Sporten en afvallen

  • Stuur een appje
  • Meld je aan!

BEGELEID SPORTEN EN AFVALLEN

Wil je sporten en afvallen? Start dan met begeleid sporten en afvallen bij Wendy Schaar! Als afvalcoach kan ik je namelijk optimaal begeleiden om slanker en fitter te worden. Hierbij geef ik je geen dieet, maar een persoonlijk voedingsadvies. Een verantwoord voedingspatroon dat je kan volhouden is een veel effectievere manier om gewicht kwijt te raken en je vetpercentage te verlagen. Door verantwoord en gezond te eten in combinatie met sporten, zul jij weer een strak en gezond lichaam krijgen. Wil je weten hoe ik je kan helpen? Neem gerust contact op voor meer informatie of schrijf je direct in om te kunnen starten met sporten en afvallen!

AFVALLEN EN SPORTEN ONDER BEGELEIDING

Lukt het je maar niet om zelf kilo’s kwijt te raken? En wil je daarom graag sporten en afvallen onder begeleiding? Ik sta voor je klaar! Mijn personal training gepaard met een goed voedingsadvies, belooft gegarandeerd betere resultaten. Door voldoende te bewegen, behaal je sneller je doelstelling. Het zorgt ervoor dat je spiermassa opbouwt, waardoor jij je lichaam strakker kan trainen en geen overtollige huid overhoudt tijdens het afvallen. Dit resulteert in een prachtig lichaam waar je trots op mag zijn!

Adviesgesprek

Het traject begint met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek waar wij een plan van aanpak samenstellen. Hierbij houd ik rekening met jouw dagelijkse leven om een goede periodisering te maken.

Trainingen

Tijdens de eerste training starten we met wegen en meten. Dit herhalen we elke maand. Elke training word een nieuwe belevenis, hou ik rekening met jouw fysieke gesteldheid en verlies ik je geen moment uit het oog.

Persoonlijk trainingsprogramma

Ik maak elke maand een persoonlijk trainingsprogramma voor iedereen die naast de personal training sessies zelfstandig wil gaan trainen. Jij mag er zelf voor kiezen of je thuis of in de sportschool wilt sporten.

Voedingsadvies

Een Personal Training pakket is inclusief voedingsadvies. Voeding is erg belangrijk bij het behalen van jouw gewenste doelstelling. Of dit nu afvallen, aankomen of op gewicht blijven is. Ik zal jouw alle advies geven die je nodig hebt. Lees hier meer over voedingsadvies

Leefstijlcoaching

Als leefstijlcoach helpt ik jou naar een gezonder en positiever leven. Ik leer je hoe je grip kan krijgen op de gewoontes en ga ik je begeleiden naar het maken van je eigen bewuste keuzes waar jij zelf achter staat.

VOEDINGSSCHEMA

Alleen bewegen is niet genoeg om af te vallen. Als je wilt sporten en afvallen, heb je ook een voedingsschema nodig. Samen gaan we stap voor stap je voedingspatroon veranderen naar gezonde voeding, waarbij je voldoende eet en geen honger gevoel creëert. Een regelmatig eetpatroon waarin je lekker en gezond kunt eten, is namelijk beter vol te houden dan een streng dieet. Uiteindelijk is het doel van het voedingsschema bij afvallen en sporten om de kilo’s eraf te houden!

