Sporten na de bevalling

  • Stuur een appje
  • Meld je aan!

SPORTEN NA DE BEVALLING BIJ WENDY SCHAAR

Wil je sporten na de bevalling? Kies voor de personal training van Wendy Schaar! Ik ben namelijk gespecialiseerd in postnataal fitness. Ik kan je de juiste begeleiding bieden, zodat jij weer fit wordt na je zwangerschap. Bij mij sport je als vrouw in een exclusieve, prettige omgeving waar alleen maar vrouwen komen. En sport je met een vrouwelijke personal trainer. Voel jij je in een mega sportschool niet op je gemak? En voel je je daar bekeken? Kom dan sporten na de bevalling bij Wendy Schaar!

WAAROM SPORTEN NA DE BEVALLING?

Sporten na de bevalling is heel belangrijk. Na de bevalling gebeurt er namelijk minstens zoveel met je lichaam als tijdens de bevalling en dat kost tijd. Daarnaast geef je wellicht borstvoeding en sjouw je heel wat af met je kindje op je arm. Je lichaam wordt dus flink belast en daarom is het belangrijk om te sporten na de zwangerschap. Na je zwangerschap weer sporten kan bij een vaginale bevalling al na 6 weken. Bij een keizersnede kan dit na 8 weken. Overleg altijd eerst met je verloskundige of je kunt starten met postnataal fitness.

Adviesgesprek

Het traject begint met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek waar wij een plan van aanpak samenstellen. Hierbij houd ik rekening met jouw dagelijkse leven om een goede periodisering te maken.

Trainingen

Tijdens de eerste training starten we met wegen en meten. Dit herhalen we elke maand. Elke training word een nieuwe belevenis, hou ik rekening met jouw fysieke gesteldheid en verlies ik je geen moment uit het oog.

Persoonlijk trainingsprogramma

Ik maak elke maand een persoonlijk trainingsprogramma voor iedereen die naast de personal training sessies zelfstandig wil gaan trainen. Jij mag er zelf voor kiezen of je thuis of in de sportschool wilt sporten.

Voedingsadvies

Een Personal Training pakket is inclusief voedingsadvies. Voeding is erg belangrijk bij het behalen van jouw gewenste doelstelling. Of dit nu afvallen, aankomen of op gewicht blijven is. Ik zal jouw alle advies geven die je nodig hebt. Lees hier meer over voedingsadvies

Leefstijlcoaching

Als leefstijlcoach helpt ik jou naar een gezonder en positiever leven. Ik leer je hoe je grip kan krijgen op de gewoontes en ga ik je begeleiden naar het maken van je eigen bewuste keuzes waar jij zelf achter staat.

GESPECIALISEERD IN POSTNATAAL FITNESS

Als je wilt sporten na de bevalling, ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben namelijk een gespecialiseerde postnatale personal trainer. Ik weet alles over postnataal fitness en kan je uitstekend begeleiden na je zwangerschap. Start bij mij met sporten na de bevalling en je bent snel weer terug op je oorspronkelijke gewicht.

Manon SchotmanManon Schotman
09:43 16 Sep 23
Ik ben na mijn zwangerschap 10 kilo afgevallen met behulp van de online personal training die ik gedaan met Wendy. De intake ging per telefoon en verder hadden we voornamelijk contact per mail. Ook stelde ze sportschema’s op en hielp me met het kiezen van gezonde voeding. Het was precies de stok achter de deur die ik nodig had, zonder honderden euro’s per maand uit te geven aan een live personal trainer. Ze gaf me waardevolle tips en adviezen en had ook door wanneer het even niet ging en ik gas terug moest nemen. Haar subtiele communicatie helpen je zonder de moed te verliezen en dat is erg waardevol voor me geweest.
Thalia van DolderThalia van Dolder
20:14 18 Jul 23
Op mijn 64e ben ik begonnen met personal training bij Wendy.De trainingen zijn nooit saai,maar afwisselend en leuk, en Wendy heeft mij weten te motiveren en geholpen gezond te eten.Mijn conditie is nu veel beter, mijn spieren zijn sterker geworden en ik ben 15 kilo lichter.Ik ben erg blij met Wendy, en raad haar zeker aan!
Ilse van stijnIlse van stijn
11:34 25 May 22
Sinds week 12 van mijn zwangerschap train ik met Wendy. Beste investering die je jezelf als zwangere vrouw kan doen! Wendy heeft veel kennis over het lichaam van de zwangere vrouw en weet precies wat je nog wel en niet mag doen. Ook qua voeding.Tijdens het trainen houdt ze je continu in de gaten of je lichaamshouding goed is. Daarnaast voelt ze precies aan wanneer ze je net even wat meer kan pushen of juist wanneer je beter iets rustiger aan kan doen.Ik ben op dit moment 30 weken zwanger, train nog steeds met Wendy en voel me fitter dan ooit. Na mijn bevalling ga ik zeker weer met Wendy trainen om aan m’n herstel te werken.
Anne MeystAnne Meyst
08:04 15 Apr 22
Wendy is te gek. Met haar hulp ben ik in 6 maanden op streefgewicht gekomen na mijn zwangerschap (er moest nog zo’n 6 kilo af) en veel fitter geworden. Ze weet wat ze doet, biedt veel afwisseling zodat sporten leuk is (en blijft, ook nu ik het verder zonder haar doe), heeft me uitgedaagd en ze is ook nog eens heel gezellig. Ik raad haar absoluut aan!
noor noornoor noor
09:40 18 Dec 21
Top personal trainer. Ik begrijp nu eindelijk wat krachttraining echt is. Wendy is n kei in weten wanneer je meer kan en waar t genoeg is. #supertevreden.
Tamara SmitTamara Smit
12:16 26 Feb 17
Echt een aanrader om personal training te gaan volgen bij Wendy! Ik heb in een korte tijd al ontzettend veel geleerd en vooral resultaat behaald. Wendy geeft goede voedingsadviezen, trainingsschema' s op maat en tijdens de trainingssessies zorgt zij ervoor dat je echt het uiterste uit jezelf haalt! Een hele goede keuze om met Wendy te gaan trainen want ik voel me beter dan ooit en haar adviezen hebben voor mij echt mijn ogen geopend. Wendy is altijd bereikbaar en staat voor je klaar. Om weer lekkerder in je vel te zitten, een gezonde levensstijl te creëren en het maximale uit je training te halen, is Wendy degene die je daarbij kan helpen!
js_loader
voedingsadvies

VOORDELEN WENDY SCHAAR

Wie wil sporten na de bevalling, kan bij mij terecht. Ik bied je de juiste balans van training, voeding en plezier in beweging, zodat jij fysiek en mentaal sterker wordt. Daarbij begeleid ik je optimaal, zodat jij weer een sterk en gezond lichaam krijgt. En dat terwijl je aan je doel werkt in een prettige omgeving met alleen maar vrouwen, waar je echt jezelf kunt zijn. De voordelen die ik je verder nog bied, zijn:

WIL JE WEER FIT WORDEN? START MET POSTNATAAL FITNESS!

Wil je na de bevalling de juiste begeleiding, zodat je daarna weer met je reguliere training verder kan? Dan kan ik je als gespecialiseerde postnatale personal trainer helpen! Kom bij mij sporten na de bevalling en je bent binnen no-time weer fit! Bel naar 06 12 400 025 of stuur een e-mail naar info@wendyschaar.nl voor meer informatie of bij vragen.

error: Content is protected !!