"To enjoy the glow of good health, you must exercise"
 

Personal training in Zaandam


Waarom kies jij voor Personal Training?

Lukt het jouw niet om je doelstelling te behalen? Mis je motivatie of sta je stil? Personal Training is de perfecte manier om sneller en gecontroleerd je doelstelling te behalen en te behouden.

Een Personal Trainer is niet alleen een trainer maar jouw personal coach Zaandam, motivator en mental coach om jouw gewenste resultaat te behalen. Tijdens het Personal Training traject word je optimaal begeleid en krijg je persoonlijke aandacht. De workout wordt op maat gegeven. Je zult dit ervaren als een compleet andere belevenis en je zult moe maar voldaan zijn. Trainen krijgt voor jou een nieuwe andere belevenis! Ik ben werkzaam als Personal Trainer in Zaandam, Koog a/d Zaan, Zaandijk, Wormerveer, Wormer, Krommenie, Assendelft en Amsterdam. Momenteel geef ik personal training bij Sport performance Koog aan de Zaan en De Wadden
.

Adviesgesprek

Het traject begint met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek waar wij een plan van aanpak samenstellen. Hierbij houd ik rekening met jouw dagelijkse leven om een goede periodisering te maken.

Assessment

Tijdens de eerste training starten we met een assessment. Hier gaan we wegen, meten en testjes doen om een goed beeld te krijgen over jouw huidige conditie.

Persoonlijk trainingsprogramma

Na het assessment gaan wij van start met de trainingen. Ook maak ik een persoonlijk trainingsprogramma voor mensen die naast de personal training zelf willen gaan trainen. Tijdens de training houd ik rekening met jouw fysieke gesteldheid en verlies ik je geen moment uit het oog. Iedere workout trainen we voor een optimale belasting.

Voedingsadvies

Een Personal Training pakket is inclusief voedingsadvies. Voeding is erg belangrijk bij het behalen van jouw gewenste doelstelling. Of dit nu afvallen, aankomen of op gewicht blijven is. Ik zal jouw alle advies geven die je nodig hebt. Lees hier meer over voedingsadvies
 
 
WIL JE EEN AFSPRAAK MAKEN? NEEM CONTACT OP!
contact
 

Kosten Personal Training

Ik bied diverse mogelijkheden tot Personal Training zodat we een plan op maat kunnen samenstellen dat binnen jouw budget past. Je hebt de keuze uit losse sessies of een pakket. Het voordeel van een pakket is dat je er één of meerdere sessies gratis bij krijgt. Het juiste personal training pakket kiezen heeft met een aantal factoren te maken. Dit bespreken we in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.
Wil je liever online begeleid worden? Dan heb ik ook de mogelijkheid om online personal training te volgen

 

SMALL GROUP TRAINING ZAANDAM

Tijdens small group training wordt er in een klein groepje in een circuit getraind. In de training word je gestimuleerd en gemotiveerd. Ik houd rekening met elk level van ieder individu. Vind jij het fijn om in groepsverband te trainen? Dan is dit iets voor jou!


BOOTCAMP ZAANDAM

Bootcamp training wordt in de frisse buitenlucht gegeven en is een variatie van kracht- en conditietraining. Bootcamp Zaandamwordt buiten verzorgd op locatie of in de buurt van mijn trainingslocatie. Voor wie is het? Of je nu heel sportief bent of net begint, iedereen kan met bootcamp mee doen! Tijdens de bootcamp les houd ik rekening met ieder niveau.

 

Afvallen Zaandam

De meeste mensen doen Personal Training om gewicht kwijt te raken of om hun vet percentage te verlagen. Als Afval coach kan ik jouw optimaal begeleiden om slanker en fitter te worden. Tijdens een Personal Training traject krijg je van mij geen dieet maar een persoonlijk voedingsadvies. Een dieet is niet de juiste manier om af te vallen. Dit kan je nooit je hele leven vol houden en kan een jojo effect veroorzaken waardoor je na verloop van tijd weer gaat aankomen.

Een verantwoord voedingspatroon kunnen we niet direct toepassen. Jouw lichaam zal moeten wennen aan andere keuzes van voedingsmiddelen. De veranderingen kan jij volhouden door de afvaltips die ik jou geef.