Manon SchotmanManon Schotman
09:43 16 Sep 23
Ik ben na mijn zwangerschap 10 kilo afgevallen met behulp van de online personal training die ik gedaan met Wendy. De intake ging per telefoon en verder hadden we voornamelijk contact per mail. Ook stelde ze sportschema’s op en hielp me met het kiezen van gezonde voeding. Het was precies de stok achter de deur die ik nodig had, zonder honderden euro’s per maand uit te geven aan een live personal trainer. Ze gaf me waardevolle tips en adviezen en had ook door wanneer het even niet ging en ik gas terug moest nemen. Haar subtiele communicatie helpen je zonder de moed te verliezen en dat is erg waardevol voor me geweest.
Thalia van DolderThalia van Dolder
20:14 18 Jul 23
Op mijn 64e ben ik begonnen met personal training bij Wendy.De trainingen zijn nooit saai,maar afwisselend en leuk, en Wendy heeft mij weten te motiveren en geholpen gezond te eten.Mijn conditie is nu veel beter, mijn spieren zijn sterker geworden en ik ben 15 kilo lichter.Ik ben erg blij met Wendy, en raad haar zeker aan!
Ilse van stijnIlse van stijn
11:34 25 May 22
Sinds week 12 van mijn zwangerschap train ik met Wendy. Beste investering die je jezelf als zwangere vrouw kan doen! Wendy heeft veel kennis over het lichaam van de zwangere vrouw en weet precies wat je nog wel en niet mag doen. Ook qua voeding.Tijdens het trainen houdt ze je continu in de gaten of je lichaamshouding goed is. Daarnaast voelt ze precies aan wanneer ze je net even wat meer kan pushen of juist wanneer je beter iets rustiger aan kan doen.Ik ben op dit moment 30 weken zwanger, train nog steeds met Wendy en voel me fitter dan ooit. Na mijn bevalling ga ik zeker weer met Wendy trainen om aan m’n herstel te werken.
Anne MeystAnne Meyst
08:04 15 Apr 22
Wendy is te gek. Met haar hulp ben ik in 6 maanden op streefgewicht gekomen na mijn zwangerschap (er moest nog zo’n 6 kilo af) en veel fitter geworden. Ze weet wat ze doet, biedt veel afwisseling zodat sporten leuk is (en blijft, ook nu ik het verder zonder haar doe), heeft me uitgedaagd en ze is ook nog eens heel gezellig. Ik raad haar absoluut aan!
noor noornoor noor
09:40 18 Dec 21
Top personal trainer. Ik begrijp nu eindelijk wat krachttraining echt is. Wendy is n kei in weten wanneer je meer kan en waar t genoeg is. #supertevreden.
Tamara SmitTamara Smit
12:16 26 Feb 17
Echt een aanrader om personal training te gaan volgen bij Wendy! Ik heb in een korte tijd al ontzettend veel geleerd en vooral resultaat behaald. Wendy geeft goede voedingsadviezen, trainingsschema' s op maat en tijdens de trainingssessies zorgt zij ervoor dat je echt het uiterste uit jezelf haalt! Een hele goede keuze om met Wendy te gaan trainen want ik voel me beter dan ooit en haar adviezen hebben voor mij echt mijn ogen geopend. Wendy is altijd bereikbaar en staat voor je klaar. Om weer lekkerder in je vel te zitten, een gezonde levensstijl te creëren en het maximale uit je training te halen, is Wendy degene die je daarbij kan helpen!
js_loader
voedingsadvies

VOORDELEN VAN SPORTEN EN AFVALLEN MET EEN SCHEMA VAN WENDY SCHAAR

Wie wil sporten en afvallen, is bij mij aan het juiste adres. Ik bied je de juiste balans van training, voeding en plezier in beweging, waardoor jij fysiek én mentaal sterker wordt. Als gecertificeerd trainer bied ik je all-in-one pakketten aan, waarbij je personal training met voedingsadvies, weegmomenten, trainingsschema en leefstijlcoaching krijgt. Dit alles is ook los van elkaar aan te schaffen. Mijn sportschool is alleen voor vrouwen. Hier kun je als vrouw in een exclusieve, prettige omgeving aan je doel werken. De voordelen die ik je bied, zijn verder:

  • Echt alles omtrent vrouwen
  • Afvallen en een strakker figuur
  • Persoonlijk op maat gemaakte trainingsschema’s / voedingsadviezen
  • Medisch gespecialiseerd
  • Oncologie fitness
  • Pre- en postnataal gespecialiseerd
  • Online personal training, zonder gestandaardiseerde schema’s

WIL JE AFVALLEN? START DIRECT MET PERSONAL TRAINING!

Wil jij beginnen met sporten en daardoor afvallen? En heb jij moeite met je voeding en wil je iets veranderen aan je dagelijkse gewoontes? Ik kan je daarbij helpen! Schrijf je in en start met afvallen en sporten onder begeleiding. Inclusief voedingsschema! Bel naar 06 12 400 025 of stuur een e-mail naar info@wendyschaar.nl voor meer informatie of bij vragen.

error: Content is protected !!