Sporten en afvallen voeding

  • Stuur een appje
  • Meld je aan!

SPORTEN EN AFVALLEN INCLUSIEF GEZONDE VOEDING

Wil je sporten en afvallen en gezonde voeding consumeren? Wendy Schaar begeleidt je graag! Als afvalcoach help ik vrouwen om slanker en fitter te worden. Dit doe ik door middel van personal training in mijn sportschool waar alleen vrouwen komen, zodat je in een prettige omgeving aan je doel kan werken. Ik stel ook graag een persoonlijk voedingsadvies voor je op. Ik geef je dus geen dieet. Een verantwoord voedingspatroon dat je goed kan volhouden is namelijk veel effectiever als je gewicht kwijt wilt raken en je vetpercentage wilt verlagen. Wil je weten hoe ik jou kan helpen? Neem gerust contact op voor meer informatie over sporten, afvallen en voeding.

VOEDINGSSCHEMA, SPORTEN EN AFVALLEN

Als je wilt sporten en afvallen, is gezonde voeding noodzakelijk. Je voeding is namelijk heel erg belangrijk bij het afvallen. Ik geef je geen fitness dieet bij het afvallen, maar een voedingsschema gericht op sporten en afvallen. Ik help je stap voor stap je voedingspatroon te veranderen naar gezonde voeding, waarbij je wel voldoende blijft eten en geen honger gevoel creëert. Een regelmatig eetpatroon waarin je lekker én gezond eet, is namelijk veel beter vol te houden dan een of ander streng dieet. En dat houdt de kilo’s eraf! Met dit voedingsschema haal je dus gegarandeerd betere resultaten.

Adviesgesprek

Het traject begint met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek waar wij een plan van aanpak samenstellen. Hierbij houd ik rekening met jouw dagelijkse leven om een goede periodisering te maken.

Trainingen

Tijdens de eerste training starten we met wegen en meten. Dit herhalen we elke maand. Elke training word een nieuwe belevenis, hou ik rekening met jouw fysieke gesteldheid en verlies ik je geen moment uit het oog.

Persoonlijk trainingsprogramma

Ik maak elke maand een persoonlijk trainingsprogramma voor iedereen die naast de personal training sessies zelfstandig wil gaan trainen. Jij mag er zelf voor kiezen of je thuis of in de sportschool wilt sporten.

Voedingsadvies

Een Personal Training pakket is inclusief voedingsadvies. Voeding is erg belangrijk bij het behalen van jouw gewenste doelstelling. Of dit nu afvallen, aankomen of op gewicht blijven is. Ik zal jouw alle advies geven die je nodig hebt. Lees hier meer over voedingsadvies

Leefstijlcoaching

Als leefstijlcoach helpt ik jou naar een gezonder en positiever leven. Ik leer je hoe je grip kan krijgen op de gewoontes en ga ik je begeleiden naar het maken van je eigen bewuste keuzes waar jij zelf achter staat.

PERSONAL TRAINING

Alleen met gezonde voeding ben je er nog niet. Het is namelijk een combinatie van sporten, afvallen en voeding. Als je personal trainer help ik je voldoende te bewegen, waardoor je sneller je doelstelling behaalt. Afvallen, voeding en sport zijn namelijk mijn specialiteiten.

