Personal training Zaanstad

  • Stuur een appje
  • Meld je aan!

PERSONAL TRAINING VOOR VROUWEN IN ZAANSTAD

Wil je als vrouw in een prettige omgeving starten met personal training in regio Zaanstad? Wendy Schaar biedt personal training alleen voor vrouwen! In een exclusieve omgeving kun je aan je fitnessdoel werken. Van afvallen tot herstel training volgen, maar ook fit blijven tijdens de zwangerschap of na de bevalling. Ik kan je overal bij helpen! Dus wil jij getraind worden door een vrouw? En voel je je niet prettig in een mega sportschool waar je je bekeken voelt door mannen? Meld je aan bij Wendy Schaar en start direct met een speciale personal training voor vrouwen in de regio Zaanstad!

WAT IS JE DOEL?

Waarom wil jij starten met personal training in de regio Zaanstad? Wil je afvallen en hulp van een afvalcoach die een persoonlijk voedingsadvies voor je op kan stellen? Wil je starten met oncologie personal training en een training volgen die perfect op je situatie wordt afgestemd? Of heb je een blessure of chronische of terugkerende klachten en wil je een herstel training volgen? Ik kan je erbij helpen! Daarnaast ben ik ook een gespecialiseerd pre- en postnatale personal trainer, dus als je sterk wilt blijven tijdens of na de zwangerschap kun je ook bij mij terecht. Ik bied je ook een 12-weekse zwangerschapscursus. Informeer hier gerust naar bij interesse.

Adviesgesprek

Het traject begint met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek waar wij een plan van aanpak samenstellen. Hierbij houd ik rekening met jouw dagelijkse leven om een goede periodisering te maken.

Trainingen

Tijdens de eerste training starten we met wegen en meten. Dit herhalen we elke maand. Elke training word een nieuwe belevenis, hou ik rekening met jouw fysieke gesteldheid en verlies ik je geen moment uit het oog.

Persoonlijk trainingsprogramma

Ik maak elke maand een persoonlijk trainingsprogramma voor iedereen die naast de personal training sessies zelfstandig wil gaan trainen. Jij mag er zelf voor kiezen of je thuis of in de sportschool wilt sporten.

Voedingsadvies

Een Personal Training pakket is inclusief voedingsadvies. Voeding is erg belangrijk bij het behalen van jouw gewenste doelstelling. Of dit nu afvallen, aankomen of op gewicht blijven is. Ik zal jouw alle advies geven die je nodig hebt. Lees hier meer over voedingsadvies

Leefstijlcoaching

Als leefstijlcoach helpt ik jou naar een gezonder en positiever leven. Ik leer je hoe je grip kan krijgen op de gewoontes en ga ik je begeleiden naar het maken van je eigen bewuste keuzes waar jij zelf achter staat.

MEER DAN EEN FITNESS COACH

Lukt het je maar niet om dat ene doel te bereiken? Heb je een gebrek aan motivatie? Of weet je niet waar je moet beginnen? Haal sneller en gecontroleerd je doel dankzij personal training nabij Zaanstad. Ik begeleid je gedurende je traject, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Hierbij ben ik niet alleen je fitness coach, maar ook je persoonlijke coach, motivator en mental coach. Ik ben een gecertificeerde fitness trainer en bied all-in-one pakketten aan, waarbij je personal training met voedingsadvies, weegmomenten en leefstijlcoaching krijgt. Dit alles is ook los van elkaar aan te schaffen.