Ik maak geen gebruik van koolhydraat dieet, eiwit dieet, afslankpillen, maaltijdvervangers of afvallen met shakes. Door verantwoordelijk en gezond te eten zal je in een rustig tempo de kilo’s verliezen. Je kan afvallen zonder sporten, maar door er bij te gaan trainen zal je lichaam strakker worden en houd je geen overtollig huid over. Daarnaast zal sporten het afvallen stimuleren.

Afvallen is al moeilijk genoeg en hoef je niet alleen te doen. Kies voor afvallen met begeleiding. Als voedingsadviseur weet ik jouw optimaal te begeleiden op het gebied van gezond en verantwoord af te vallen en wat er af is blijft er ook af! Afvallen zonder dieet is mijn motto. Stap voor stap passen wij jouw voedingspatroon aan naar een gezonde voeding.

Krachttraining

Krachttraining is er in verschillende soorten en maten. Wil je krachttraining voor afvallen, wil je spiermassa vergroten of kracht opbouwen? Als krachttraining coach kan ik jouw daarbij helpen. We kennen 3 soorten krachttrainingen: Kracht uithoudingsvermogen, hypertrofie training en maximale krachttraining. Bij alle soorten behoren andere herhalingen om het beste uit je training te halen.

Veel vrouwen denken dat cardio een must is om af te vallen en dat krachttraining alleen voor mannen is. Dit komt mede doordat er gedacht wordt dat wij als vrouwen dan “te gespierd” worden, maar door de lage testosteron in een vrouwelijk lichaam zal de spiergroei niet aan de buitenkant te zien zijn. Krachttraining stimuleert het afvallen doordat spiermassa er voor zorgt dat de verbranding in rust hoger is.

Tijdens het Personal Training traject maak ik een fitness schema op maat met fitness oefeningen om je spieren optimaal te trainen. Bij krachttraining is voeding erg belangrijk. Energie voor een training met koolhydraten en spieren opbouwen na een training met eiwitten. Soms is aanvulling met sportvoeding zoals proteÏne shakes of weight ganer een advies. Dit is geheel afhankelijk van jouw doelstelling. Deze factoren neem ik mee tijdens het maken van een persoonlijk voedingsadvies.
 

Conditietraining

Conditie opbouwen kan je doen door middel van diverse conditie oefeningen. Een conditietrainer is bijvoorbeeld: Crosstrainer, loopband, roeier, fiets en step. Als conditietrainer coach gebruiker ik zelf veel losse materialen om je conditie te verbeteren. Denk aan een speedladder, battle rope of boksen. Op deze manier word je meer uitgedaagd op snelheid en reactievermogen waar een hoge fun factor inzit.

Het is aan te raden om jezelf te laten adviseren en te overwegen om conditie trainen met begeleiding te nemen. Je conditie verbeteren gaat minder snel dan je denkt. Je hebt hier veel wilskracht voor nodig. Naast conditietraining is het erg belangrijk dat je ook je spieren sterker maakt. Denk bijvoorbeeld aan conditietraining voor hardlopen. Het is belangrijk dat je core training doet om je buikspieren en lage rugspieren sterker te maken. Ook krachttraining voor benen is een must. Door verschillende buikspier oefeningen, rugspier oefeningen, beenspier oefeningen en bilspier oefeningen te doen zal je lichaam sterker worden en verbeteren je hardloop prestaties.

Bij het maken van een conditie training op maat kijk ik vooral naar de fysieke gesteldheid. Dit heeft onder andere te maken met doelstelling, leeftijd, bewegingsbeperking en medische indicaties. Ik verzorg conditietraining in Zaandam en omstreken. Naast binnen trainingen zijn ook buiten trainingen mogelijk. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Medisch fitness Zaandam

Heb jij last van lichamelijke klachten of ben je net uitbehandeld bij de fysiotherapeut, maar weet jij niet zo goed wat je moet doen om jouw lichaam sterker te krijgen? Voor blessures, chronische- of terug kerende klachten is Medisch Fitness iets voor jou. Ik begeleid jou 1 op 1 via een methodische aanpak zodat ik specifiek op jouw klachten kan richten en jou sterker kan maken. Ook sport gerelateerd kan ik jou verder helpen!

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.