Personal training Zaandam

  • Stuur een appje
  • Meld je aan!

PERSONAL TRAINING VOOR VROUWEN IN ZAANDAM

Ben je op zoek naar een sportschool in Zaandam waar enkel vrouwen sporten? Omdat je je niet prettig voelt in een mega sportschool? Omdat je je niet bekeken wilt voelen door mannen? Of omdat je graag door een vrouw getraind wil worden? Kies dan voor personal training bij Wendy Schaar! Ik bied je een exclusieve en prettige omgeving voor vrouwen alleen om je fitnessdoelen te bereiken. Of je nu wilt afvallen met een personal trainer, herstel training wilt volgen of fit wilt blijven tijdens of na de zwangerschap, ik kan je helpen! Bovendien bied ik ook online personal training. En kun je bij mij terecht voor een voedingsadvies. Wil jij starten met personal training in Zaandam? Bel direct en vraag een adviesgesprek aan.

WAAROM PERSONAL TRAINING BIJ WENDY SCHAAR?

Lijkt het jou fijn om te sporten in een sportschool waar alleen maar vrouwen komen? En waar je personal trainer ook een vrouw is? Start dan met personal training in Zaandam bij Wendy Schaar. Samen bepalen we welk doel je wilt bereiken. Met een goede inzet en mijn begeleiding zal je lichaam fysiek én mentaal sterker worden. Ik bied je de juiste balans van training, voeding en plezier in beweging, waardoor jij je gewenste doel kunt behalen. En een sterk en gezond lichaam krijgt. Ik ben een gecertificeerde trainer en ik bied all-in-one pakketten aan, waarbij je personal training met voedingsadvies, weegmomenten, trainingsschema en leefstijlcoaching krijgt. Alles is ook los aan te schaffen. De voordelen die ik je bied, zijn:

WAT DOET EEN PERSONAL TRAINER

Lukt het je maar niet om je doel te behalen? Mis je motivatie? Of sta je stil? Personal training in Zaandam is de perfecte manier om sneller en gecontroleerd je doel te behalen. Samen met mij als je personal trainer ga je aan de slag. Ik ben niet alleen je trainer, maar ook je persoonlijke coach, motivator en mental coach. Tijdens je personal training traject word je optimaal begeleid en krijg je persoonlijke aandacht. De work-out wordt op maat gegeven. Hierdoor krijgt trainen voor jou een nieuwe en andere belevenis!

Adviesgesprek

Het traject begint met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek waar wij een plan van aanpak samenstellen. Hierbij houd ik rekening met jouw dagelijkse leven om een goede periodisering te maken.

Trainingen

Tijdens de eerste training starten we met wegen en meten. Dit herhalen we elke maand. Elke training word een nieuwe belevenis, hou ik rekening met jouw fysieke gesteldheid en verlies ik je geen moment uit het oog.

Persoonlijk trainingsprogramma

Ik maak elke maand een persoonlijk trainingsprogramma voor iedereen die naast de personal training sessies zelfstandig wil gaan trainen. Jij mag er zelf voor kiezen of je thuis of in de sportschool wilt sporten.

Voedingsadvies

Een Personal Training pakket is inclusief voedingsadvies. Voeding is erg belangrijk bij het behalen van jouw gewenste doelstelling. Of dit nu afvallen, aankomen of op gewicht blijven is. Ik zal jouw alle advies geven die je nodig hebt. Lees hier meer over voedingsadvies

Leefstijlcoaching

Als leefstijlcoach helpt ik jou naar een gezonder en positiever leven. Ik leer je hoe je grip kan krijgen op de gewoontes en ga ik je begeleiden naar het maken van je eigen bewuste keuzes waar jij zelf achter staat.

AFVALLEN MET EEN PERSONAL TRAINER IN ZAANDAM

Wil jij starten met personal training in Zaandam om gewicht kwijt te raken of je vetpercentage te verlagen? Als afvalcoach kan ik je optimaal begeleiden om slanker en fitter te worden. Ik geef je geen dieet, maar een persoonlijk voedingsadvies. Een dieet is namelijk niet de juiste manier om af te vallen, dit houd je nooit je hele leven vol en kan er daardoor juist voor zorgen dat je na verloop van tijd weer aankomt. Ik bied je een verantwoord voedingspatroon dat jij kan volhouden. Door verantwoord en gezond te eten zal je in een rustig tempo kilo’s verliezen. Door er ook bij te gaan trainen in Zaandam, zal je lichaam strakker worden en houd je geen overtollige huid over. Daarnaast stimuleert sporten het afvallen. Uiteraard bepaal je zelf hoe je wilt afvallen met mij als je personal trainer. Wil je enkel een voedingsadvies? Of wil je mij ook als fitness trainer?

