Testimonial van Jordana

  • Stuur een appje
  • Meld je aan!
Naar overzicht

Testimonial van Jordana

Testimonial van Jordana bij Personal Trainer Wendy Schaar

Ik heb weer een gezond gewicht, een goede conditie, heb meer spieren en veel meer energie.

Jordana-transparant

Doel: Afvallen en fitter worden
Resultaat: 22.7 kg afgevallen | 87.8 cm minder omvang

Na mijn zwangerschap was ik flink wat kilo’s aangekomen. Ik was moe, mijn kleren zaten niet meer lekker en ik zat niet goed in mijn vel. Ik wilde graag afvallen, maar wist niet hoe ik moest beginnen en ik wist dat een crash dieet niet zo verstandig was. Mijn man vond Wendy via internet en gaf mij het laatste zetje om mij aan te melden voor personal training.

En wat een goede keuze is dat geweest! Ik hou niet heel erg van sporten – in ieder geval niet fanatiek – maar door het afwisselende programma en de aanmoediging van Wendy, zowel op sportgebied als met mijn keuzes in eten en drinken, ben ik in bijna een jaar – geleidelijk, zodat het een blijvende verandering is – ruim 22 kg afgevallen! Ik heb nu weer een gezond gewicht en een goede conditie, heb meer spieren en veel meer energie. Wendy kan heel goed inschatten wat je aan kunt, en ik heb gemerkt dat dat vaak meer is dan je zelf denkt

Zelfs nu ik gestopt ben met personal training en het nu zelf moet doen, blijf ik op dezelfde manier door sporten en let ik daarbij beter op mijn houding, want ook daarin heeft Wendy mij geholpen. Daarnaast weet ik nu goed wat ik wel en niet moet eten om af te vallen en hoe ik op gewicht kan blijven. Het fijne is dat ik geen dieet heb hoeven volgen, dat ik geen honger heb hoeven te leiden en toch flink ben afgevallen, veel centimeters kwijt ben, sterker ben en een betere conditie heb. Ik zou het iedereen aanraden om een tijd met Wendy te sporten!

Jordana

Naar overzicht
error: Content is protected !!