Sportschool Krommenie

  • Stuur een appje
  • Meld je aan!

KOM SPORTEN IN EEN VROUWEN SPORTSCHOOL VLAKBIJ KROMMENIE

Wil jij in beweging blijven en doe je dit liever in een vrouwen sportschool nabij Krommenie? Start direct met vrouwen fitness bij Wendy Schaar! Dankzij mijn personal training voor vrouwen, kunnen vrouwen in een exclusieve, prettige omgeving aan hun fitnessdoelen werken. Of je nu wilt afvallen of herstel training wilt volgen. Van sporten na de zwangerschap tot fitness voor zwangeren. Ik help je! Dus sport jij liever niet in een mega sportschool, omdat je je daar niet prettig voelt en je je bekeken voelt? En word je liever getraind door een vrouw? Meld je aan bij mijn sportschool in regio Krommenie!

WAAROM VROUWEN FITNESS?

Sport jij liever in een omgeving waar alleen maar vrouwen komen? En waar je begeleidt wordt door een vrouwelijke personal trainer? Dan ben je bij mijn sportschool in Krommenie helemaal op je plek! Samen bepalen we welk doel je bereiken wilt. Is dat afvallen? Of wil je wat doen tegen die vervelende blessure of chronische of terugkerende klachten? Of wil je starten met oncologie personal training in een sportschool voor vrouwen? Bij mij kun je terecht! Ik help je sneller en gecontroleerd je doel te behalen. Dit doe ik door je personal trainer te zijn, maar ook je persoonlijke coach, motivator en mental coach te zijn.

Adviesgesprek

Het traject begint met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek waar wij een plan van aanpak samenstellen. Hierbij houd ik rekening met jouw dagelijkse leven om een goede periodisering te maken.

Trainingen

Tijdens de eerste training starten we met wegen en meten. Dit herhalen we elke maand. Elke training word een nieuwe belevenis, hou ik rekening met jouw fysieke gesteldheid en verlies ik je geen moment uit het oog.

Persoonlijk trainingsprogramma

Ik maak elke maand een persoonlijk trainingsprogramma voor iedereen die naast de personal training sessies zelfstandig wil gaan trainen. Jij mag er zelf voor kiezen of je thuis of in de sportschool wilt sporten.

Voedingsadvies

Een Personal Training pakket is inclusief voedingsadvies. Voeding is erg belangrijk bij het behalen van jouw gewenste doelstelling. Of dit nu afvallen, aankomen of op gewicht blijven is. Ik zal jouw alle advies geven die je nodig hebt. Lees hier meer over voedingsadvies

Leefstijlcoaching

Als leefstijlcoach helpt ik jou naar een gezonder en positiever leven. Ik leer je hoe je grip kan krijgen op de gewoontes en ga ik je begeleiden naar het maken van je eigen bewuste keuzes waar jij zelf achter staat.

SPECIALIST IN FITNESS VOOR ZWANGEREN EN SPORTEN NA DE ZWANGERSCHAP

In mijn vrouwen sportschool vlakbij Krommenie kun je fitnessen in een omgeving waarin jij jezelf kunt zijn. Dat is dan ook de reden dat veel zwangere vrouwen en vrouwen die pas bevallen zijn kiezen voor vrouwen fitness bij mij. Ik ben bovendien een gespecialiseerd pre- en postnatale personal trainer. Ik kan je dus uitstekend helpen als je fit en sterk wilt blijven tijdens je zwangerschap of wilt gaan sporten na je zwangerschap. Daarbij bied ik ook een 12-weekse zwangerschapscursus voor vrouwen die 12 tot 26 weken zwanger zijn. Heb je interesse? Informeer hier dan gerust naar.

