Small Group Training

 • Stuur een appje
 • Meld je aan!

SMALL GROUP TRAINING ZAANDAM

 • Deskundige begeleiding door een gecertificeerde persoonlijke trainer
 • Maximaal 8 deelnemers per training
 • Werken aan persoonlijke doelen binnen een groepsdynamiek
 • Aandacht voor houding en de juiste uitvoering van oefeningen
 • Ondersteuning van de groep als stimulans om door te zetten
 • Gunstig geprijsd ten opzichte van individuele personal training

WAAROM KIES JIJ VOOR SMALL GROUP TRAINING

Wil je graag gewicht verliezen, sterker worden, fitter voelen en meer energie hebben? Heb je moeite om gemotiveerd te blijven en een gezonde levensstijl vol te houden? Dan is de small group training de perfecte oplossing!

 • Het is voordelig: Allereerst is Small Group Training aanzienlijk voordeliger dan Personal Training, aangezien de kosten worden gedeeld met een groep. Je profiteert dus van de aandacht die normaal gesproken bij Personal Training hoort, zonder de bijbehorende kosten.
 • Individuele aandacht: De Small Group Training word gegeven aan maximaal acht personen, waardoor er voldoende ruimte is voor persoonlijke begeleiding. Ik zal je motiveren om jouw persoonlijke doelen te bereiken.
 • Variatie: Met small group training werken we in circuitvorm, waarbij je samen met de groep verschillende oefeningen uitvoert om je hele lichaam te trainen. We zorgen voor variatie en uitdaging door gebruik te maken van diverse materialen, waardoor je functioneel traint en het beste uit jezelf haalt.
 • Samen streven naar een doel: Het gevoel van samenhorigheid tijdens het sporten werkt motiverend. Je werkt samen met anderen aan hetzelfde doel, namelijk om allemaal fitter te worden. Tijdens zware momenten in de training steun je elkaar en zul je minder snel geneigd zijn om op te geven.
 • Plezier: Plezier hebben in wat je doet maakt het gemakkelijker vol te houden. Ik zorg ervoor dat de trainingen leuk blijven door spel- en competitie-elementen te integreren.
Manon SchotmanManon Schotman
09:43 16 Sep 23
Ik ben na mijn zwangerschap 10 kilo afgevallen met behulp van de online personal training die ik gedaan met Wendy. De intake ging per telefoon en verder hadden we voornamelijk contact per mail. Ook stelde ze sportschema’s op en hielp me met het kiezen van gezonde voeding. Het was precies de stok achter de deur die ik nodig had, zonder honderden euro’s per maand uit te geven aan een live personal trainer. Ze gaf me waardevolle tips en adviezen en had ook door wanneer het even niet ging en ik gas terug moest nemen. Haar subtiele communicatie helpen je zonder de moed te verliezen en dat is erg waardevol voor me geweest.
Thalia van DolderThalia van Dolder
20:14 18 Jul 23
Op mijn 64e ben ik begonnen met personal training bij Wendy.De trainingen zijn nooit saai,maar afwisselend en leuk, en Wendy heeft mij weten te motiveren en geholpen gezond te eten.Mijn conditie is nu veel beter, mijn spieren zijn sterker geworden en ik ben 15 kilo lichter.Ik ben erg blij met Wendy, en raad haar zeker aan!
Ilse van stijnIlse van stijn
11:34 25 May 22
Sinds week 12 van mijn zwangerschap train ik met Wendy. Beste investering die je jezelf als zwangere vrouw kan doen! Wendy heeft veel kennis over het lichaam van de zwangere vrouw en weet precies wat je nog wel en niet mag doen. Ook qua voeding.Tijdens het trainen houdt ze je continu in de gaten of je lichaamshouding goed is. Daarnaast voelt ze precies aan wanneer ze je net even wat meer kan pushen of juist wanneer je beter iets rustiger aan kan doen.Ik ben op dit moment 30 weken zwanger, train nog steeds met Wendy en voel me fitter dan ooit. Na mijn bevalling ga ik zeker weer met Wendy trainen om aan m’n herstel te werken.
Anne MeystAnne Meyst
08:04 15 Apr 22
Wendy is te gek. Met haar hulp ben ik in 6 maanden op streefgewicht gekomen na mijn zwangerschap (er moest nog zo’n 6 kilo af) en veel fitter geworden. Ze weet wat ze doet, biedt veel afwisseling zodat sporten leuk is (en blijft, ook nu ik het verder zonder haar doe), heeft me uitgedaagd en ze is ook nog eens heel gezellig. Ik raad haar absoluut aan!
noor noornoor noor
09:40 18 Dec 21
Top personal trainer. Ik begrijp nu eindelijk wat krachttraining echt is. Wendy is n kei in weten wanneer je meer kan en waar t genoeg is. #supertevreden.
Tamara SmitTamara Smit
12:16 26 Feb 17
Echt een aanrader om personal training te gaan volgen bij Wendy! Ik heb in een korte tijd al ontzettend veel geleerd en vooral resultaat behaald. Wendy geeft goede voedingsadviezen, trainingsschema' s op maat en tijdens de trainingssessies zorgt zij ervoor dat je echt het uiterste uit jezelf haalt! Een hele goede keuze om met Wendy te gaan trainen want ik voel me beter dan ooit en haar adviezen hebben voor mij echt mijn ogen geopend. Wendy is altijd bereikbaar en staat voor je klaar. Om weer lekkerder in je vel te zitten, een gezonde levensstijl te creëren en het maximale uit je training te halen, is Wendy degene die je daarbij kan helpen!
js_loader

START MET SMALL GROUP TRAINING

Inschrijven voor een proefles of 10-rittenkaart kan via mijn lidmaatschappen. Na aanschaf krijg je direct toegang tot een account in de app, waar je meteen een les kunt boeken via het rooster. Wil jij naast de Small group training ook persoonlijke begeleiding naar het behalen van jouw doelen? Het is mogelijk om small group training te combineren met voeding- en leefstijl coaching of Online personal training. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

error: Content is protected !!