Personal training Krommenie

  • Stuur een appje
  • Meld je aan!

PERSONAL TRAINING VOOR VROUWEN IN KROMMENIE

Wil je als vrouw starten met personal training nabij Krommenie? En wil je dit liever niet doen in een mega sportschool, waar je je niet prettig voelt en waar je je bekeken voelt door mannen? Bij Wendy Schaar word je getraind door een vrouw! En dat in een exclusieve, prettige omgeving waar je je doel kunt bereiken. Of dit nu afvallen is, fit blijven is of herstellen is, als fitness trainer help ik je graag! Wil jij starten met personal training speciaal voor vrouwen in de regio Krommenie? Meld je dan direct aan!

WELK DOEL HEB JIJ?

Wat is de reden dat jij wil starten met personal training nabij Krommenie? Heb je blessures of chronische of terugkerende klachten, waardoor je een herstel training wilt volgen? Wil je starten met oncologie personal training? Of wil je afvallen met een personal trainer en een persoonlijk voedingsadvies? Het kan allemaal als je mij als personal trainer hebt. Daarbij ben ik ook een gespecialiseerd pre- en postnatale personal trainer, dus vrouwen die fit willen blijven tijdens of na de zwangerschap kunnen ook bij mij terecht. Ik bied je zelfs een 12-weekse zwangerschapscursus. Informeer hier gerust naar bij interesse.

Adviesgesprek

Het traject begint met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek waar wij een plan van aanpak samenstellen. Hierbij houd ik rekening met jouw dagelijkse leven om een goede periodisering te maken.

Trainingen

Tijdens de eerste training starten we met wegen en meten. Dit herhalen we elke maand. Elke training word een nieuwe belevenis, hou ik rekening met jouw fysieke gesteldheid en verlies ik je geen moment uit het oog.

Persoonlijk trainingsprogramma

Ik maak elke maand een persoonlijk trainingsprogramma voor iedereen die naast de personal training sessies zelfstandig wil gaan trainen. Jij mag er zelf voor kiezen of je thuis of in de sportschool wilt sporten.

Voedingsadvies

Een Personal Training pakket is inclusief voedingsadvies. Voeding is erg belangrijk bij het behalen van jouw gewenste doelstelling. Of dit nu afvallen, aankomen of op gewicht blijven is. Ik zal jouw alle advies geven die je nodig hebt. Lees hier meer over voedingsadvies

Leefstijlcoaching

Als leefstijlcoach helpt ik jou naar een gezonder en positiever leven. Ik leer je hoe je grip kan krijgen op de gewoontes en ga ik je begeleiden naar het maken van je eigen bewuste keuzes waar jij zelf achter staat.

BEGELEIDING OP MAAT

Wil jij je doel behalen, maar slaag je hier zelf niet in? Dan kan een personal trainer in de regio Krommenie je helpen. Dankzij mijn personal training kun je sneller en gecontroleerd je doel behalen. Ik ben namelijk niet alleen een fitness coach voor je, maar ook een persoonlijke coach, motivator en mental coach. Ik ben een gecertificeerde trainer en bied all-in-one pakketten aan, waarbij je personal training met voedingsadvies, weegmomenten, trainingsschema en leefstijlcoaching krijgt. Je kunt dit alles ook los van elkaar aanschaffen.