Manon SchotmanManon Schotman
09:43 16 Sep 23
Ik ben na mijn zwangerschap 10 kilo afgevallen met behulp van de online personal training die ik gedaan met Wendy. De intake ging per telefoon en verder hadden we voornamelijk contact per mail. Ook stelde ze sportschema’s op en hielp me met het kiezen van gezonde voeding. Het was precies de stok achter de deur die ik nodig had, zonder honderden euro’s per maand uit te geven aan een live personal trainer. Ze gaf me waardevolle tips en adviezen en had ook door wanneer het even niet ging en ik gas terug moest nemen. Haar subtiele communicatie helpen je zonder de moed te verliezen en dat is erg waardevol voor me geweest.
Thalia van DolderThalia van Dolder
20:14 18 Jul 23
Op mijn 64e ben ik begonnen met personal training bij Wendy.De trainingen zijn nooit saai,maar afwisselend en leuk, en Wendy heeft mij weten te motiveren en geholpen gezond te eten.Mijn conditie is nu veel beter, mijn spieren zijn sterker geworden en ik ben 15 kilo lichter.Ik ben erg blij met Wendy, en raad haar zeker aan!
Ilse van stijnIlse van stijn
11:34 25 May 22
Sinds week 12 van mijn zwangerschap train ik met Wendy. Beste investering die je jezelf als zwangere vrouw kan doen! Wendy heeft veel kennis over het lichaam van de zwangere vrouw en weet precies wat je nog wel en niet mag doen. Ook qua voeding.Tijdens het trainen houdt ze je continu in de gaten of je lichaamshouding goed is. Daarnaast voelt ze precies aan wanneer ze je net even wat meer kan pushen of juist wanneer je beter iets rustiger aan kan doen.Ik ben op dit moment 30 weken zwanger, train nog steeds met Wendy en voel me fitter dan ooit. Na mijn bevalling ga ik zeker weer met Wendy trainen om aan m’n herstel te werken.
Anne MeystAnne Meyst
08:04 15 Apr 22
Wendy is te gek. Met haar hulp ben ik in 6 maanden op streefgewicht gekomen na mijn zwangerschap (er moest nog zo’n 6 kilo af) en veel fitter geworden. Ze weet wat ze doet, biedt veel afwisseling zodat sporten leuk is (en blijft, ook nu ik het verder zonder haar doe), heeft me uitgedaagd en ze is ook nog eens heel gezellig. Ik raad haar absoluut aan!
noor noornoor noor
09:40 18 Dec 21
Top personal trainer. Ik begrijp nu eindelijk wat krachttraining echt is. Wendy is n kei in weten wanneer je meer kan en waar t genoeg is. #supertevreden.
Tamara SmitTamara Smit
12:16 26 Feb 17
Echt een aanrader om personal training te gaan volgen bij Wendy! Ik heb in een korte tijd al ontzettend veel geleerd en vooral resultaat behaald. Wendy geeft goede voedingsadviezen, trainingsschema' s op maat en tijdens de trainingssessies zorgt zij ervoor dat je echt het uiterste uit jezelf haalt! Een hele goede keuze om met Wendy te gaan trainen want ik voel me beter dan ooit en haar adviezen hebben voor mij echt mijn ogen geopend. Wendy is altijd bereikbaar en staat voor je klaar. Om weer lekkerder in je vel te zitten, een gezonde levensstijl te creëren en het maximale uit je training te halen, is Wendy degene die je daarbij kan helpen!
js_loader
voedingsadvies

DE BESTE PERSONAL TRAINING VOOR VROUWEN IN REGIO ZAANSTAD

Bewegen in een omgeving waarin je jezelf kunt zijn, wie wil dat nu niet? Dat kan als je kiest voor personal training bij Wendy Schaar. Je gaat dan onder begeleiding van een personal trainer aan de slag om je doelen te behalen. Ik bied je hiervoor een juiste balans van training, voeding en plezier in beweging. Met mijn training en een goede inzet van jou, word je fysiek én mentaal sterker. Je kunt bij mij ook online personal training volgen. Uiteraard staan je wensen en behoeften altijd centraal. Start met personal training bij Wendy Schaar en profiteer van de volgende voordelen:

  • Echt alles omtrent vrouwen
  • Afvallen en een strakker figuur
  • Persoonlijk op maat gemaakte trainingsschema’s / voedingsadviezen
  • Medisch gespecialiseerd
  • Oncologie fitness
  • Pre- en postnataal gespecialiseerd
  • Online personal training, zonder gestandaardiseerde schema’s

START DIRECT MET PERSONAL TRAINING!

Wil jij een strak en gezond lichaam? Als personal trainer help ik je dit graag te bereiken! Of je nu wilt afvallen, fit wilt blijven tijdens of na de zwangerschap of in de overgang zit en last hebt van rommelende hormonen, met mijn personal training speciaal voor vrouwen in regio Zaanstad kun jij je doel bereiken. Bel naar 06 12 400 025 of stuur een e-mail naar info@wendyschaar.nl voor meer informatie of bij vragen.

error: Content is protected !!