Personal coach afvallen

  • Stuur een appje
  • Meld je aan!

PERSONAL COACH BIJ AFVALLEN

Wil je onder begeleiding van een personal coach afvallen? Dat kan bij Wendy Schaar! Ik help je afvallen met personal training. Hierdoor val je sneller en gecontroleerd af. Daarbij kan ik ook een persoonlijk voedingsadvies voor je opstellen. Als coach bij afvallen richt ik me op vrouwen. Ik bied vrouwen een exclusieve, prettige omgeving waar zij kunnen afvallen met een personal trainer. Dus wil jij graag getraind worden door een vrouw? Voel jij je niet op je gemak in een mega sportschool of voel je je er bekeken? Kies voor mij als je personal coach bij het afvallen!

WAAROM AFVALLEN MET EEN PERSONAL TRAINER?

Je valt niet zomaar af. Afvallen vraagt om motivatie en uithoudingsvermogen. Lukt het je niet om het afvallen zelf vol te houden? Schakel de hulp in van een personal coach bij het afvallen. Ik begeleid je, zodat je op een gezonde en verantwoorde manier gewicht verliest en afslankt tot je ideale gewicht en postuur. Ik ben je personal trainer, maar ook je persoonlijke coach, motivator en mental coach. De coaching bij het afvallen wordt op maat gegeven en afgestemd op je specifieke behoeften en situatie.

Adviesgesprek

Het traject begint met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek waar wij een plan van aanpak samenstellen. Hierbij houd ik rekening met jouw dagelijkse leven om een goede periodisering te maken.

Trainingen

Tijdens de eerste training starten we met wegen en meten. Dit herhalen we elke maand. Elke training word een nieuwe belevenis, hou ik rekening met jouw fysieke gesteldheid en verlies ik je geen moment uit het oog.

Persoonlijk trainingsprogramma

Ik maak elke maand een persoonlijk trainingsprogramma voor iedereen die naast de personal training sessies zelfstandig wil gaan trainen. Jij mag er zelf voor kiezen of je thuis of in de sportschool wilt sporten.

Voedingsadvies

Een Personal Training pakket is inclusief voedingsadvies. Voeding is erg belangrijk bij het behalen van jouw gewenste doelstelling. Of dit nu afvallen, aankomen of op gewicht blijven is. Ik zal jouw alle advies geven die je nodig hebt. Lees hier meer over voedingsadvies

Leefstijlcoaching

Als leefstijlcoach helpt ik jou naar een gezonder en positiever leven. Ik leer je hoe je grip kan krijgen op de gewoontes en ga ik je begeleiden naar het maken van je eigen bewuste keuzes waar jij zelf achter staat.

COACHING BIJ AFVALLEN EN EEN PERSOONLIJK VOEDINGSADVIES

Bewegen helpt je sneller af te vallen. Als personal coach voor afvallen help ik je ook voldoende spiermassa op te bouwen, waardoor je lichaam strakker wordt en je geen overtollige huid overhoudt. Daarbij geef ik je ook een persoonlijk voedingsadvies. Verantwoord en gezond eten is de beste manier om gewicht kwijt te raken en je vetpercentage te verlagen. Ga voor gegarandeerd betere resultaten en kies voor mij als coach bij het afvallen, ik stel graag een persoonlijk voedingsadvies voor je op.

