Testimonial van Hildr

  • Stuur een appje
  • Meld je aan!
Naar overzicht

Testimonial van Hildr

Testimonial van Hildr bij Personal Trainer Wendy Schaar

Ik ben ook super trots dat ik dit heb gedaan en wat ik heb bereikt. Zonder Wendy was dat me echt niet gelukt!

Hildr-transparant

Doel: Afvallen na zwangerschap
Resultaat: 8.6 kg afgevallen | 6.4% minder vet

Op 1 juli 2021, twaalf weken na de bevalling van mijn twee meiden, ben ik begonnen met trainen met Wendy.
Tijdens de eerste, van mijn zoon, was ik best fit gebleven, maar mijn tweelingzwangerschap, nog geen jaar later, viel mij super zwaar. Ik had enorm veel last van mijn bekken en kon vanaf week 31 bijna niets meer. Ik lag veel op de bank en in bed en bleef wel lekker toegeven aan alle cravings…

Resultaat: ik was 26 kilo aangekomen en na de geboorte van mijn 2 gezonde meiden bleef er nog een flink deel over. Tijd om aan het werk te gaan dus…
Omdat ik lichamelijk zo veel last had en ook wat slechte eetgewoonten had, wilde ik dit onder professionele begeleiding doen.

Ik ben bij Wendy uitgekomen omdat zij ervaring heeft met het begeleiden van zwangere vrouwen en vrouwen die net zijn bevallen. Een personal trainer kost wat, maar ik zou Wendy voor 100% aan iedereen aanraden. Ik heb er zó veel aan gehad!

Toen ik begon zat ik nog vol in slapeloze nachten, kampte met een postnatale depressie en had met drie kindjes onder de 2 nooit een minuut voor mezelf. Ik was echt aan het overleven.
De trainingen werden daarom echt mijn me-time. Even zonder kinderen, lekker bewegen, maar vooral: even mezelf zijn, in plaats van moeder-van.
We begonnen met eens per week om 7 uur ’s ochtends en ik ben na een paar maanden twee keer per week gaan trainen omdat dat beter bij mij paste.
Ik kreeg naast de trainingen een uitgebreid voedingsadvies, een app om alles in bij te houden (waar ze meerdere keren per week tips over gaf) en een trainingsschema voor de keren dat ik zonder haar trainde.

Ik had, door de combinatie van goed eten en twee keer per week trainen, snel mooie resultaten. Dat motiveert natuurlijk ENORM! Achteraf voelt het alsof ik zonder enige moeite die kilo’s en centimeters ben kwijtgeraakt. Terwijl ik er natuurlijk super hard voor heb gewerkt en veel voor heb laten staan!
Maar dat moment dat ik weer in mijn broek van vóór mijn zwangerschappen paste… wauw. absoluut de moeite waard!

De trainingen waren (en zijn!) zwaar. Als ik in mijn eentje sport, of met vriendinnen, ga ik tot ik het voel/buiten adem raak, en neem dan op z’n minst een pauze. Binnen een half uur ben ik dan wel ‘klaar’. Maar met Wendy zit dat er niet in 😉
Wendy pusht je tot je echte limiet, maar op een fijne manier. Ze zegt dingen als ‘goed zo, kom op, je bent er bijna’ (ze is dus niet zoals in de films, van die boze mensen die spugen als ze schreeuwen dat je door moet gaan).
Ik ben na elke training kapót, knalrood, maar vol energie. Ik kan er dan echt weer een paar dagen tegenaan.

Eerlijk is eerlijk: ik heb nog steeds nooit zin om naar de sportschool te gaan, maar als ik heb afgesproken met Wendy, ga ik gewoon! Het geeft super veel voldoening en het is ook gewoon heel gezellig.

Volgende week worden mijn meiden 1. Het is dus bijna een jaar na de bevalling en ik voel mij hartstikke fit en zit goed in mijn vel. Een paar weken terug heb ik dan ook besloten om te stoppen met de trainingen. Ik ga het trainen (en Wendy) echt missen, maar ik ben ook super trots dat ik dit heb gedaan en heb bereikt. Zonder Wendy was dat me echt niet gelukt!

Hildr

Naar overzicht
error: Content is protected !!