Testimonial van Rebekka

  • Stuur een appje
  • Meld je aan!
Naar overzicht

Testimonial van Rebekka

Testimonial van Rebekka bij personal trainer Wendy Schaar

Het is heel leuk om te merken hoeveel sterker ik ben geworden

Doel: Vet% verlagen, strakke buik, sterker worden
Resultaat: 30.6 cm minder omvang

In januari zijn mijn moeder en ik begonnen met personal training bij Wendy. Mijn doelstelling was om mijn vet% te verlagen en een strakkere buik te krijgen.

De eerste maand heeft Wendy voornamelijk aan onze houding gewerkt. Wij vinden het zo knap dat zij direct ziet wat onze zwakke punten tijdens de oefeningen zijn. De afgelopen 3 maanden is mijn houding enorm verbeterd.
Iedere week is de training anders waardoor de uitdaging blijft. Een doel voor mij was o.a. ook het leren van een pull up. Inmiddels ben ik bijna zover dat ik deze zonder elastiek uit kan voeren.

Het is heel leuk om te merken hoeveel sterker ik ben geworden. Naast de fysieke vooruitgang ben ik ook heel wat centimeters kwijtgeraakt. Dit door de Personal Training sessies, trainingsschema’s en voedingsschema van Wendy. Ik eet veel meer dan voorheen alleen maak ik veel bewustere keuzes. Als wij vragen over voeding of trainingen hebben kunnen wij een bericht sturen en stuurt Wendy bijna direct een bericht terug.

Als je sterker wil worden of centimeters wilt verliezen raad ik zeker aan om via Wendy Personal Training te gaan volgen. Elke week hebben wij een ander les en de trainingsschema’s zijn ook leuk om te doen.
De eerste 3 maanden zijn voorbij gevlogen en wij gaan zeker door, het is zeer verslavend! Mijn volgende doelstelling is de hele Dam tot Dam loop en meer pull ups kunnen!

Rebekka

Naar overzicht
error: Content is protected !!