Testimonial van Aleyna

  • Stuur een appje
  • Meld je aan!
Naar overzicht

Testimonial van Aleyna

Testimonial van Aleyna bij Personal Trainer Wendy Schaar

Wanneer het even tegenzat gaf zij mij aan dat ik de handdoek niet in de ring moest gooien, maar door moest zetten.

imageedit_1_5793118939

Doel: Gewicht verliezen
Resultaat: 6.2 kg afgevallen | 27.2 cm minder omvang

Een half jaar geleden ben ik bij Wendy begonnen met trainen doordat ik niet meer lekker in mijn vel zat, en doordat merkte dat ik mijn lichaam meer kwaad dan goed deed op het gebied van voeding. Wendy heeft mij in het half jaartje dat ik bij haar trainde ontzettend veel geleerd.

Zij pushte mij om het beste uit mijzelf te halen tijdens iedere training. Dit zorgde ervoor dat geen enkele training mij verveelde. Ik merkte iedere maand weer dat ik sterker werd, meer uithoudingsvermogen had en dat ik afslankte. Ook buiten de trainingen om stond Wendy mij heel erg bij. Zo kreeg ik wekelijks een berichtje waarin zij mijn voeding beoordeelde, en gaf zij mij tips over hoe dit beter kon of waarin zij mij complimenteerde over hoe goed het ging. Wanneer het even tegenzat gaf zij mij aan dat ik de handdoek niet in de ring moest gooien, maar door moest zetten. Hierdoor heb ik na de personal training sessies nog steeds de motivatie om door te gaan met sporten en gezond eten.

Ik ben zowel fysiek als mentaal op een heel ander punt dan voordat ik begon bij Wendy, en ik weet zeker dat dit zonder haar niet was gelukt!

Aleyna

Naar overzicht
error: Content is protected !!