keuze om met Wendy te gaan trainen want ik voel me beter dan ooit en haar adviezen hebben voor mij echt mijn ogen geopend. Wendy is altijd bereikbaar en staat voor je klaar. Om weer lekkerder in je vel te zitten, een gezonde levensstijl te creëren en het maximale uit je training te halen, is Wendy degene die je daarbij kan helpen!
js_loader
voedingsadvies

VOORDELEN VAN AFVALLEN ONDER BEGELEIDING VAN WENDY SCHAAR

Afvallen onder begeleiding is het meest effectief. Ik bied je namelijk de juiste balans van training, voeding en plezier in beweging, zodat jij weer een strak en gezond lichaam krijgt. Hierbij is het wel van belang dat je je voor de volle 100% inzet. Ik ben een gecertificeerd trainer en biedt all-in-one pakketten voor begeleid sporten en afvallen, waarbij je personal training met voedingsadvies, weegmomenten, trainingsschema en leefstijlcoaching krijgt. Dit alles is ook los aan te schaffen. De voordelen die ik je verder bied, zijn:

START DIRECT MET BEGELEID SPORTEN EN AFVALLEN

Wil jij een strakker figuur? En wil je graag afvallen onder begeleiding? Start direct bij Wendy Schaar! Bij mij kun je als vrouw in een prettige omgeving aan je doel werken en ongewenst gewicht verliezen. Bel naar 06 12 400 025 of stuur een e-mail naar info@wendyschaar.nl voor meer informatie of bij vragen.

error: Content is protected !!