Manon SchotmanManon Schotman
09:43 16 Sep 23
Ik ben na mijn zwangerschap 10 kilo afgevallen met behulp van de online personal training die ik gedaan met Wendy. De intake ging per telefoon en verder hadden we voornamelijk contact per mail. Ook stelde ze sportschema’s op en hielp me met het kiezen van gezonde voeding. Het was precies de stok achter de deur die ik nodig had, zonder honderden euro’s per maand uit te geven aan een live personal trainer. Ze gaf me waardevolle tips en adviezen en had ook door wanneer het even niet ging en ik gas terug moest nemen. Haar subtiele communicatie helpen je zonder de moed te verliezen en dat is erg waardevol voor me geweest.
Thalia van DolderThalia van Dolder
20:14 18 Jul 23
Op mijn 64e ben ik begonnen met personal training bij Wendy.De trainingen zijn nooit saai,maar afwisselend en leuk, en Wendy heeft mij weten te motiveren en geholpen gezond te eten.Mijn conditie is nu veel beter, mijn spieren zijn sterker geworden en ik ben 15 kilo lichter.Ik ben erg blij met Wendy, en raad haar zeker aan!
Ilse van stijnIlse van stijn
11:34 25 May 22
Sinds week 12 van mijn zwangerschap train ik met Wendy. Beste investering die je jezelf als zwangere vrouw kan doen! Wendy heeft veel kennis over het lichaam van de zwangere vrouw en weet precies wat je nog wel en niet mag doen. Ook qua voeding.Tijdens het trainen houdt ze je continu in de gaten of je lichaamshouding goed is. Daarnaast voelt ze precies aan wanneer ze je net even wat meer kan pushen of juist wanneer je beter iets rustiger aan kan doen.Ik ben op dit moment 30 weken zwanger, train nog steeds met Wendy en voel me fitter dan ooit. Na mijn bevalling ga ik zeker weer met Wendy trainen om aan m’n herstel te werken.
Anne MeystAnne Meyst
08:04 15 Apr 22
Wendy is te gek. Met haar hulp ben ik in 6 maanden op streefgewicht gekomen na mijn zwangerschap (er moest nog zo’n 6 kilo af) en veel fitter geworden. Ze weet wat ze doet, biedt veel afwisseling zodat sporten leuk is (en blijft, ook nu ik het verder zonder haar doe), heeft me uitgedaagd en ze is ook nog eens heel gezellig. Ik raad haar absoluut aan!
noor noornoor noor
09:40 18 Dec 21
Top personal trainer. Ik begrijp nu eindelijk wat krachttraining echt is. Wendy is n kei in weten wanneer je meer kan en waar t genoeg is. #supertevreden.
Tamara SmitTamara Smit
12:16 26 Feb 17
Echt een aanrader om personal training te gaan volgen bij Wendy! Ik heb in een korte tijd al ontzettend veel geleerd en vooral resultaat behaald. Wendy geeft goede voedingsadviezen, trainingsschema' s op maat en tijdens de trainingssessies zorgt zij ervoor dat je echt het uiterste uit jezelf haalt! Een hele goede keuze om met Wendy te gaan trainen want ik voel me beter dan ooit en haar adviezen hebben voor mij echt mijn ogen geopend. Wendy is altijd bereikbaar en staat voor je klaar. Om weer lekkerder in je vel te zitten, een gezonde levensstijl te creëren en het maximale uit je training te halen, is Wendy degene die je daarbij kan helpen!
js_loader
voedingsadvies

VOORDELEN VAN WENDY SCHAAR ALS PERSONAL COACH BIJ AFVALLEN

Met een personal coach afvallen is zeer effectief. Ik bied je namelijk de juiste balans van training, voeding en plezier in beweging, zodat jij van die ongewenste kilo’s af kunt komen. Als jij je voor de volle 100% inzet, is afvallen met personal training een fluitje van een cent. Als gecertificeerd trainer bied ik je een all-in-one pakket, waarbij je niet alleen personal training, maar ook voedingsadvies, weegmomenten, een trainingsschema en leefstijlcoaching krijgt. Dit is ook los van elkaar aan te schaffen. De voordelen die ik je bied, zijn:

WIL JE AFVALLEN MET EEN PERSONAL COACH? START DIRECT!

Wil jij een strak en gezond lichaam? En wil je daarom onder begeleiding van een personal coach afvallen? Meld je aan bij Wendy Schaar! Bij mij kunnen vrouwen afvallen met personal training in een prettige omgeving waar zij zich op hun gemak voelen. Bel naar 06 12 400 025 of stuur een e-mail naar info@wendyschaar.nl voor meer informatie of bij vragen.

error: Content is protected !!