Personal training Assendelft

  • Stuur een appje
  • Meld je aan!

PERSONAL TRAINING IN REGIO ASSENDELFT ALLEEN VOOR VROUWEN

Wil je starten met personal training in regio Assendelft en wil je dit doen in een sportschool waar alleen vrouwen sporten? Wendy Schaar is de personal trainer voor jou! Ik bied vrouwen een exclusieve en prettige omgeving waar zij aan hun fitnessdoelen kunnen werken. Of dit nu afvallen is, je fit wilt blijven tijdens of na de zwangerschap of je herstel training wilt volgen, ik help je graag! Dus voel jij je niet prettig in een mega sportschool? Wil jij je niet bekeken voelen door mannen? En wil je getraind worden door een vrouw? Start met personal training nabij Assendelft bij Wendy Schaar!

WANNEER PERSONAL TRAINING IN REGIO ASSENDELFT

Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor personal training in de buurt van Assendelft. Zo kun je effectiever afvallen met een personal trainer. Als afvalcoach begeleid ik je optimaal bij het slanker en fitter worden. Daarbij geef ik je ook een persoonlijk voedingsadvies, waardoor jij die ongewenste kilo’s zult verliezen. Verder ben ik ook een gespecialiseerd pre- en postnatale personal trainer. Als je wilt en sterk wilt blijven tijdens de zwangerschap of na de bevalling de juiste begeleiding wilt om daarna weer met je reguliere training verder te kunnen, kan ik je helpen. Ik bied je ook een 12-weekse zwangerschapscursus, informeer hier gerust naar. Wil je starten met oncologie personal training? Of medische fitness tegen blessures of chronische of terugkerende klachten? Dan ben ik de fitness coach voor jou!

Adviesgesprek

Het traject begint met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek waar wij een plan van aanpak samenstellen. Hierbij houd ik rekening met jouw dagelijkse leven om een goede periodisering te maken.

Trainingen

Tijdens de eerste training starten we met wegen en meten. Dit herhalen we elke maand. Elke training word een nieuwe belevenis, hou ik rekening met jouw fysieke gesteldheid en verlies ik je geen moment uit het oog.

Persoonlijk trainingsprogramma

Ik maak elke maand een persoonlijk trainingsprogramma voor iedereen die naast de personal training sessies zelfstandig wil gaan trainen. Jij mag er zelf voor kiezen of je thuis of in de sportschool wilt sporten.

Voedingsadvies

Een Personal Training pakket is inclusief voedingsadvies. Voeding is erg belangrijk bij het behalen van jouw gewenste doelstelling. Of dit nu afvallen, aankomen of op gewicht blijven is. Ik zal jouw alle advies geven die je nodig hebt. Lees hier meer over voedingsadvies

Leefstijlcoaching

Als leefstijlcoach helpt ik jou naar een gezonder en positiever leven. Ik leer je hoe je grip kan krijgen op de gewoontes en ga ik je begeleiden naar het maken van je eigen bewuste keuzes waar jij zelf achter staat.

TRAINEN MET EEN FITNESS COACH

Lukt het je niet om je doel te behalen? Heb je weinig motivatie? Of sta je stil? Kies dan voor personal training nabij Assendelft om sneller en gecontroleerd je doel te behalen. Als personal trainer begeleid ik je tijdens dit traject. Hierbij ben ik niet alleen een fitness trainer, maar ook je persoonlijke coach, motivator en mental coach.

