Fitness online coaching

  • Stuur een appje
  • Meld je aan!

FITNESS ONLINE COACHING BIJ WENDY SCHAAR

Wil je graag begeleiding bij het behalen van je doel en wil je dit het liefst middels fitness online coaching? Dat kan bij Wendy Schaar! Ik bied je online personal training, zodat jij de mogelijkheid hebt om je doel onder begeleiding te halen zonder hoge kosten! Hierbij krijg je dezelfde begeleiding als bij fysieke personal training. Het enige verschil is dat we niet fysiek in dezelfde ruimte zijn. Ik help je met een persoonlijk trainingsschema en kan zelfs een voedingsadvies geheel op maat voor je samenstellen. Dus vind jij personal training te duur, heb je geen tijd of wil je liever geen fysieke trainer? Start met fitness online coaching bij Wendy Schaar!

WAAROM FITNESS ONLINE COACHING BIJ WENDY SCHAAR?

Bij mij kun je starten met fitness online coaching als je graag begeleiding wilt bij het behalen van je doelen, maar niet fysiek kan of wil komen trainen. Ik bied je de juiste balans van training, voeding en plezier in beweging, zodat jij een strak en gezond lichaam krijgt. Dus wil jij fysiek en mentaal sterker worden? En je doel behalen met een online personal trainer? Schrijf je dan direct in! Als gecertificeerde trainer bied ik je een all-in-one pakket aan, waarbij je personal training met voedingsadvies, weegmomenten, trainingsschema en leefstijlcoaching krijgt. Dit alles is ook los aan te schaffen. Verder bied ik je de volgende voordelen:

VOORDELEN FITNESS ONLINE COACHING

Fitness online coaching heeft diverse voordelen. Zo kun je met een online personal trainer werken aan je doelen. Dit biedt vooral uitkomst wanneer het je zelf niet lukt om je doel te behalen. Alles is volledig online via een persoonlijke App. Je kunt dus trainen wanneer en waar jij wilt. Je persoonlijke online coach, ik dus, stelt een persoonlijk trainingsschema voor je op en kan je een voedingsadvies geven gebaseerd op je leefstijl. Zo kun je sneller en gecontroleerd je doel behalen. Of dit nu afvallen, fit blijven tijdens of na de zwangerschap of het herstellen van een blessure is. Ik help je met fitness coaching online!

Adviesgesprek

Het traject begint met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek waar wij een plan van aanpak samenstellen. Hierbij houd ik rekening met jouw dagelijkse leven om een goede periodisering te maken.

Trainingen

Tijdens de eerste training starten we met wegen en meten. Dit herhalen we elke maand. Elke training word een nieuwe belevenis, hou ik rekening met jouw fysieke gesteldheid en verlies ik je geen moment uit het oog.

Persoonlijk trainingsprogramma

Ik maak elke maand een persoonlijk trainingsprogramma voor iedereen die naast de personal training sessies zelfstandig wil gaan trainen. Jij mag er zelf voor kiezen of je thuis of in de sportschool wilt sporten.

Voedingsadvies

Een Personal Training pakket is inclusief voedingsadvies. Voeding is erg belangrijk bij het behalen van jouw gewenste doelstelling. Of dit nu afvallen, aankomen of op gewicht blijven is. Ik zal jouw alle advies geven die je nodig hebt. Lees hier meer over voedingsadvies

Leefstijlcoaching

Als leefstijlcoach helpt ik jou naar een gezonder en positiever leven. Ik leer je hoe je grip kan krijgen op de gewoontes en ga ik je begeleiden naar het maken van je eigen bewuste keuzes waar jij zelf achter staat.

JE ONLINE PERSONAL TRAINER

Heb je een specifiek doel voor ogen? Ben je zwanger of net bevallen? Heb je last van een blessure of chronische of terugkerende klachten? Ik ga je helpen! Tijdens mijn fitness online coaching bied ik je hoogwaardige begeleiding. Waar andere online fitness coaches vaak standaard schema’s en voedingsadvies geven, stem ik alles af op je specifieke situatie. Ik vind het belangrijk dat ik elk moment voor je klaar sta en jij mij alles kan vragen waar je iets over wilt weten. Loop je ergens tegenaan tijdens de personal training online? Begrijp je iets niet, lukt een oefening niet of heb je een andere vraag? Dan kun je via de App een privébericht naar me sturen, zodat ik je de ondersteuning kan bieden die jij nodig hebt.

