'' It’s not a diet. It’s called eating healthy ''
 

Gezond voedingsadvies Zaandam

Wij worden ons steeds bewuster dat een gezonde leefstijl veel voordelen brengt. Heb jij moeite met je voeding en wil je iets veranderen aan je dagelijkse gewoontes? Als leefstijlcoach kan ik jou daarbij helpen!
 
Persoonlijk voedingsadvies op maat
De gehele periode gebruik van mijn voedingsapp
Eerste consult duurt ± 60 minuten. Fysiek of online mogelijk
Daarna 3 vervolg consulten ± 30 min
Tussentijds online contact 24/7
Begin, tussentijds en eind weging en metingen
Samen gaan wij stap voor stap jouw voedingspatroon veranderen naar gezonde voeding waarbij je voldoende eet en geen honger gevoel creëert. Met een regelmatig patroon waarin je lekker en gezond eet, is het beter vol te houden dan wanneer je gaat lijnen en jezelf strenge regels oplegt. Uiteindelijk is het doel bij afvallen om de kilo's er af te houden!

Tijdens mijn begeleiding verwacht ik 100% inzet. In het begin zal het wat tijd in beslag nemen om je voeding onder controle te krijgen omdat er wat veranderd in jouw dagelijkse gewoontes, maar een gezond eetpatroon is voor de rest van je leven!

Het is belangrijk om zelf in te zien hoe fijn gezonde voeding is. Ik zal je helpen en onderstaan, maar ook motiveren, gerust stellen, afremmen, oppeppen. Wanner nodig zal ik ook een spiegel voor houden om patronen te doorbreken met praktische tips en de veranderingen naar een gezonder leven gemakkelijker maken.

Wat kan je verwachten?

Tijdens het eerste consult gaan we uitgebreid je voedingsdagboek bespreken. Je krijg een voedingsadvies op maat en maak ik je weg wijs in mijn app. Ook zullen we starten met wegen en meten voor de begin stand. We hebben het over jouw huidige leefstijl, de problemen waar jij tegenaan loopt en die jij graag wilt veranderen.
Iedere maand hebben wij een nieuwe afspraak waarbij we zullen wegen en meten. Ieder consult praten we over je voeding en leefstijl en krijg je tips om verder te werken aan je doelen.
Tijdens het hele traject mag jij mij 24/7 berichten en vragen stellen. Door je vragen niet op te hopen voor tijdens het consult, kan ik je al veel eerder voorzien van tips en helpen waar nodig is.
 

Voeding en hormonen

Hormonen in balans door de juiste voeding

Hormonen hebben veel invloed in ons dagelijks leven. Heb jij bijvoorbeeld last van gewichtstoename, dalende energieniveau, slecht humeur of PMS klachten? Met de juiste balans in je voeding kan jij hier invloed op uitoefenen.
Oestrogeen is een vrouwelijk hormoon wat samen werkt met progesteron. Samen zijn zij verantwoordelijk voor je cyclus. Na je 30ste neemt de productie hiervan af. Progesteron daalt sneller dan oestrogeen waardoor je een disbalans kan ervaren. Ik kan je erbij helpen om weer beter in balans te komen.

Afvallen en afslanken

Afvallen en afslanken werkt het best met een voedingsadvies op maat. Om af te vallen dien je juist met regelmaat te eten, meerdere eetmomenten op een dag te hebben en zorgen voor variatie en een juiste balans tussen voedingsstoffen. Personal training, fitness en beweging, gepaard met een goed voedingsadvies beloofd gegarandeerd betere resultaten als je wilt afvallen of afslanken. Wil je dus op een gezonde en verantwoorde manier gewicht verliezen en afslanken tot jouw ideale gewicht en postuur? Maak dan een afspraak voor een voedingsadvies op maat. Ook als jezelf wilt sporten en alleen begeleiding wilt met een voedingsadvies op maat.

Bewegen helpt je sneller naar je doelstelling. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat je spiermassa opbouwt waardoor jij je lichaam strakker kan trainen en geen overtollig huid overhoudt bij het proces van afvallen. Daarom bied ik ook Personal Training aan inclusief voedingsadvies.
  • Vind jij het moeilijk om af te vallen?

  • Lukt het jou niet om je aan een dieet te houden?

  • Of val je steeds weer terug in je oude ritme?

  • Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken