Testimonial van Anja

  • Stuur een appje
  • Meld je aan!
Naar overzicht

Testimonial van Anja

Testimonial van Anja bij Personal Trainer Wendy Schaar

Ik ben 41 kg afgevallen en heb mijn streefgewicht bereikt. Mijn doel is nu om dit gewicht te behouden

a.koekkoek

Doel: 10 kg afvallen voor mijn gastric bypass operatie
Resultaat: 41 kg afgevallen | 142.5 omvang kwijt

Al jaren worstelde ik met mijn gewicht. Ik heb talloze diëten gevolgd en mijzelf uitgehongerd, maar telkens kwamen de kilo’s er weer aan en het waren er elke keer meer dan dat eraf was gegaan. Toen ik bij de huisarts kwam voor mijn jaarlijkse controle, ik was een risicopatiënt, was ik 114 kg en had ik een te hoge bloeddruk. Uit het bloedonderzoek bleek dat mijn suiker zo hoog was dat ik op het randje van diabetes zat.

Dit deed mij besluiten om een gastric bypass operatie te laten doen.
In de aanloop naar de operatie moest ik 10 kg afvallen. Op 3 januari 2017 ben ik begonnen met Personal Training bij Wendy zodat ik deze kilo’s zou kwijt raken.
Op de operatie datum van 29 mei 2017 was ik al 16 kg afgevallen!
Door de operatie kon ik een maand niet trainen, maar daarna hebben wij het ritme weer opgepakt.

Momenteel ben ik een half jaar verder en ben ik totaal 41 kg afgevallen. Dit mede dankzij de voedingsadviezen en trainingen van Wendy.
Ik heb ervaren dat het ontzettend belangrijk is om begeleiding te krijgen op het gebied van training en voeding. Wendy zorgt er voor dat ik oefeningen doe die het beste resultaat geven.

Wendy steunt je en helpt om je doelen te bereiken. Het is belangrijk dat je iemand hebt die je bij de training helpt jouw grenzen te verleggen en je motiveert om door te gaan zodat je meer resultaat kunt behalen.

Ik heb mijn streefgewicht bereikt en mijn doel is nu op dit te behouden. Daarom blijf ik doorgaan met Personal Training bij Wendy.

Anja

Naar overzicht
error: Content is protected !!