Online personal training

 • Stuur een appje
 • Meld je aan!

BEHAAL JOUW PERSOONLIJKE DOELEN TEGEN LAGE KOSTEN

Wil jij graag begeleiding bij het behalen van jouw doelstelling? Vind je Personal Training te duur, heb je geen tijd of wil je geen fysieke trainer? Online personal training biedt jou de mogelijkheid om jouw doel te behalen onder begeleiding zonder hoge kosten.

 • Persoonlijke Trainingschema’s op maat
 • Voedingsadvies gebaseerd op jouw leefstijl
 • Alles volledig online via een persoonlijke App
 • Train wanneer en waar jij wilt
 • Je persoonlijke online coach
 • Lagere kosten dan een fysieke Personal Training
online personal training
ONLINE PERSONAL TRAINING

€60,-

per maand

 • 1x per maand een gepersonaliseerd trainingsschema gericht op jouw doelstelling
 • Voedingsadvies op maat
 • Onbeperkt vragen stellen
 • Toegang tot de app ‘Wendy Schaar Personal Training’
 • Toegang tot Wendy Schaar Personal Training community
ONLINE ZWANGER EN FIT

€60,-

per maand

 • 1x per maand een gepersonaliseerd trainingsschema gericht op jouw zwangerschap
 • Voedingsadvies op maat
 • Onbeperkt vragen stellen
 • Toegang tot de app ‘Wendy Schaar Personal Training’
 • Toegang tot Wendy Schaar Personal Training community
ONLINE POSTNATAAL FIT

€60,-

per maand

 • 0-6 weken herstel programma na je bevalling
 • 1x per maand een gepersonaliseerd trainingsschema gericht op jouw herstel na de bevalling
 • Voedingsadvies op maat
 • Onbeperkt vragen stellen
 • Toegang tot de app ‘Wendy Schaar Personal Training’
 • Toegang tot Wendy Schaar Personal Training community

Contact

Na het ontvangen van jouw aanvraag neem ik contact met je op om jouw persoonlijke doelen te bespreken.

Intake formulier

Na ons telefoon gesprek ontvang je een intake formulier om zo gedetailleerd mogelijk jouw achtergrond te leren kennen.

Download de app

Na het retourneren maak ik een account voor je aan in Virtuagym. Jij downloadt de app en dan kunnen we aan de slag.

Aan de slag!

Nu ontvang je een persoonlijk trainingsschema en voedingsadvies op basis het ingevulde intake formulier. Vanaf nu zoek ik wekelijks contact met je op.

online personal training

JOUW ONLINE FITNESS COACH

Wil jij van je jo jo effect af? Heb je een sport specifiek doel? Ben je zwanger of net bevallen? Heb je last van een blessure? Heb je een medische achtergrond en weet je niet hoe je het alleen moet aanpakken? Ik ga je helpen!

Tijdens online personal training bied ik dezelfde begeleiding als bij fysiek personal training. Het enige verschil is dat wij elkaar niet zien. Hoogwaardige begeleiding staat daarom bovenaan. Waar andere trainers vaak standaard schema’s en voedingsadvies geven, zal ik jou trainingsschema’s en voedingsadvies geheel persoonlijk maken.

Ik ben begonnen als online personal trainer omdat ik merkte dat er genoeg mensen motivatie hebben om zelfstandig te trainen, maar niet weten waar ze moeten beginnen. Ik vind het daarom belangrijk dat ik elk moment voor je klaar sta en jij mij alles kan vragen waar je iets over wilt weten.

Manon SchotmanManon Schotman
09:43 16 Sep 23
Ik ben na mijn zwangerschap 10 kilo afgevallen met behulp van de online personal training die ik gedaan met Wendy. De intake ging per telefoon en verder hadden we voornamelijk contact per mail. Ook stelde ze sportschema’s op en hielp me met het kiezen van gezonde voeding. Het was precies de stok achter de deur die ik nodig had, zonder honderden euro’s per maand uit te geven aan een live personal trainer. Ze gaf me waardevolle tips en adviezen en had ook door wanneer het even niet ging en ik gas terug moest nemen. Haar subtiele communicatie helpen je zonder de moed te verliezen en dat is erg waardevol voor me geweest.
Thalia van DolderThalia van Dolder
20:14 18 Jul 23
Op mijn 64e ben ik begonnen met personal training bij Wendy.De trainingen zijn nooit saai,maar afwisselend en leuk, en Wendy heeft mij weten te motiveren en geholpen gezond te eten.Mijn conditie is nu veel beter, mijn spieren zijn sterker geworden en ik ben 15 kilo lichter.Ik ben erg blij met Wendy, en raad haar zeker aan!
Ilse van stijnIlse van stijn
11:34 25 May 22
Sinds week 12 van mijn zwangerschap train ik met Wendy. Beste investering die je jezelf als zwangere vrouw kan doen! Wendy heeft veel kennis over het lichaam van de zwangere vrouw en weet precies wat je nog wel en niet mag doen. Ook qua voeding.Tijdens het trainen houdt ze je continu in de gaten of je lichaamshouding goed is. Daarnaast voelt ze precies aan wanneer ze je net even wat meer kan pushen of juist wanneer je beter iets rustiger aan kan doen.Ik ben op dit moment 30 weken zwanger, train nog steeds met Wendy en voel me fitter dan ooit. Na mijn bevalling ga ik zeker weer met Wendy trainen om aan m’n herstel te werken.
Anne MeystAnne Meyst
08:04 15 Apr 22
Wendy is te gek. Met haar hulp ben ik in 6 maanden op streefgewicht gekomen na mijn zwangerschap (er moest nog zo’n 6 kilo af) en veel fitter geworden. Ze weet wat ze doet, biedt veel afwisseling zodat sporten leuk is (en blijft, ook nu ik het verder zonder haar doe), heeft me uitgedaagd en ze is ook nog eens heel gezellig. Ik raad haar absoluut aan!
noor noornoor noor
09:40 18 Dec 21
Top personal trainer. Ik begrijp nu eindelijk wat krachttraining echt is. Wendy is n kei in weten wanneer je meer kan en waar t genoeg is. #supertevreden.
Tamara SmitTamara Smit
12:16 26 Feb 17
Echt een aanrader om personal training te gaan volgen bij Wendy! Ik heb in een korte tijd al ontzettend veel geleerd en vooral resultaat behaald. Wendy geeft goede voedingsadviezen, trainingsschema' s op maat en tijdens de trainingssessies zorgt zij ervoor dat je echt het uiterste uit jezelf haalt! Een hele goede keuze om met Wendy te gaan trainen want ik voel me beter dan ooit en haar adviezen hebben voor mij echt mijn ogen geopend. Wendy is altijd bereikbaar en staat voor je klaar. Om weer lekkerder in je vel te zitten, een gezonde levensstijl te creëren en het maximale uit je training te halen, is Wendy degene die je daarbij kan helpen!
js_loader
error: Content is protected !!