I want to inspire people. I want someone to look at me and say, “Because of you I didn’t give up.”
 
 

Personal Trainer Zaandam

Wendy Schaar
Welkom!

Mijn naam is Wendy Schaar, Personal Trainer Zaandam. Van jongs af aan ben ik met sporten bezig geweest. Ik deed aan acrogym en dansen. Deze ervaringen heb ik kunnen gebruiken tijdens mijn werkzaamheden in het buitenland als danseres. Na deze periode vond ik mijn weg naar de sportschool.

Tijdens mijn werkzaamheden als fitnessinstructeur ben ik een fitness opleiding gaan volgen om mijn kennis over het menselijk lichaam te verbreden. Ik werkte met individuele klanten en heb cursussen begeleid zoals Afvallen & Afblijven, COPD, diabetes en obesitas. Tijdens het begeleiden van diverse doelgroepen merkte ik dat je met persoonlijke aandacht je doelen sneller en gecontroleerd kunt behalen. Hierdoor ontstond de wens om verder door te groeien en ben ik de opleiding tot Personal Trainer gaan volgen.
Sinds 2015 ben ik full time als Personal Trainer aan het werk en heb ik jaarlijks diverse studies gevolgd om mijn kennis te blijven verbreden

Samen bepalen we welk doel je wilt bereiken. Met jouw inzet en onder mijn begeleiding zal jouw lichaam fysiek en mentaal sterker worden. Met de juiste balans van training, voeding en plezier in bewegen gaan wij het gewenste doel behalen. Een combinatie van deze factoren zorgt voor een sterk en gezond lichaam!
× Hoe kan ik je helpen?