"Your Online Personal Trainer, always nearby in your pocket!"

Online Personal Training

Behaal jouw persoonlijke doelen tegen lage kosten


Wil jij graag begeleiding bij het behalen van jouw doelstelling? Vind je Personal Training te duur, heb je geen tijd of wil je geen fysieke trainer? Online personal training biedt jou de mogelijkheid om jouw doel te behalen onder begeleiding zonder hoge kosten.

Persoonlijke Trainingschema’s op maat
Voedingsadvies gebaseerd op jouw leefstijl
Alles volledig online via een persoonlijke App
Train wanneer en waar jij wilt
Je persoonlijke online coach
Lagere kosten dan een fysieke Personal Training

 

Online personal training

€ 60,- per maand

 • 1x per maand een nieuw trainingsschema
 • Voedingsadvies
 • Onbeperkt vragen stellen
 • Toegang tot de app ‘Wendy Schaar Personal Training’
 • Toegang tot Wendy Schaar Personal Training community

 • 1. Contact

  Na het ontvangen van jouw aanvraag neem ik contact met je op om jouw persoonlijke doelen te bespreken.

  2. Intake formulier

  Na ons telefoon gesprek ontvang je een intake formulier om zo gedetailleerd mogelijk jouw achtergrond te leren kennen.

  3. Download de app

  Na het retourneren maak ik een account voor je aan in Virtuagym. Jij download de apps en dan kunnen we aan de slag

  4. Aan de slag!

  Nu ontvangt je een persoonlijk trainingsschema en voedingsadvies op basis het ingevulde intake formulier. Vanaf nu zoek ik wekelijks contact met je op.

  Jouw online fitness coach  Wil jij van je jo jo effect af? Heb je een sport specifiek doel? Ben je zwanger of net bevallen? Heb je last van een blessure? Heb je een medische achtergrond en weet je niet hoe je het alleen moet aanpakken? Ik ga je helpen!

  Tijdens online personal training bied ik dezelfde begeleiding als bij fysiek personal training. Het enige verschil is dat wij elkaar niet zien. Hoogwaardige begeleiding staat daarom bovenaan. Waar andere trainers vaak standaard schema's en voedingsadvies geven, zal ik jou trainingsschema's en voedingsadvies geheel persoonlijk maken.

  Ik ben begonnen als online personal trainer omdat ik merkte dat er genoeg mensen motivatie hebben om zelfstandig te trainen, maar niet weten waar ze moeten beginnen. Ik vind het daarom belangrijk dat ik elk moment voor je klaar sta en jij mij alles kan vragen waar je iets over wilt weten.
  Vraag nu gratis informatie aan

   Wat is Online Personal Training en wat kan ik verwachten van mijn Online Personal coach?


   Met Online Personal Training word je door een Online Personal coach begeleid naar jouw doelstelling. Of dit nu is afvallen, strakker figuur, aankomen, spiermassa- of kracht opbouwen of een conditionele doelstelling is, jouw Online fitness coach kan jouw daar bij helpen. Het traject start met een telefoon gesprek met jouw Online Personal coach waarna je een intake formulier ontvangt. In het intake formulier staan veel persoonlijke vragen zodat ik een goed beeld heb van wie jij bent.
   Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om. Deze gegevens zullen niet openbaar of aan derden worden getoond. Na het retourneren van het intake formulier gaat jouw Online Personal Trainer een account voor je aanmaken in Virtuagym. Jij ontvangt een e-mail met een uitnodiging om je account te bevestigen en een wachtwoord aan te maken. Na het activeren kun jij de apps in de Play Store of Apple Store downloaden genaamd Virtuagym en Food. Log bij beide apps in en dan gaan wij van start!

   Trainingsschema Online Personal Training


   Direct na het activeren ga ik als Online Personal coach voor jou aan de slag. Als Online Personal Trainer zal ik een trainingsschema voor jouw klaar maken zodat jij snel aan de slag kan gaan in de sportschool, thuis of buiten. Elke maand ontvang jij van jouw Online Fitness Trainer een nieuw trainingsschema. Dit trainingsschema word geheel gepersonaliseerd zodat jij optimaal aan jouw doelstelling kunt werken.
   Jouw Online Personal Trainer staat elke dag voor je klaar. Begrijp je iets niet, lukt een oefening niet, loop je tegen een ander probleem of heb jij een andere vraag, dan kun jij altijd via de Virtuagym app een privé bericht naar jouw Online Personal Trainer sturen zodat ik je kan ondersteunen en eventueel je trainingsschema kan aanpassen waar nodig is.

   Online Personal Training met Voedingsadvies


   Direct na het activeren van de Virtuagym app gaat jouw Online Personal coach aan de slag met jouw voeding. Ik maak een persoonlijke calorieberekening met betrekking tot jouw doelstelling. De calorieberekening die jouw Online Personal Trainer maakt zal aangeven hoeveel calorieën jij per dag mag eten en hoeveel koolhydraten, eiwitten en vetten je uitgesplitst binnen moet krijgen per dag. Jij ontvangt een e-mail van jouw Online fitness coach met de eerste tips zodat je direct van start kunt om een gezond en verantwoord voedingspatroon te creëren wat geheel bij jouw doelstelling past.
   In de app zal jij dagelijks je voeding noteren zodat jouw Online Personal coach mee kan kijken achter de schermen en jou nog beter kan coachen. Voeding is en blijft lastig en daarom zal ik jou intensief blijven begeleiden op het gebied van voeding en training. Waar nodig is zal ik jou tips geven, recepten sturen, dag schema’s maken en helpen bij de gezonde keuzes.

   Wegen en meten met online personal training


   Elke maand stuurt jouw Online Personal Trainer een herinnering dat het tijd is om je gewicht en omvang te meten. Mocht jij een weegschaal hebben die ook de vet % en spier % meet, wilt de Online fitness coach deze gegevens graag ontvangen. Vraag eventueel bij de sportschool waar jij sport of zij daar een weegschaal hebben die ook vet % en spier % meet. De fitness coach van de sportschool kan jou begeleiden om de weegschaal op de juiste manier in te stellen. Om je omvang meting correct te meten is het belangrijk dat de Online Personal Coach de juiste gegevens elke maand ontvangt. Het is daarom belangrijk dat je altijd op dezelfde plek meet.
   Hoe meet ik mijn omvang?

   - Pak een flexibele meetlint
   - De borstomvang meet je op tepelhoogte (1)
   - Je taille meet je op het smalste gedeelte van je bovenlichaam (2). Dit ligt net boven de navel.
   - De heupen meet je op het breedste gedeelte van je heupen (3). De meetlint dient daarom over de billen heen te komen.

   Op het moment dat je meet mag jij je buik niet inhouden. Houd de meetlint licht vast en adem even diep in en uit zodat je lichaam ontspant en jij je lichaam op een ontspannen manier kunt meten. Laat het meten eventueel aan iemand anders over zodat jij zelf niet loopt te rotzooien om alles goed te doen.
   In de app kun jij je vooruitgang bijhouden onder het kopje vooruitgangen. Hier zie je een grafiek van je gewicht, omvang meting en andere gegevens die de Online Personal Trainer invoert.
   online personal training