Testimonial van Mirjam

  • Stuur een appje
  • Meld je aan!
Naar overzicht

Testimonial van Mirjam

Testimonial van Mirjam bij Personal Trainer Wendy Schaar

Wat Wendy mij gelijk leerde was dat te weinig eten niet goed is en hoe ik een goeie balans kon vinden met voeding!

imageedit_2_9992421865

Doel: gewicht verliezen
Resultaat: 12.3 kg afgevallen | 46.7 cm omvang

Al heel wat diëten heb ik geprobeerd, maar uiteindelijk werkte niets echt goed. Ook toen mijn zus mij in november 2017 belde met het nieuws dat ze ging trouwen was het weer flink uit de hand gelopen. Dus ik dacht maar 1 ding: en nu moet het lukken, zo wil ik niet in een jurk!

Ik ben eerst zelf aan de slag gegaan en met up en downs 10 kilo afgevallen, maar al snel bleef ik weer hangen en viel terug in mijn oude patroon. Toen heb ik besloten opzoek te gaan naar hulp. Zo kwam ik via internet bij Wendy terecht. Na een intake gesprek was ik gelijk enthousiast en had ik zin om aan de slag te gaan!

Wat Wendy mij gelijk leerde was dat te weinig eten niet goed is en hoe ik een goeie balans kon vinden met voeding! Ik ben erg blij met de wekelijkse afspraken met Wendy, waarin zij mij elke keer weer tot het uiterste weet te laten gaan. Hierdoor heb ik gelijk weer genoeg motivatie voor de andere sportmomenten!

De bruiloft van mijn zus is ondertussen geweest en ik heb de hele dag gestraald in mijn jurk gelopen, toch ben ik terug gegaan naar Wendy om samen verder te trainen voor een nog mooier resultaat!

Mirjam

Naar overzicht
error: Content is protected !!