Testimonial van Chantal

  • Stuur een appje
  • Meld je aan!
Naar overzicht

Testimonial van Chantal

Testimonial van Chantal bij personal trainer Wendy Schaar

Sporten is weer leuk geworden. Een uur personal training vliegt voorbij.

Doel: Vet% verlagen, strakke buik en motivatie
Resultaat: 7.5% minder vet | 30 cm minder omvang

Ik ben altijd wel sportief geweest, maar kon mij er niet trouw aan toe te zetten om wekelijks met regelmaat te sporten. Soms sportte ik een maandje niet.
Mijn doel was om een strak lichaam te krijgen en in conditie te blijven. Door mijn wisselende motivatie en discipline lukte dit niet. Vaak zag ik mensen om me heen creatieve oefeningen uitvoeren wat ik ook graag wilde doen maar geen idee had hoe ik deze oefeningen goed zou moeten uitvoeren zonder een blessure op te lopen. Ik miste de handvatten hiervoor.

Ik kwam bij Wendy terecht en tijdens mijn Personal Trainingsadvies hebben wij concrete doelen opgesteld: Ik wilde ontdekken hoe ik mezelf kon motiveren om 3x per week te sporten, vetpercentage verlagen (ik wil een strakkere buik) en een sterke core.
Ik heb geleerd wat voor trainingsmogelijkheden er zijn naast de apparaten. De sportschool wordt hierdoor net een binnen speelparadijs voor volwassenen.
Sporten is leuk geworden en het uur vliegt voorbij. Ik krijg 1x per week PT van Wendy. Dit was mijn stok achter de deur. Ik trainde volgens het schema die ik van haar kreeg om fit te zijn voor de PT. Het was dan ook een overwinning als ik merkte dat ik sterker werd en de centimeters van mijn omvang flink afnamen! Echt super resultaten!

Wendy is een prettige coach. Ze is aardig, professioneel, betrokken, nuchter en realistisch. Ze geeft je persoonlijke doelen, sterke en zwakke punten voor ogen en pusht je zodat je jou echte grens (veilig) ontdekt. Dat is slopend tijdens de training maar geeft daarna zo veel voldoening! Na elke training en spierpijn ben ik trots op mezelf en zo blij met Wendy. mijn grenzen liggen hoger dan ik dacht!

Chantal

Naar overzicht
error: Content is protected !!