Sportschool Zaandam

  • Stuur een appje
  • Meld je aan!

VROUWEN SPORTSCHOOL IN ZAANDAM

Wil jij fitnessen in een vrouwen sportschool in Zaandam? Start direct met vrouwen fitness bij Wendy Schaar! Ik bied personal training aan vrouwen, zodat zij in een exclusieve, prettige omgeving aan hun fitnessdoelen kunnen werken. Van fitness voor zwangeren tot sporten na de zwangerschap, van afvallen tot herstel training volgen. Ik help je graag! Dus voel jij je niet prettig in een mega sportschool? Wil jij je minder bekeken voelen? En wil je door een vrouw getraind worden? Meld je aan bij mijn vrouwen sportschool in Zaandam!

WAAROM NAAR EEN VROUWEN SPORTSCHOOL IN ZAANDAM?

Lijkt het jou fijn om te sporten in een sportschool in Zaandam waar alleen maar vrouwen komen? En waar je een vrouwelijke personal trainer hebt? Dan ben je bij mij helemaal op je plek. Samen bepalen we welk doel je graag wilt bereiken. Wil je afvallen? Of heb je een blessure of chronische of terugkerende klachten en wil je hier wat tegen doen? Of ben je op zoek naar een personal trainer voor oncologie personal training? Bij mij kun je terecht! Ik help je sneller en gecontroleerd je doel te behalen. Niet alleen door je personal trainer te zijn, maar ook door je persoonlijke coach, motivator en mental coach te zijn.

Adviesgesprek

Het traject begint met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek waar wij een plan van aanpak samenstellen. Hierbij houd ik rekening met jouw dagelijkse leven om een goede periodisering te maken.

Trainingen

Tijdens de eerste training starten we met wegen en meten. Dit herhalen we elke maand. Elke training word een nieuwe belevenis, hou ik rekening met jouw fysieke gesteldheid en verlies ik je geen moment uit het oog.

Persoonlijk trainingsprogramma

Ik maak elke maand een persoonlijk trainingsprogramma voor iedereen die naast de personal training sessies zelfstandig wil gaan trainen. Jij mag er zelf voor kiezen of je thuis of in de sportschool wilt sporten.

Voedingsadvies

Een Personal Training pakket is inclusief voedingsadvies. Voeding is erg belangrijk bij het behalen van jouw gewenste doelstelling. Of dit nu afvallen, aankomen of op gewicht blijven is. Ik zal jouw alle advies geven die je nodig hebt. Lees hier meer over voedingsadvies

Leefstijlcoaching

Als leefstijlcoach helpt ik jou naar een gezonder en positiever leven. Ik leer je hoe je grip kan krijgen op de gewoontes en ga ik je begeleiden naar het maken van je eigen bewuste keuzes waar jij zelf achter staat.

FITNESS VOOR ZWANGEREN EN SPORTEN NA ZWANGERSCHAP

Het grote voordeel van een sportschool voor vrouwen, is dat je kunt fitnessen in een omgeving waar jij jezelf kunt zijn. Daarom kiezen veel zwangere en pas bevallen vrouwen voor mijn sportschool in Zaandam. Ik ben een gespecialiseerd pre- en postnatale personal trainer. Dat betekent dat ik je uitstekend kan helpen als je fit en sterk wilt blijven tijdens je zwangerschap of als je na je bevalling de juiste begeleiding zoekt om daarna weer met je reguliere training verder te kunnen. Ook bied ik een 12-weekse zwangerschapscursus voor vrouwen die 12 tot 26 weken zwanger zijn. Informeer hier gerust naar als je geïnteresseerd bent.