Manon SchotmanManon Schotman
09:43 16 Sep 23
Ik ben na mijn zwangerschap 10 kilo afgevallen met behulp van de online personal training die ik gedaan met Wendy. De intake ging per telefoon en verder hadden we voornamelijk contact per mail. Ook stelde ze sportschema’s op en hielp me met het kiezen van gezonde voeding. Het was precies de stok achter de deur die ik nodig had, zonder honderden euro’s per maand uit te geven aan een live personal trainer. Ze gaf me waardevolle tips en adviezen en had ook door wanneer het even niet ging en ik gas terug moest nemen. Haar subtiele communicatie helpen je zonder de moed te verliezen en dat is erg waardevol voor me geweest.
Thalia van DolderThalia van Dolder
20:14 18 Jul 23
Op mijn 64e ben ik begonnen met personal training bij Wendy.De trainingen zijn nooit saai,maar afwisselend en leuk, en Wendy heeft mij weten te motiveren en geholpen gezond te eten.Mijn conditie is nu veel beter, mijn spieren zijn sterker geworden en ik ben 15 kilo lichter.Ik ben erg blij met Wendy, en raad haar zeker aan!
Ilse van stijnIlse van stijn
11:34 25 May 22
Sinds week 12 van mijn zwangerschap train ik met Wendy. Beste investering die je jezelf als zwangere vrouw kan doen! Wendy heeft veel kennis over het lichaam van de zwangere vrouw en weet precies wat je nog wel en niet mag doen. Ook qua voeding.Tijdens het trainen houdt ze je continu in de gaten of je lichaamshouding goed is. Daarnaast voelt ze precies aan wanneer ze je net even wat meer kan pushen of juist wanneer je beter iets rustiger aan kan doen.Ik ben op dit moment 30 weken zwanger, train nog steeds met Wendy en voel me fitter dan ooit. Na mijn bevalling ga ik zeker weer met Wendy trainen om aan m’n herstel te werken.
Anne MeystAnne Meyst
08:04 15 Apr 22
Wendy is te gek. Met haar hulp ben ik in 6 maanden op streefgewicht gekomen na mijn zwangerschap (er moest nog zo’n 6 kilo af) en veel fitter geworden. Ze weet wat ze doet, biedt veel afwisseling zodat sporten leuk is (en blijft, ook nu ik het verder zonder haar doe), heeft me uitgedaagd en ze is ook nog eens heel gezellig. Ik raad haar absoluut aan!
noor noornoor noor
09:40 18 Dec 21
Top personal trainer. Ik begrijp nu eindelijk wat krachttraining echt is. Wendy is n kei in weten wanneer je meer kan en waar t genoeg is. #supertevreden.
Tamara SmitTamara Smit
12:16 26 Feb 17
Echt een aanrader om personal training te gaan volgen bij Wendy! Ik heb in een korte tijd al ontzettend veel geleerd en vooral resultaat behaald. Wendy geeft goede voedingsadviezen, trainingsschema' s op maat en tijdens de trainingssessies zorgt zij ervoor dat je echt het uiterste uit jezelf haalt! Een hele goede keuze om met Wendy te gaan trainen want ik voel me beter dan ooit en haar adviezen hebben voor mij echt mijn ogen geopend. Wendy is altijd bereikbaar en staat voor je klaar. Om weer lekkerder in je vel te zitten, een gezonde levensstijl te creëren en het maximale uit je training te halen, is Wendy degene die je daarbij kan helpen!
js_loader
voedingsadvies

UITSTEKENDE BEGELEIDING

Als het je maar niet lukt om je doel te behalen, is fitness online coaching wellicht wat voor jou. Mis je motivatie? Of sta je stil? Als je online personal trainer kan ik je begeleiden om toch je doel te behalen. Hierbij ben ik niet alleen je personal trainer, maar ook je persoonlijke coach, motivator en mental coach.

ONLINE PERSONAL TRAINING MET VOEDINGSADVIES

Naast fitness online coaching, kan ik je ook helpen met je voeding. Ik maak een persoonlijke calorieberekening met betrekking tot het doel dat je hebt. Deze calorieberekening zal aangeven hoeveel calorieën je per dag mag eten en hoeveel koolhydraten, eiwitten en vetten je uitgesplitst binnen moet krijgen per dag. Dit helpt je een gezond en verantwoord voedingspatroon te creëren dat geheel bij je doelstelling past, zodat jij je doel kunt behalen. Voeding is en blijft lastig en daarom zal ik je als je online personal trainer intensief blijven begeleiden op het gebied van voeding en personal training online.

WANNEER KIES JE VOOR PERSONAL TRAINING ONLINE?

Als online personal trainer richt ik me alleen op vrouwen. Ik wil vrouwen helpen om in een prettige omgeving hun doel te behalen. Zo kan ik je als afvalcoach helpen om onder begeleiding slanker en fitter te worden. Maar ik ben ook een gespecialiseerd pre- en postnatale personal trainer. Dus als je fit en sterk wilt blijven tijdens je zwangerschap of op zoek bent naar de juiste begeleiding na je bevalling, kun je bij mij starten met fitness online coaching. Ik bied ook een 12-weekse zwangerschapscursus aan vrouwen die 12 tot 26 weken zwanger zijn, informeer hier gerust naar. Verder help ik ook vrouwen met medische klachten en bied ik oncologie personal training.

START DIRECT MET FITNESS COACHING ONLINE

Wil je afvallen of fitter worden? Wil je in beweging blijven tijdens of na je zwangerschap? Zit je in de overgang en loop je constant met je hormonen te rommelen? Ik kan je helpen met fitness online coaching! Dankzij mijn personal training online kun jij op een locatie naar keuze, waar jij jezelf kunt zijn, werken aan je doel. Ben je benieuwd of fitness online coaching iets voor je is? Bel naar 06 12 400 025 of stuur een e-mail naar info@wendyschaar.nl voor meer informatie of bij vragen of schrijf je direct bij mij in!

error: Content is protected !!