Fitness coach

  • Stuur een appje
  • Meld je aan!

PERSONAL FITNESS COACH

Wil jij sporten met een personal fitness coach? En zou je dit graag doen in een exclusieve, prettige omgeving waar alleen vrouwen sporten? Dat kan bij Wendy Schaar! Ik ben een personal fitness coach voor vrouwen, zodat zij aan hun fitnessdoelen kunnen werken op een plek waar ze helemaal zichzelf kunnen zijn. Of je nu wilt afvallen met fitness, herstel training wilt volgen of fit wilt blijven tijdens of na de zwangerschap, ik kan je helpen. Dus voel jij je niet prettig en bekeken in een mega sportschool? En wil je graag door een vrouw getraind worden? Dan ben ik de fitness coach voor jou!

WAAROM FITNESS COACHING?

Wie onder begeleiding haar doel wil behalen, is bij mij aan het juiste adres. Als fitness coach help ik je graag sneller en gecontroleerd je doel te bereiken. Wat je doel ook is. Heb je een blessure of chronische of terugkerende klachten en wil je daar wat tegen doen? Wil je speciale oncologie personal training volgen? Of wil je sterk en fit blijven tijdens of na je zwangerschap? Dan ben je bij mij helemaal op je plek. Ik help je in een prettige omgeving je doel te behalen. Niet alleen door je fitness coach te zijn, maar ook door je persoonlijke coach, motivator en mental coach te zijn.

Adviesgesprek

Het traject begint met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek waar wij een plan van aanpak samenstellen. Hierbij houd ik rekening met jouw dagelijkse leven om een goede periodisering te maken.

Trainingen

Tijdens de eerste training starten we met wegen en meten. Dit herhalen we elke maand. Elke training word een nieuwe belevenis, hou ik rekening met jouw fysieke gesteldheid en verlies ik je geen moment uit het oog.

Persoonlijk trainingsprogramma

Ik maak elke maand een persoonlijk trainingsprogramma voor iedereen die naast de personal training sessies zelfstandig wil gaan trainen. Jij mag er zelf voor kiezen of je thuis of in de sportschool wilt sporten.

Voedingsadvies

Een Personal Training pakket is inclusief voedingsadvies. Voeding is erg belangrijk bij het behalen van jouw gewenste doelstelling. Of dit nu afvallen, aankomen of op gewicht blijven is. Ik zal jouw alle advies geven die je nodig hebt. Lees hier meer over voedingsadvies

Leefstijlcoaching

Als leefstijlcoach helpt ik jou naar een gezonder en positiever leven. Ik leer je hoe je grip kan krijgen op de gewoontes en ga ik je begeleiden naar het maken van je eigen bewuste keuzes waar jij zelf achter staat.

AFVALLEN MET FITNESS

Je kunt ook afvallen met fitness. Als je fitness coach help ik je hier uiteraard graag bij. Niet alleen door je de juiste training te bieden, maar ook met een persoonlijk voedingsadvies. Ik geef je geen dieet, een dieet is namelijk niet de juiste manier om af te vallen. Ik bied je een verantwoord voedingspatroon dat je vol kunt houden. Door verantwoord en gezond te eten, kun jij gewicht kwijtraken en je vetpercentage verlagen. Het resultaat? Een slankere en fittere vrouw!