Manon SchotmanManon Schotman
09:43 16 Sep 23
Ik ben na mijn zwangerschap 10 kilo afgevallen met behulp van de online personal training die ik gedaan met Wendy. De intake ging per telefoon en verder hadden we voornamelijk contact per mail. Ook stelde ze sportschema’s op en hielp me met het kiezen van gezonde voeding. Het was precies de stok achter de deur die ik nodig had, zonder honderden euro’s per maand uit te geven aan een live personal trainer. Ze gaf me waardevolle tips en adviezen en had ook door wanneer het even niet ging en ik gas terug moest nemen. Haar subtiele communicatie helpen je zonder de moed te verliezen en dat is erg waardevol voor me geweest.
Thalia van DolderThalia van Dolder
20:14 18 Jul 23
Op mijn 64e ben ik begonnen met personal training bij Wendy.De trainingen zijn nooit saai,maar afwisselend en leuk, en Wendy heeft mij weten te motiveren en geholpen gezond te eten.Mijn conditie is nu veel beter, mijn spieren zijn sterker geworden en ik ben 15 kilo lichter.Ik ben erg blij met Wendy, en raad haar zeker aan!
Ilse van stijnIlse van stijn
11:34 25 May 22
Sinds week 12 van mijn zwangerschap train ik met Wendy. Beste investering die je jezelf als zwangere vrouw kan doen! Wendy heeft veel kennis over het lichaam van de zwangere vrouw en weet precies wat je nog wel en niet mag doen. Ook qua voeding.Tijdens het trainen houdt ze je continu in de gaten of je lichaamshouding goed is. Daarnaast voelt ze precies aan wanneer ze je net even wat meer kan pushen of juist wanneer je beter iets rustiger aan kan doen.Ik ben op dit moment 30 weken zwanger, train nog steeds met Wendy en voel me fitter dan ooit. Na mijn bevalling ga ik zeker weer met Wendy trainen om aan m’n herstel te werken.
Anne MeystAnne Meyst
08:04 15 Apr 22
Wendy is te gek. Met haar hulp ben ik in 6 maanden op streefgewicht gekomen na mijn zwangerschap (er moest nog zo’n 6 kilo af) en veel fitter geworden. Ze weet wat ze doet, biedt veel afwisseling zodat sporten leuk is (en blijft, ook nu ik het verder zonder haar doe), heeft me uitgedaagd en ze is ook nog eens heel gezellig. Ik raad haar absoluut aan!
noor noornoor noor
09:40 18 Dec 21
Top personal trainer. Ik begrijp nu eindelijk wat krachttraining echt is. Wendy is n kei in weten wanneer je meer kan en waar t genoeg is. #supertevreden.
Tamara SmitTamara Smit
12:16 26 Feb 17
Echt een aanrader om personal training te gaan volgen bij Wendy! Ik heb in een korte tijd al ontzettend veel geleerd en vooral resultaat behaald. Wendy geeft goede voedingsadviezen, trainingsschema' s op maat en tijdens de trainingssessies zorgt zij ervoor dat je echt het uiterste uit jezelf haalt! Een hele goede keuze om met Wendy te gaan trainen want ik voel me beter dan ooit en haar adviezen hebben voor mij echt mijn ogen geopend. Wendy is altijd bereikbaar en staat voor je klaar. Om weer lekkerder in je vel te zitten, een gezonde levensstijl te creëren en het maximale uit je training te halen, is Wendy degene die je daarbij kan helpen!
js_loader
voedingsadvies

VOORDELEN VROUWEN FITNESS BIJ WENDY SCHAAR

Wie fysiek én mentaal sterker wil worden, kan bij mij starten met fitness voor vrouwen in mijn sportschool in Zaandam. Ik bied je de juiste balans van training, voeding en plezier in beweging, zodat jij je doel kunt behalen en weer een strak en gezond lichaam krijgt. Als gecertificeerde trainer bied ik all-in-one pakketten aan, waarbij je personal training met voedingsadvies, weegmomenten, trainingsschema en leefstijlcoaching krijgt. Dit alles is ook los van elkaar aan te schaffen. De voordelen die ik je verder bied, zijn:

WIL JIJ NAAR EEN SPORTSCHOOL VOOR VROUWEN? START DIRECT!

Lukt het je niet om je doel te behalen? En wil je hier graag begeleiding bij? Schrijf je dan in bij mijn vrouwen sportschool in Zaandam, waar je in een prettige omgeving aan je doel kunt werken. Bel naar 06 12 400 025 of stuur een e-mail naar info@wendyschaar.nl voor meer informatie of bij vragen.

error: Content is protected !!