Manon SchotmanManon Schotman
09:43 16 Sep 23
Ik ben na mijn zwangerschap 10 kilo afgevallen met behulp van de online personal training die ik gedaan met Wendy. De intake ging per telefoon en verder hadden we voornamelijk contact per mail. Ook stelde ze sportschema’s op en hielp me met het kiezen van gezonde voeding. Het was precies de stok achter de deur die ik nodig had, zonder honderden euro’s per maand uit te geven aan een live personal trainer. Ze gaf me waardevolle tips en adviezen en had ook door wanneer het even niet ging en ik gas terug moest nemen. Haar subtiele communicatie helpen je zonder de moed te verliezen en dat is erg waardevol voor me geweest.
Thalia van DolderThalia van Dolder
20:14 18 Jul 23
Op mijn 64e ben ik begonnen met personal training bij Wendy.De trainingen zijn nooit saai,maar afwisselend en leuk, en Wendy heeft mij weten te motiveren en geholpen gezond te eten.Mijn conditie is nu veel beter, mijn spieren zijn sterker geworden en ik ben 15 kilo lichter.Ik ben erg blij met Wendy, en raad haar zeker aan!
Ilse van stijnIlse van stijn
11:34 25 May 22
Sinds week 12 van mijn zwangerschap train ik met Wendy. Beste investering die je jezelf als zwangere vrouw kan doen! Wendy heeft veel kennis over het lichaam van de zwangere vrouw en weet precies wat je nog wel en niet mag doen. Ook qua voeding.Tijdens het trainen houdt ze je continu in de gaten of je lichaamshouding goed is. Daarnaast voelt ze precies aan wanneer ze je net even wat meer kan pushen of juist wanneer je beter iets rustiger aan kan doen.Ik ben op dit moment 30 weken zwanger, train nog steeds met Wendy en voel me fitter dan ooit. Na mijn bevalling ga ik zeker weer met Wendy trainen om aan m’n herstel te werken.
Anne MeystAnne Meyst
08:04 15 Apr 22
Wendy is te gek. Met haar hulp ben ik in 6 maanden op streefgewicht gekomen na mijn zwangerschap (er moest nog zo’n 6 kilo af) en veel fitter geworden. Ze weet wat ze doet, biedt veel afwisseling zodat sporten leuk is (en blijft, ook nu ik het verder zonder haar doe), heeft me uitgedaagd en ze is ook nog eens heel gezellig. Ik raad haar absoluut aan!
noor noornoor noor
09:40 18 Dec 21
Top personal trainer. Ik begrijp nu eindelijk wat krachttraining echt is. Wendy is n kei in weten wanneer je meer kan en waar t genoeg is. #supertevreden.
Tamara SmitTamara Smit
12:16 26 Feb 17
Echt een aanrader om personal training te gaan volgen bij Wendy! Ik heb in een korte tijd al ontzettend veel geleerd en vooral resultaat behaald. Wendy geeft goede voedingsadviezen, trainingsschema' s op maat en tijdens de trainingssessies zorgt zij ervoor dat je echt het uiterste uit jezelf haalt! Een hele goede keuze om met Wendy te gaan trainen want ik voel me beter dan ooit en haar adviezen hebben voor mij echt mijn ogen geopend. Wendy is altijd bereikbaar en staat voor je klaar. Om weer lekkerder in je vel te zitten, een gezonde levensstijl te creëren en het maximale uit je training te halen, is Wendy degene die je daarbij kan helpen!
js_loader
voedingsadvies

PRE- EN POSTNATALE FITNESS COACH

Doordat ik personal training voor alleen vrouwen aanbied, kiezen veel zwangere of net bevallen vrouwen voor mij als hun personal trainer in Zaandam. Ik bied deze vrouwen namelijk de mogelijkheid om te sporten in een prettige omgeving, waar ze zichzelf kunnen zijn. Daarnaast ben ik een gespecialiseerd pre- en postnatale personal trainer. Wil jij fit en sterk blijven tijdens je zwangerschap? Of wil je na de bevalling de juiste begeleiding, zodat je daarna weer met je reguliere training verder kunt? Dan kan ik je helpen! Ik bied je ook een 12-weekse zwangerschapscursus. Hiermee kun je starten als je 12 tot 26 weken zwanger bent. Informeer hier gerust naar.

ONCOLOGIE PERSONAL TRAINING

Mensen die fysiek trainen blijken chemotherapie beter te kunnen verdragen, hebben een kleiner risico op het vroegtijdig stoppen of bijstellen van de chemotherapie, zijn sneller weer aan het werk en hebben minder last van vermoeidheid. Daarom bied ik ook oncologie personal training aan in Zaandam. Oncologie personal training richt zich op het verbeteren van de spierkracht en het uithoudingsvermogen. Omdat ieder persoon uniek is, stem ik mijn oncologie personal training altijd specifiek af op je situatie.

MEDISCHE FITNESS

Personal training in Zaandam kan ook uitkomst bieden bij blessures of chronische of terugkerende klachten. Heb jij last van lichamelijke klachten? Of ben je uitbehandeld bij de fysiotherapeut en weet je niet hoe je je lichaam sterker krijgt? Dankzij mijn 1 op 1 begeleiding kan ik je sterker maken. Ik richt me namelijk specifiek op de klachten die jij hebt.

START DIRECT MET PERSONAL TRAINING IN ZAANDAM

Wil je graag afvallen of fitter worden? Ben je zwanger of net bevallen? Zit je in de overgang of loop je te rommelen met je hormonen? Als vrouwelijke personal trainer in Zaandam kan ik je hierbij helpen! Ik bied personal training voor alleen vrouwen, zodat je in een fijne omgeving je doelen kunt behalen. Ben jij benieuwd of dit iets voor je is? Bel naar 06 12 400 025 of stuur een e-mail naar info@wendyschaar.nl voor meer informatie of bij vragen.

error: Content is protected !!