Voedingsadvies

  • Stuur een appje
  • Meld je aan!

GEZOND VOEDINGSADVIES ZAANDAM

Wij worden ons steeds bewuster dat een gezonde leefstijl veel voordelen brengt. Heb jij moeite met je voeding en wil je iets veranderen aan je dagelijkse gewoontes? Als leefstijlcoach kan ik jou daarbij helpen! Samen gaan wij stap voor stap jouw voedingspatroon veranderen naar gezonde voeding waarbij je voldoende eet en geen honger gevoel creëert. Met een regelmatig patroon waarin je lekker en gezond eet, is het beter vol te houden dan wanneer je gaat lijnen en jezelf strenge regels oplegt. Uiteindelijk is het doel bij afvallen om de kilo’s er af te houden!

Tijdens mijn begeleiding verwacht ik 100% inzet. In het begin zal het wat tijd in beslag nemen om je voeding onder controle te krijgen omdat er wat veranderd in jouw dagelijkse gewoontes, maar een gezond eetpatroon is voor de rest van je leven! Het is belangrijk om zelf in te zien hoe fijn gezonde voeding is. Ik zal je helpen en onderstaan, maar ook motiveren, gerust stellen, afremmen, oppeppen. Wanner nodig zal ik ook een spiegel voor houden om patronen te doorbreken met praktische tips en de veranderingen naar een gezonder leven gemakkelijker maken.

VOEDING- EN LEEFSTIJLCOACHING

€250,-

voor 3 maanden

  • Persoonlijk voedingsadvies en leefstijladvies op maat
  • Persoonlijke calorieberekening in de voedingsapp
  • Eerste consult duurt ± 60 minuten. Fysiek of online mogelijk
  • Daarna 3 vervolg consulten ± 30 min
  • Begin, tussentijds en eind weging en metingen
  • Onbeperkt vragen stellen
  • Inclusief een virtuele bibliotheek met standaard workouts voor elk niveau
voedingsadvies

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Tijdens het eerste consult gaan we uitgebreid je voedingsdagboek bespreken. Je krijg een voedingsadvies op maat en maak ik je weg wijs in mijn app. Ook zullen we starten met wegen en meten voor de begin stand. We hebben het over jouw huidige leefstijl, de problemen waar jij tegenaan loopt en die jij graag wilt veranderen.
Iedere maand hebben wij een nieuwe afspraak waarbij we zullen wegen en meten. Ieder consult praten we over je voeding en leefstijl en krijg je tips om verder te werken aan je doelen. Tijdens het hele traject mag jij mij 24/7 berichten en vragen stellen. Door je vragen niet op te hopen voor tijdens het consult, kan ik je al veel eerder voorzien van tips en helpen waar nodig is.

