Testimonial van Paula

  • Stuur een appje
  • Meld je aan!
Naar overzicht

Testimonial van Paula

Testimonial van Paula bij Personal Trainer Wendy Schaar

Ik ben 12.5 kilo kwijtgeraakt in een jaar tijd en ik ben van maat 46 naar maat 40/42 gegaan

imageedit_1_7135489798

Doel: 10 kg afvallen
Resultaat: 12.5 kg afgevallen

Ik ben al jaren aan het vechten met mijn gewicht. Alle diëten geprobeerd, maar elke keer kwamen de kilo’s er weer aan. Vanaf 2017 ben ik “actief” gaan diëten. Daardoor was ik wel al een kilo of 8 afgevallen in 2 jaar tijd, maar ik viel elke keer terug in mijn oude eetpatroon. Ik kon het maar niet volhouden. Dan kwamen er weer kilo’s bij, dan weer eraf. Het bekende jojo effect.

Er moest iets veranderen, ik voelde mij niet meer fit en was niet meer blij met mezelf. Na de zomervakantie in 2019 was ik het helemaal zat. Ik ben op het internet gaan zoeken naar iemand die mij kon helpen tegen de kilo’s. En niet alleen door middel van voeding maar ook door te sporten.

Op het internet kwam ik Wendy tegen. Nerveus een bericht gestuurd met mijn verhaal en of zij dacht mij te kunnen helpen. Ik kreeg een enthousiaste mail terug waardoor ik direct het gevoel had dat zij de persoon was die me hierin kon ondersteunen.

Na een gesprek met Wendy fanatiek aan de slag gegaan. Veel tips gekregen in mijn voeding, waardoor ik veel bewuster ben gaan eten. Maar nog steeds kan ik genieten van een “ongezonde” maaltijd, maar met mate.

De trainingen met Wendy zijn heel zwaar, ze pusht je echt tot het uiterste. Als het te makkelijk gaat, past ze direct de oefening aan. Na een training met Wendy had ik echt een paar dagen zoveel spierpijn. Met tegenzin ging ik zelf buiten de training met Wendy om ook 2x per week sporten. Na een paar maanden werd het resultaat zichtbaar. De kilo’s gingen er in een rustig tempo af, maar bleven er ook af. Ik zag mijn lichaam veranderen.

Het sporten werd leuk, met plezier ga ik naar de trainingen met Wendy maar daar buiten train ik zelf ook weer met plezier.

Mijn doel was om minimaal 10 kilo af te vallen en dat is gelukt. Ik heb plezier in het sporten en ben ook weer gaan hardlopen. Alles gaat zoveel makkelijker. Bij Wendy ben ik 12.5 kilo kwijtgeraakt in een jaar tijd en ik ben van maat 46 naar maat 40/42 gegaan.

Ik ga dit zeker volhouden. Sporten is mijn ontspanning geworden en maakt mijn hoofd leeg.

Wendy, bedankt voor je ondersteuning en motivatie!

Paula

Naar overzicht
error: Content is protected !!