Manon SchotmanManon Schotman
09:43 16 Sep 23
Ik ben na mijn zwangerschap 10 kilo afgevallen met behulp van de online personal training die ik gedaan met Wendy. De intake ging per telefoon en verder hadden we voornamelijk contact per mail. Ook stelde ze sportschema’s op en hielp me met het kiezen van gezonde voeding. Het was precies de stok achter de deur die ik nodig had, zonder honderden euro’s per maand uit te geven aan een live personal trainer. Ze gaf me waardevolle tips en adviezen en had ook door wanneer het even niet ging en ik gas terug moest nemen. Haar subtiele communicatie helpen je zonder de moed te verliezen en dat is erg waardevol voor me geweest.
Thalia van DolderThalia van Dolder
20:14 18 Jul 23
Op mijn 64e ben ik begonnen met personal training bij Wendy.De trainingen zijn nooit saai,maar afwisselend en leuk, en Wendy heeft mij weten te motiveren en geholpen gezond te eten.Mijn conditie is nu veel beter, mijn spieren zijn sterker geworden en ik ben 15 kilo lichter.Ik ben erg blij met Wendy, en raad haar zeker aan!
Ilse van stijnIlse van stijn
11:34 25 May 22
Sinds week 12 van mijn zwangerschap train ik met Wendy. Beste investering die je jezelf als zwangere vrouw kan doen! Wendy heeft veel kennis over het lichaam van de zwangere vrouw en weet precies wat je nog wel en niet mag doen. Ook qua voeding.Tijdens het trainen houdt ze je continu in de gaten of je lichaamshouding goed is. Daarnaast voelt ze precies aan wanneer ze je net even wat meer kan pushen of juist wanneer je beter iets rustiger aan kan doen.Ik ben op dit moment 30 weken zwanger, train nog steeds met Wendy en voel me fitter dan ooit. Na mijn bevalling ga ik zeker weer met Wendy trainen om aan m’n herstel te werken.
Anne MeystAnne Meyst
08:04 15 Apr 22
Wendy is te gek. Met haar hulp ben ik in 6 maanden op streefgewicht gekomen na mijn zwangerschap (er moest nog zo’n 6 kilo af) en veel fitter geworden. Ze weet wat ze doet, biedt veel afwisseling zodat sporten leuk is (en blijft, ook nu ik het verder zonder haar doe), heeft me uitgedaagd en ze is ook nog eens heel gezellig. Ik raad haar absoluut aan!
noor noornoor noor
09:40 18 Dec 21
Top personal trainer. Ik begrijp nu eindelijk wat krachttraining echt is. Wendy is n kei in weten wanneer je meer kan en waar t genoeg is. #supertevreden.
Tamara SmitTamara Smit
12:16 26 Feb 17
Echt een aanrader om personal training te gaan volgen bij Wendy! Ik heb in een korte tijd al ontzettend veel geleerd en vooral resultaat behaald. Wendy geeft goede voedingsadviezen, trainingsschema' s op maat en tijdens de trainingssessies zorgt zij ervoor dat je echt het uiterste uit jezelf haalt! Een hele goede keuze om met Wendy te gaan trainen want ik voel me beter dan ooit en haar adviezen hebben voor mij echt mijn ogen geopend. Wendy is altijd bereikbaar en staat voor je klaar. Om weer lekkerder in je vel te zitten, een gezonde levensstijl te creëren en het maximale uit je training te halen, is Wendy degene die je daarbij kan helpen!
js_loader
voedingsadvies

VOORDELEN WENDY SCHAAR

Ik bied personal training aan voor vrouwen in Assendelft. Ik ben een gecertificeerde trainer en bied all-in-one pakketten aan, waarbij je personal training met voedingsadvies, weegmomenten, trainingsschema en leefstijlcoaching krijgt. Dit alles is ook los aan te schaffen. Met een goede inzet van jou en mijn training, zal je lichaam fysiek en mentaal sterker worden. Ik help je de gewenste resultaten te behalen met een juiste balans van training, voeding en plezier in beweging. Hierbij bied ik ook online personal training aan. De voordelen die ik je bied, zijn:

  • Echt alles omtrent vrouwen
  • Afvallen en een strakker figuur
  • Persoonlijk op maat gemaakte trainingsschema’s / voedingsadviezen
  • Medisch gespecialiseerd
  • Oncologie fitness
  • Pre- en postnataal gespecialiseerd
  • Online personal training, zonder gestandaardiseerde schema’s

WIL JIJ EEN STRAKKER FIGUUR? START DIRECT!

Wil jij een sterk en gezond lichaam? En dit bereiken in een prettige omgeving waar alleen vrouwen zijn? Schrijf je in bij Wendy Schaar voor personal training nabij Assendelft. Bel naar 06 12 400 025 of stuur een e-mail naar info@wendyschaar.nl voor meer informatie of bij vragen.

error: Content is protected !!