Manon SchotmanManon Schotman
09:43 16 Sep 23
Ik ben na mijn zwangerschap 10 kilo afgevallen met behulp van de online personal training die ik gedaan met Wendy. De intake ging per telefoon en verder hadden we voornamelijk contact per mail. Ook stelde ze sportschema’s op en hielp me met het kiezen van gezonde voeding. Het was precies de stok achter de deur die ik nodig had, zonder honderden euro’s per maand uit te geven aan een live personal trainer. Ze gaf me waardevolle tips en adviezen en had ook door wanneer het even niet ging en ik gas terug moest nemen. Haar subtiele communicatie helpen je zonder de moed te verliezen en dat is erg waardevol voor me geweest.
Thalia van DolderThalia van Dolder
20:14 18 Jul 23
Op mijn 64e ben ik begonnen met personal training bij Wendy.De trainingen zijn nooit saai,maar afwisselend en leuk, en Wendy heeft mij weten te motiveren en geholpen gezond te eten.Mijn conditie is nu veel beter, mijn spieren zijn sterker geworden en ik ben 15 kilo lichter.Ik ben erg blij met Wendy, en raad haar zeker aan!
Ilse van stijnIlse van stijn
11:34 25 May 22
Sinds week 12 van mijn zwangerschap train ik met Wendy. Beste investering die je jezelf als zwangere vrouw kan doen! Wendy heeft veel kennis over het lichaam van de zwangere vrouw en weet precies wat je nog wel en niet mag doen. Ook qua voeding.Tijdens het trainen houdt ze je continu in de gaten of je lichaamshouding goed is. Daarnaast voelt ze precies aan wanneer ze je net even wat meer kan pushen of juist wanneer je beter iets rustiger aan kan doen.Ik ben op dit moment 30 weken zwanger, train nog steeds met Wendy en voel me fitter dan ooit. Na mijn bevalling ga ik zeker weer met Wendy trainen om aan m’n herstel te werken.
Anne MeystAnne Meyst
08:04 15 Apr 22
Wendy is te gek. Met haar hulp ben ik in 6 maanden op streefgewicht gekomen na mijn zwangerschap (er moest nog zo’n 6 kilo af) en veel fitter geworden. Ze weet wat ze doet, biedt veel afwisseling zodat sporten leuk is (en blijft, ook nu ik het verder zonder haar doe), heeft me uitgedaagd en ze is ook nog eens heel gezellig. Ik raad haar absoluut aan!
noor noornoor noor
09:40 18 Dec 21
Top personal trainer. Ik begrijp nu eindelijk wat krachttraining echt is. Wendy is n kei in weten wanneer je meer kan en waar t genoeg is. #supertevreden.
Tamara SmitTamara Smit
12:16 26 Feb 17
Echt een aanrader om personal training te gaan volgen bij Wendy! Ik heb in een korte tijd al ontzettend veel geleerd en vooral resultaat behaald. Wendy geeft goede voedingsadviezen, trainingsschema' s op maat en tijdens de trainingssessies zorgt zij ervoor dat je echt het uiterste uit jezelf haalt! Een hele goede keuze om met Wendy te gaan trainen want ik voel me beter dan ooit en haar adviezen hebben voor mij echt mijn ogen geopend. Wendy is altijd bereikbaar en staat voor je klaar. Om weer lekkerder in je vel te zitten, een gezonde levensstijl te creëren en het maximale uit je training te halen, is Wendy degene die je daarbij kan helpen!
js_loader

VOEDING EN HORMONEN

Breng je hormonen in balans door de juiste voeding. Hormonen hebben veel invloed in ons dagelijks leven. Heb jij bijvoorbeeld last van gewichtstoename, dalende energieniveau, slecht humeur of PMS klachten? Met de juiste balans in je voeding kan jij hier invloed op uitoefenen.
Oestrogeen is een vrouwelijk hormoon wat samen werkt met progesteron. Samen zijn zij verantwoordelijk voor je cyclus. Na je 30ste neemt de productie hiervan af. Progesteron daalt sneller dan oestrogeen waardoor je een disbalans kan ervaren. Ik kan je erbij helpen om weer beter in balans te komen.

voedingsadvies

AFVALLEN EN AFSLANKEN

Afvallen en afslanken werkt het best met een voedingsadvies op maat. Om af te vallen dien je juist met regelmaat te eten, meerdere eetmomenten op een dag te hebben en zorgen voor variatie en een juiste balans tussen voedingsstoffen. Personal training, fitness en beweging, gepaard met een goed voedingsadvies beloofd gegarandeerd betere resultaten als je wilt afvallen of afslanken. Wil je dus op een gezonde en verantwoorde manier gewicht verliezen en afslanken tot jouw ideale gewicht en postuur? Maak dan een afspraak voor een voedingsadvies op maat. Ook als jezelf wilt sporten en alleen begeleiding wilt met een voedingsadvies op maat.

Bewegen helpt je sneller naar je doelstelling. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat je spiermassa opbouwt waardoor jij je lichaam strakker kan trainen en geen overtollig huid overhoudt bij het proces van afvallen. Daarom bied ik ook Personal Training aan inclusief voedingsadvies.

error: Content is protected !!