'' It’s not a diet. It’s called eating healthy ''
 

Gezond voedingsadvies Zaandam

Voeding is stap 1 voor het behalen van jouw doelstelling.

Samen gaan wij stap voor stap jouw voedingspatroon veranderen naar gezonde voeding waarbij je voldoende eet en geen honger gevoel creëert. Door een patroon te zoeken waar je lekker en gezond eet kan jij het veel beter volhouden dan wanneer je gaat lijnen en jezelf strenge regels oplegt. Uiteindelijk is het doel bij afvallen om de kilo's er af te houden!

Tijdens mijn begeleiding verwacht ik 100% inzet. In het begin zal het wat tijd in beslag nemen om je voeding onder controle te krijgen omdat er wat veranderd in jouw dagelijkse gewoontes, maar een gezond eetpatroon is voor de rest van je leven!

Voeding is stap 1, maar beweging geeft vele voordelen mee. Beweging helpt je sneller naar je doelstelling. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat je spiermassa opbouwt waardoor je geen overtollig huid overhoudt bij het proces van afvallen. Daarom bied ik Personal Training aan inclusief voedingsadvies.

Het is belangrijk om zelf in te zien hoe belangrijk gezonde voeding is. Ik zal je overal bij helpen en ondersteunen. Ik zal je motiveren, gerust stellen, afremmen, oppeppen en je een spiegel voor houden wanneer dit nodig is. Ik wil je helpen patronen te doorbreken met praktische tips en de veranderingen naar een gezonder leven gemakkelijker maken.

Voedingsadvies Kosten

Voedingsadvies zit bij de prijs van Personal Trainer Zaandam in. Wil jij graag alleen voedingsadvies? Dan heb ik daar ook losse consulten of consultenpakket voor. Woon je niet in de buurt? Het is mogelijk om voedingsadvies online te volgen waarbij we geregeld contact hebben.

Stuur mij vrijblijvend een bericht via mijn contact formulier voor de prijsopgave.

Afvallen en afslanken

Afvallen en afslanken werkt het best met een voedingsadvies op maat. Om af te vallen dien je juist met regelmaat te eten, meerdere eetmomenten op een dag te hebben en zorgen voor variatie en een juiste balans tussen voedingsstoffen. Personal training, fitness en beweging in zijn algemeen gepaard met een goed voedingsadvies beloofd gegarandeerd betere resultaten als je wilt afvallen of afslanken. Wil je dus op een gezonde en verantwoorde manier je gewicht verliezen en afslanken tot jouw ideale gewicht en postuur? Maak dan een afspraak voor een voedingsadvies op maat. Ook voor als jezelf wilt sporten en alleen begeleiding wilt met een voedingsadvies op maat.

Vind jij het moeilijk om af te vallen?

Lukt het jou niet om je aan een dieet te houden?

Of val je steeds weer terug in je oude ritme?