Manon SchotmanManon Schotman
09:43 16 Sep 23
Ik ben na mijn zwangerschap 10 kilo afgevallen met behulp van de online personal training die ik gedaan met Wendy. De intake ging per telefoon en verder hadden we voornamelijk contact per mail. Ook stelde ze sportschema’s op en hielp me met het kiezen van gezonde voeding. Het was precies de stok achter de deur die ik nodig had, zonder honderden euro’s per maand uit te geven aan een live personal trainer. Ze gaf me waardevolle tips en adviezen en had ook door wanneer het even niet ging en ik gas terug moest nemen. Haar subtiele communicatie helpen je zonder de moed te verliezen en dat is erg waardevol voor me geweest.
Thalia van DolderThalia van Dolder
20:14 18 Jul 23
Op mijn 64e ben ik begonnen met personal training bij Wendy.De trainingen zijn nooit saai,maar afwisselend en leuk, en Wendy heeft mij weten te motiveren en geholpen gezond te eten.Mijn conditie is nu veel beter, mijn spieren zijn sterker geworden en ik ben 15 kilo lichter.Ik ben erg blij met Wendy, en raad haar zeker aan!
Ilse van stijnIlse van stijn
11:34 25 May 22
Sinds week 12 van mijn zwangerschap train ik met Wendy. Beste investering die je jezelf als zwangere vrouw kan doen! Wendy heeft veel kennis over het lichaam van de zwangere vrouw en weet precies wat je nog wel en niet mag doen. Ook qua voeding.Tijdens het trainen houdt ze je continu in de gaten of je lichaamshouding goed is. Daarnaast voelt ze precies aan wanneer ze je net even wat meer kan pushen of juist wanneer je beter iets rustiger aan kan doen.Ik ben op dit moment 30 weken zwanger, train nog steeds met Wendy en voel me fitter dan ooit. Na mijn bevalling ga ik zeker weer met Wendy trainen om aan m’n herstel te werken.
Anne MeystAnne Meyst
08:04 15 Apr 22
Wendy is te gek. Met haar hulp ben ik in 6 maanden op streefgewicht gekomen na mijn zwangerschap (er moest nog zo’n 6 kilo af) en veel fitter geworden. Ze weet wat ze doet, biedt veel afwisseling zodat sporten leuk is (en blijft, ook nu ik het verder zonder haar doe), heeft me uitgedaagd en ze is ook nog eens heel gezellig. Ik raad haar absoluut aan!
noor noornoor noor
09:40 18 Dec 21
Top personal trainer. Ik begrijp nu eindelijk wat krachttraining echt is. Wendy is n kei in weten wanneer je meer kan en waar t genoeg is. #supertevreden.
Tamara SmitTamara Smit
12:16 26 Feb 17
Echt een aanrader om personal training te gaan volgen bij Wendy! Ik heb in een korte tijd al ontzettend veel geleerd en vooral resultaat behaald. Wendy geeft goede voedingsadviezen, trainingsschema' s op maat en tijdens de trainingssessies zorgt zij ervoor dat je echt het uiterste uit jezelf haalt! Een hele goede keuze om met Wendy te gaan trainen want ik voel me beter dan ooit en haar adviezen hebben voor mij echt mijn ogen geopend. Wendy is altijd bereikbaar en staat voor je klaar. Om weer lekkerder in je vel te zitten, een gezonde levensstijl te creëren en het maximale uit je training te halen, is Wendy degene die je daarbij kan helpen!
js_loader
voedingsadvies

VOORDELEN VAN FITNESS COACH WENDY SCHAAR

Met mij als je fitness coach word je binnen no-time fysiek en mentaal sterker. Ik bied je de juiste balans van training, voeding en plezier in beweging. Als jij je 100% inzet, kun jij hierdoor je doel behalen. Ik ben een gecertificeerd personal fitness coach en bied je all-in-one pakketten, waarbij je personal training met voedingsadvies, weegmomenten, trainingsschema en leefstijlcoaching krijgt. Dit alles is ook los aan te schaffen. Verder bied ik je de volgende voordelen:

WIL JIJ GRAAG EEN STRAKKER FIGUUR? START DAN DIRECT!

Wil jij weer een strak en gezond lichaam? En ben je op zoek naar een vrouwelijke fitness coach? Schrijf je bij mij in en start met fitnessen in een prettige omgeving met alleen maar vrouwen. Bel naar 06 12 400 025 of stuur een e-mail naar info@wendyschaar.nl voor meer informatie of bij vragen.

error: Content is protected !!