Testimonial van Annemieke

  • Stuur een appje
  • Meld je aan!
Naar overzicht

Testimonial van Annemieke

Testimonial van Annemieke bij Personal Trainer Wendy Schaar

Ik heb veel meer bereikt dan ik ooit had verwacht! Ik voel mij soepeler, stabieler en fitter, heb minder rugklachten en eet gezonder.

Doel: Afvallen en fitter voelen
Resultaat: 10 kg afgevallen | 11,3 cm taille vermindering

Een half jaar geleden klopte ik bij Wendy aan. Ik wilde in 12 weken 5 kilo afvallen en mij wat fitter voelen. Dat doel heb ik ruimschoots gehaald, zelfs 10 kilo! Maar wel in 7 maanden tijd omdat corona er tussendoor kwam. Zonder de stimulerende begeleiding van Wendy was dit denk ik niet gelukt.

Tijdens de lockdown (van begin december tot eind mei 2021) stuurde Wendy mij om de 4 weken een nieuw trainingsprogramma en gaf ze mij feedback op mijn voeding, die ik dagelijks in de voedingsapp bijhield. Het bleek dat ik te veel vetten en te weinig eiwitten at. Ik ben daardoor anders gaan leren eten om mijn doelen te behalen. Doordat Wendy tijdens de lockdown ook regelmatig naar mijn gewicht vroeg, motiveerde dit mij om de thuisoefeningen 3 x per week goed uit te voeren en mij ook zoveel mogelijk aan de calorieën per dag te houden. Dit lukte lang niet altijd, vooral niet in het weekend, maar uiteindelijk heb ik mijn doel toch bereikt door gezond te eten en af en toe te genieten.

Ik was erg blij dat we vanaf mei weer konden trainen in de sportschool: tweemaal op eigen kracht en eenmaal onder de stimulerende leiding van Wendy. Thuis is het toch een stuk lichter en niemand die roept ‘ga door’.

De lessen van Wendy waren heel gevarieerd en pittig, maar door de gezellige praatjes tussen de oefeningen door motiveerde het mij om vol te houden. Ik ging met plezier naar de trainingen van Wendy en bereikte veel meer dan ik ooit had verwacht! Ik voel mij soepeler, stabieler en fitter, heb minder rugklachten en eet gezonder. Ik had kledingmaat 46 en nu maat 42 en zie sinds jaren weer dat ik een taille heb. Ik krijg ook leuke complimenten van de mensen om mij heen. Ze zien dat ik ben afgevallen en zeggen dat ik er goed uitzie. En zoiets hoor je natuurlijk graag!

Wendy bedankt!

Annemieke

Naar overzicht
error: Content is protected !!