Manon SchotmanManon Schotman
09:43 16 Sep 23
Ik ben na mijn zwangerschap 10 kilo afgevallen met behulp van de online personal training die ik gedaan met Wendy. De intake ging per telefoon en verder hadden we voornamelijk contact per mail. Ook stelde ze sportschema’s op en hielp me met het kiezen van gezonde voeding. Het was precies de stok achter de deur die ik nodig had, zonder honderden euro’s per maand uit te geven aan een live personal trainer. Ze gaf me waardevolle tips en adviezen en had ook door wanneer het even niet ging en ik gas terug moest nemen. Haar subtiele communicatie helpen je zonder de moed te verliezen en dat is erg waardevol voor me geweest.
Thalia van DolderThalia van Dolder
20:14 18 Jul 23
Op mijn 64e ben ik begonnen met personal training bij Wendy.De trainingen zijn nooit saai,maar afwisselend en leuk, en Wendy heeft mij weten te motiveren en geholpen gezond te eten.Mijn conditie is nu veel beter, mijn spieren zijn sterker geworden en ik ben 15 kilo lichter.Ik ben erg blij met Wendy, en raad haar zeker aan!
Ilse van stijnIlse van stijn
11:34 25 May 22
Sinds week 12 van mijn zwangerschap train ik met Wendy. Beste investering die je jezelf als zwangere vrouw kan doen! Wendy heeft veel kennis over het lichaam van de zwangere vrouw en weet precies wat je nog wel en niet mag doen. Ook qua voeding.Tijdens het trainen houdt ze je continu in de gaten of je lichaamshouding goed is. Daarnaast voelt ze precies aan wanneer ze je net even wat meer kan pushen of juist wanneer je beter iets rustiger aan kan doen.Ik ben op dit moment 30 weken zwanger, train nog steeds met Wendy en voel me fitter dan ooit. Na mijn bevalling ga ik zeker weer met Wendy trainen om aan m’n herstel te werken.
Anne MeystAnne Meyst
08:04 15 Apr 22
Wendy is te gek. Met haar hulp ben ik in 6 maanden op streefgewicht gekomen na mijn zwangerschap (er moest nog zo’n 6 kilo af) en veel fitter geworden. Ze weet wat ze doet, biedt veel afwisseling zodat sporten leuk is (en blijft, ook nu ik het verder zonder haar doe), heeft me uitgedaagd en ze is ook nog eens heel gezellig. Ik raad haar absoluut aan!
noor noornoor noor
09:40 18 Dec 21
Top personal trainer. Ik begrijp nu eindelijk wat krachttraining echt is. Wendy is n kei in weten wanneer je meer kan en waar t genoeg is. #supertevreden.
Tamara SmitTamara Smit
12:16 26 Feb 17
Echt een aanrader om personal training te gaan volgen bij Wendy! Ik heb in een korte tijd al ontzettend veel geleerd en vooral resultaat behaald. Wendy geeft goede voedingsadviezen, trainingsschema' s op maat en tijdens de trainingssessies zorgt zij ervoor dat je echt het uiterste uit jezelf haalt! Een hele goede keuze om met Wendy te gaan trainen want ik voel me beter dan ooit en haar adviezen hebben voor mij echt mijn ogen geopend. Wendy is altijd bereikbaar en staat voor je klaar. Om weer lekkerder in je vel te zitten, een gezonde levensstijl te creëren en het maximale uit je training te halen, is Wendy degene die je daarbij kan helpen!
js_loader
voedingsadvies

VOORDELEN VAN AFVALLEN MET HET VOEDINGSSCHEMA VAN WENDY SCHAAR

Wie wil sporten en afvallen en gezonde voeding wil consumeren, is bij mij aan het juiste adres. Ik bied je namelijk de juiste balans van training, voeding en plezier in beweging. Hierdoor raak je die ongewenste kilo’s kwijt en krijg je weer een strakker lichaam! Ik ben een gecertificeerd personal trainer en bied je all-in-one pakketten aan, waar je niet alleen personal training, maar ook voedingsadvies, weegmomenten, een trainingsschema en leefstijlcoaching krijgt. Je kunt dit alles ook los aanschaffen. De voordelen die ik je verder bied, zijn:

START DIRECT MET SPORTEN EN AFVALLEN INCLUSIEF GEZONDE VOEDING!

Lukt het je niet om zelf af te vallen? En heb je moeite met je voeding en wil je graag iets veranderen aan je dagelijkse gewoontes? Start direct met sporten en afvallen inclusief gezonde voeding door je in te schrijven bij Wendy Schaar! Ik help vrouwen met een voedingsschema en sporten bij het afvallen. Bel naar 06 12 400 025 of stuur een e-mail naar info@wendyschaar.nl voor meer informatie of bij vragen.

error: Content is protected !!