Testimonial van Marelle

  • Stuur een appje
  • Meld je aan!
Naar overzicht

Testimonial van Marelle

Testimonial van Marelle bij Personal Trainer Wendy Schaar

Ik heb vooral geleerd wat het effect is van keuzes in mijn voeding zonder dat ik op verjaardagen dat taartje moet weigeren.

Doel: kilo’s en centimeters verliezen
Resultaat: 7.9 kg afgevallen | 13 cm taille omvang

Al enkele jaren probeer ik wat kilootjes en vooral centimeters kwijt te raken. Helaas lukte dit niet en eigenlijk vond ik mijn maat 42/44 ook niet slecht. Ik ging een paar keer per week naar de sportschool en had geen slechte conditie. Tijdens de sluiting van de sportscholen deed ik braaf een paar keer per week een online groepsles van mijn eigen sportschool of iets wat ik online tegenkwam. Ik heb zelfs nog geprobeerd om te starten met hardlopen.

Toen zag ik dat Wendy ook online begeleiding gaf. Aangezien het mij niet ontbreekt aan motivatie om te sporten leek mij dit ideaal. De combinatie van een gericht sportschema en adviezen over mijn voeding was precies wat ik nodig had.
Ik bleek na mijn eerste contact met Wendy spit te hebben, maar vanaf maart kreeg ik groen licht van mijn fysiotherapeut en konden we aan de slag.

Het doel was centimeters/kilo’s verliezen en mij fitter voelen. Ik wilde graag 8,5 kilo kwijt, maar achtte dit niet realistisch en gaf aan al tevreden te zijn met 6 kilo. Nu na 4 maanden onder begeleiding van Wendy is er 7,9 kilo vanaf, mijn vetpercentage is 3.1% gedaald en ik ben 13 cm om mijn taille kwijt. Ik had niet verwacht dat dit zou lukken!

Tijdens de sportmomenten heb ik Wendy regelmatig vervloekt als ik weer burpees moest doen, maar achteraf had ik steeds een voldaan en trots gevoel. Het was het allemaal waard!

Nu de vakantie begint ga ik proberen om het zelfstandig om te zetten naar een stabiele situatie, met behulp van de tips van Wendy. Ik heb vooral geleerd wat het effect is van keuzes in mijn voeding zonder dat ik op verjaardagen dat taartje moet weigeren. Dank je wel, Wendy!

Marelle

Naar overzicht
error: Content is protected !!