Small group training Postnataal

  • Stuur een appje
  • Meld je aan!

SMALL GROUP TRAINING POSTNATAAL

Small group training voor vrouwen na de bevalling of bekken gerelateerde klachten. Onder begeleiding van een gecertificeerde personal trainer. Werk aan je herstel en persoonlijke doelen in kleine groepjes. De ideale middenweg tussen personal training en groepslessen.

  • Starten kan vanaf 6 tot 8 weken na je bevalling
  • Sport in kleine groepjes van maximaal 8 vrouwen
  • Aandacht voor herstel van bekkenbodem, core oefeningen, houding en ademhaling
  • Uitgebreide persoonlijke intake vooraf zodat ik jou beter kan begeleiden tijdens de small group training
  • Lagere prijs dan personal training

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Vanaf 6-8 weken na de bevalling krijg jij te horen ‘’Je mag alles weer doen’’. Maar wat is alles?!

Net als iemand met een blessure heb jij ook hersteltijd nodig van je bevalling. Je bekkenboden word tijdens je bevalling opgerekt tot soms wel 250%, de functie van je bekkenbodem is verstoord door het dragen van je kindje en wanneer je een knip of scheurtje hebt gehad. kan het zijn dat je last hebt van littekenweefsel. Wanneer je bent bevallen met een keizersneden heb je ook hersteltijd nodig. Je hebt je kindje 9 maanden gedragen wat druk op je bekkenboden heeft gegeven en wellicht heb je eerst moeten persen voordat ze over gingen op een keizersnede. Om je bekkenbodem weer optimaal te laten functioneren heb je hersteltijd nodig en je de juiste oefeningen om dit te doen.

Heb jij last van je bekkenbodem, bilspieren, diastase die nog niet voldoende hersteld is, ongewenst urine verlies of andere klachten na je bevalling? Door de juiste manier van training kan jij van je klachten afkomen!

ROOSTER

Het rooster word binnenkort bekend gemaakt.

BELANGRIJK!

Voor het starten van Small group training, raad ik je aan langs een geregistreerde bekkenfysiotherapeut te gaan. Ook wanneer je bevallen bent via een keizersneden of wanneer je geen klachten hebt. Ken jij geen geregistreerde bekkenfysio? Neem dan contact met mij op zodat ik je kan doorverwijzen.

Manon SchotmanManon Schotman
09:43 16 Sep 23
Ik ben na mijn zwangerschap 10 kilo afgevallen met behulp van de online personal training die ik gedaan met Wendy. De intake ging per telefoon en verder hadden we voornamelijk contact per mail. Ook stelde ze sportschema’s op en hielp me met het kiezen van gezonde voeding. Het was precies de stok achter de deur die ik nodig had, zonder honderden euro’s per maand uit te geven aan een live personal trainer. Ze gaf me waardevolle tips en adviezen en had ook door wanneer het even niet ging en ik gas terug moest nemen. Haar subtiele communicatie helpen je zonder de moed te verliezen en dat is erg waardevol voor me geweest.
Thalia van DolderThalia van Dolder
20:14 18 Jul 23
Op mijn 64e ben ik begonnen met personal training bij Wendy.De trainingen zijn nooit saai,maar afwisselend en leuk, en Wendy heeft mij weten te motiveren en geholpen gezond te eten.Mijn conditie is nu veel beter, mijn spieren zijn sterker geworden en ik ben 15 kilo lichter.Ik ben erg blij met Wendy, en raad haar zeker aan!
Ilse van stijnIlse van stijn
11:34 25 May 22
Sinds week 12 van mijn zwangerschap train ik met Wendy. Beste investering die je jezelf als zwangere vrouw kan doen! Wendy heeft veel kennis over het lichaam van de zwangere vrouw en weet precies wat je nog wel en niet mag doen. Ook qua voeding.Tijdens het trainen houdt ze je continu in de gaten of je lichaamshouding goed is. Daarnaast voelt ze precies aan wanneer ze je net even wat meer kan pushen of juist wanneer je beter iets rustiger aan kan doen.Ik ben op dit moment 30 weken zwanger, train nog steeds met Wendy en voel me fitter dan ooit. Na mijn bevalling ga ik zeker weer met Wendy trainen om aan m’n herstel te werken.
Anne MeystAnne Meyst
08:04 15 Apr 22
Wendy is te gek. Met haar hulp ben ik in 6 maanden op streefgewicht gekomen na mijn zwangerschap (er moest nog zo’n 6 kilo af) en veel fitter geworden. Ze weet wat ze doet, biedt veel afwisseling zodat sporten leuk is (en blijft, ook nu ik het verder zonder haar doe), heeft me uitgedaagd en ze is ook nog eens heel gezellig. Ik raad haar absoluut aan!
noor noornoor noor
09:40 18 Dec 21
Top personal trainer. Ik begrijp nu eindelijk wat krachttraining echt is. Wendy is n kei in weten wanneer je meer kan en waar t genoeg is. #supertevreden.
Tamara SmitTamara Smit
12:16 26 Feb 17
Echt een aanrader om personal training te gaan volgen bij Wendy! Ik heb in een korte tijd al ontzettend veel geleerd en vooral resultaat behaald. Wendy geeft goede voedingsadviezen, trainingsschema' s op maat en tijdens de trainingssessies zorgt zij ervoor dat je echt het uiterste uit jezelf haalt! Een hele goede keuze om met Wendy te gaan trainen want ik voel me beter dan ooit en haar adviezen hebben voor mij echt mijn ogen geopend. Wendy is altijd bereikbaar en staat voor je klaar. Om weer lekkerder in je vel te zitten, een gezonde levensstijl te creëren en het maximale uit je training te halen, is Wendy degene die je daarbij kan helpen!
js_loader
error: Content is protected !!