Manon SchotmanManon Schotman
09:43 16 Sep 23
Ik ben na mijn zwangerschap 10 kilo afgevallen met behulp van de online personal training die ik gedaan met Wendy. De intake ging per telefoon en verder hadden we voornamelijk contact per mail. Ook stelde ze sportschema’s op en hielp me met het kiezen van gezonde voeding. Het was precies de stok achter de deur die ik nodig had, zonder honderden euro’s per maand uit te geven aan een live personal trainer. Ze gaf me waardevolle tips en adviezen en had ook door wanneer het even niet ging en ik gas terug moest nemen. Haar subtiele communicatie helpen je zonder de moed te verliezen en dat is erg waardevol voor me geweest.
Thalia van DolderThalia van Dolder
20:14 18 Jul 23
Op mijn 64e ben ik begonnen met personal training bij Wendy.De trainingen zijn nooit saai,maar afwisselend en leuk, en Wendy heeft mij weten te motiveren en geholpen gezond te eten.Mijn conditie is nu veel beter, mijn spieren zijn sterker geworden en ik ben 15 kilo lichter.Ik ben erg blij met Wendy, en raad haar zeker aan!
Ilse van stijnIlse van stijn
11:34 25 May 22
Sinds week 12 van mijn zwangerschap train ik met Wendy. Beste investering die je jezelf als zwangere vrouw kan doen! Wendy heeft veel kennis over het lichaam van de zwangere vrouw en weet precies wat je nog wel en niet mag doen. Ook qua voeding.Tijdens het trainen houdt ze je continu in de gaten of je lichaamshouding goed is. Daarnaast voelt ze precies aan wanneer ze je net even wat meer kan pushen of juist wanneer je beter iets rustiger aan kan doen.Ik ben op dit moment 30 weken zwanger, train nog steeds met Wendy en voel me fitter dan ooit. Na mijn bevalling ga ik zeker weer met Wendy trainen om aan m’n herstel te werken.
Anne MeystAnne Meyst
08:04 15 Apr 22
Wendy is te gek. Met haar hulp ben ik in 6 maanden op streefgewicht gekomen na mijn zwangerschap (er moest nog zo’n 6 kilo af) en veel fitter geworden. Ze weet wat ze doet, biedt veel afwisseling zodat sporten leuk is (en blijft, ook nu ik het verder zonder haar doe), heeft me uitgedaagd en ze is ook nog eens heel gezellig. Ik raad haar absoluut aan!
noor noornoor noor
09:40 18 Dec 21
Top personal trainer. Ik begrijp nu eindelijk wat krachttraining echt is. Wendy is n kei in weten wanneer je meer kan en waar t genoeg is. #supertevreden.
Tamara SmitTamara Smit
12:16 26 Feb 17
Echt een aanrader om personal training te gaan volgen bij Wendy! Ik heb in een korte tijd al ontzettend veel geleerd en vooral resultaat behaald. Wendy geeft goede voedingsadviezen, trainingsschema' s op maat en tijdens de trainingssessies zorgt zij ervoor dat je echt het uiterste uit jezelf haalt! Een hele goede keuze om met Wendy te gaan trainen want ik voel me beter dan ooit en haar adviezen hebben voor mij echt mijn ogen geopend. Wendy is altijd bereikbaar en staat voor je klaar. Om weer lekkerder in je vel te zitten, een gezonde levensstijl te creëren en het maximale uit je training te halen, is Wendy degene die je daarbij kan helpen!
js_loader
voedingsadvies

DE BESTE PERSONAL TRAINER VOOR VROUWEN IN REGIO KROMMENIE

Wil jij afvallen, fit blijven tijdens of na de zwangerschap of wat doen aan de rommelende hormonen tijdens de overgang? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ik bied personal training voor vrouwen in de regio Krommenie om je fysiek en mentaal sterker te maken. Dit doe ik door een juiste balans van training, voeding en plezier in beweging te bieden. Met mijn training en jouw inzet, kun jij ieder doel behalen. Je kunt bij mij ook online personal training volgen. Waar je ook voor kiest, de voordelen die ik je bied, zijn:

WIL JIJ FIT BLIJVEN? START DIRECT MET PERSONAL TRAINING

Lijkt personal training alleen voor vrouwen in de regio Krommenie jou ook wel wat? Meld je dan nu aan bij Wendy Schaar! Bel naar 06 12 400 025 of stuur een e-mail naar info@wendyschaar.nl voor meer informatie of bij vragen.

error: Content is protected !!