Manon SchotmanManon Schotman
09:43 16 Sep 23
Ik ben na mijn zwangerschap 10 kilo afgevallen met behulp van de online personal training die ik gedaan met Wendy. De intake ging per telefoon en verder hadden we voornamelijk contact per mail. Ook stelde ze sportschema’s op en hielp me met het kiezen van gezonde voeding. Het was precies de stok achter de deur die ik nodig had, zonder honderden euro’s per maand uit te geven aan een live personal trainer. Ze gaf me waardevolle tips en adviezen en had ook door wanneer het even niet ging en ik gas terug moest nemen. Haar subtiele communicatie helpen je zonder de moed te verliezen en dat is erg waardevol voor me geweest.
Thalia van DolderThalia van Dolder
20:14 18 Jul 23
Op mijn 64e ben ik begonnen met personal training bij Wendy.De trainingen zijn nooit saai,maar afwisselend en leuk, en Wendy heeft mij weten te motiveren en geholpen gezond te eten.Mijn conditie is nu veel beter, mijn spieren zijn sterker geworden en ik ben 15 kilo lichter.Ik ben erg blij met Wendy, en raad haar zeker aan!
Ilse van stijnIlse van stijn
11:34 25 May 22
Sinds week 12 van mijn zwangerschap train ik met Wendy. Beste investering die je jezelf als zwangere vrouw kan doen! Wendy heeft veel kennis over het lichaam van de zwangere vrouw en weet precies wat je nog wel en niet mag doen. Ook qua voeding.Tijdens het trainen houdt ze je continu in de gaten of je lichaamshouding goed is. Daarnaast voelt ze precies aan wanneer ze je net even wat meer kan pushen of juist wanneer je beter iets rustiger aan kan doen.Ik ben op dit moment 30 weken zwanger, train nog steeds met Wendy en voel me fitter dan ooit. Na mijn bevalling ga ik zeker weer met Wendy trainen om aan m’n herstel te werken.
Anne MeystAnne Meyst
08:04 15 Apr 22
Wendy is te gek. Met haar hulp ben ik in 6 maanden op streefgewicht gekomen na mijn zwangerschap (er moest nog zo’n 6 kilo af) en veel fitter geworden. Ze weet wat ze doet, biedt veel afwisseling zodat sporten leuk is (en blijft, ook nu ik het verder zonder haar doe), heeft me uitgedaagd en ze is ook nog eens heel gezellig. Ik raad haar absoluut aan!
noor noornoor noor
09:40 18 Dec 21
Top personal trainer. Ik begrijp nu eindelijk wat krachttraining echt is. Wendy is n kei in weten wanneer je meer kan en waar t genoeg is. #supertevreden.
Tamara SmitTamara Smit
12:16 26 Feb 17
Echt een aanrader om personal training te gaan volgen bij Wendy! Ik heb in een korte tijd al ontzettend veel geleerd en vooral resultaat behaald. Wendy geeft goede voedingsadviezen, trainingsschema' s op maat en tijdens de trainingssessies zorgt zij ervoor dat je echt het uiterste uit jezelf haalt! Een hele goede keuze om met Wendy te gaan trainen want ik voel me beter dan ooit en haar adviezen hebben voor mij echt mijn ogen geopend. Wendy is altijd bereikbaar en staat voor je klaar. Om weer lekkerder in je vel te zitten, een gezonde levensstijl te creëren en het maximale uit je training te halen, is Wendy degene die je daarbij kan helpen!
js_loader
voedingsadvies

VOORDELEN VAN MIJN VROUWEN SPORTSCHOOL IN REGIO KROMMENIE

Wil jij fysiek en mentaal sterker worden? Start dan in mijn sportschool in de buurt van Krommenie met fitness voor vrouwen. Ik zorg voor de juiste balans van training, voeding en plezier in beweging. Samen met een goede inzet van jou, kun je zo je doel behalen. Ik ben een gecertificeerde trainer en bied je all-in-one pakketten aan. Hierbij kun je personal training met voedingsadvies, weegmomenten, trainingsschema en leefstijlcoaching krijgen, maar dit alles kun je ook los aanschaffen. De voordelen die ik je bied, zijn:

START DIRECT MET FITNESS VOOR VROUWEN!

Lukt het je maar niet om je doel te behalen? En wil je hier graag begeleiding bij krijgen van een vrouwelijke personal trainer? Schrijf je direct in bij mijn sportschool voor vrouwen in regio Krommenie! Hier kun je in een prettige omgeving aan je doel werken. Bel naar 06 12 400 025 of stuur een e-mail naar info@wendyschaar.nl voor meer informatie of bij vragen.

error: Content is protected !!