Zwanger en sporten

  • Stuur een appje
  • Meld je aan!

ZWANGER EN SPORTEN BIJ WENDY SCHAAR

Ben je zwanger en wil je sporten? Dat kan bij Wendy Schaar! Ik ben pre- en postnatale personal trainer en ik help zwangere vrouwen fit te blijven tijdens de zwangerschap. Bij mij kun je zwanger zijn en sporten in een exclusieve, prettige omgeving waarin alleen vrouwen komen. Als je je niet prettig voelt in een mega sportschool en je je hier bekeken voelt, ben je bij mij aan het juiste adres. Wil jij tijdens het zwanger zijn blijven sporten? En wil je hierbij begeleid worden door een vrouwelijke personal trainer? Meld je bij mij aan en start direct!

ZWANGER ZIJN EN SPORTEN HOUDT JE FIT!

Waarom zou je gaan trainen tijdens je zwangerschap als je ook lekker rustig aan kunt doen? Hoe sterker je bent, hoe makkelijker je bevalling gaat. Een betere algehele fitheid is dus belangrijk voor je bevalling. Daarbij herstelt een getraind lichaam sneller na de bevalling dan een ongetraind lichaam. Zwanger zijn en sporten is dus zeker aan te raden. Ik bied je de juiste begeleiding om fit te blijven tijdens je zwangerschap.

Adviesgesprek

Het traject begint met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek waar wij een plan van aanpak samenstellen. Hierbij houd ik rekening met jouw dagelijkse leven om een goede periodisering te maken.

Trainingen

Tijdens de eerste training starten we met wegen en meten. Dit herhalen we elke maand. Elke training word een nieuwe belevenis, hou ik rekening met jouw fysieke gesteldheid en verlies ik je geen moment uit het oog.

Persoonlijk trainingsprogramma

Ik maak elke maand een persoonlijk trainingsprogramma voor iedereen die naast de personal training sessies zelfstandig wil gaan trainen. Jij mag er zelf voor kiezen of je thuis of in de sportschool wilt sporten.

Voedingsadvies

Een Personal Training pakket is inclusief voedingsadvies. Voeding is erg belangrijk bij het behalen van jouw gewenste doelstelling. Of dit nu afvallen, aankomen of op gewicht blijven is. Ik zal jouw alle advies geven die je nodig hebt. Lees hier meer over voedingsadvies

Leefstijlcoaching

Als leefstijlcoach helpt ik jou naar een gezonder en positiever leven. Ik leer je hoe je grip kan krijgen op de gewoontes en ga ik je begeleiden naar het maken van je eigen bewuste keuzes waar jij zelf achter staat.

GESPECIALISEERD IN PRENATALE FITNESS

Of je nu pril zwanger bent en wil sporten of al wat langer zwanger bent, ik stem je training af op je specifieke situatie. De zwangerschapsfitness is gericht op het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen. We werken aandachtig aan de ademhalingstechnieken en ik ga je leren hoe jij je bekkenbodem en buikspieren op de juiste manier gebruikt. Daarbij bied ik ook 12-weekse zwangerschapscursussen aan vrouwen die 12 tot 26 weken zwanger zijn. Informeer hier gerust naar als je hierin geïnteresseerd bent.

Manon SchotmanManon Schotman
09:43 16 Sep 23
Ik ben na mijn zwangerschap 10 kilo afgevallen met behulp van de online personal training die ik gedaan met Wendy. De intake ging per telefoon en verder hadden we voornamelijk contact per mail. Ook stelde ze sportschema’s op en hielp me met het kiezen van gezonde voeding. Het was precies de stok achter de deur die ik nodig had, zonder honderden euro’s per maand uit te geven aan een live personal trainer. Ze gaf me waardevolle tips en adviezen en had ook door wanneer het even niet ging en ik gas terug moest nemen. Haar subtiele communicatie helpen je zonder de moed te verliezen en dat is erg waardevol voor me geweest.
Thalia van DolderThalia van Dolder
20:14 18 Jul 23
Op mijn 64e ben ik begonnen met personal training bij Wendy.De trainingen zijn nooit saai,maar afwisselend en leuk, en Wendy heeft mij weten te motiveren en geholpen gezond te eten.Mijn conditie is nu veel beter, mijn spieren zijn sterker geworden en ik ben 15 kilo lichter.Ik ben erg blij met Wendy, en raad haar zeker aan!
Ilse van stijnIlse van stijn
11:34 25 May 22
Sinds week 12 van mijn zwangerschap train ik met Wendy. Beste investering die je jezelf als zwangere vrouw kan doen! Wendy heeft veel kennis over het lichaam van de zwangere vrouw en weet precies wat je nog wel en niet mag doen. Ook qua voeding.Tijdens het trainen houdt ze je continu in de gaten of je lichaamshouding goed is. Daarnaast voelt ze precies aan wanneer ze je net even wat meer kan pushen of juist wanneer je beter iets rustiger aan kan doen.Ik ben op dit moment 30 weken zwanger, train nog steeds met Wendy en voel me fitter dan ooit. Na mijn bevalling ga ik zeker weer met Wendy trainen om aan m’n herstel te werken.
Anne MeystAnne Meyst
08:04 15 Apr 22
Wendy is te gek. Met haar hulp ben ik in 6 maanden op streefgewicht gekomen na mijn zwangerschap (er moest nog zo’n 6 kilo af) en veel fitter geworden. Ze weet wat ze doet, biedt veel afwisseling zodat sporten leuk is (en blijft, ook nu ik het verder zonder haar doe), heeft me uitgedaagd en ze is ook nog eens heel gezellig. Ik raad haar absoluut aan!
noor noornoor noor
09:40 18 Dec 21
Top personal trainer. Ik begrijp nu eindelijk wat krachttraining echt is. Wendy is n kei in weten wanneer je meer kan en waar t genoeg is. #supertevreden.
Tamara SmitTamara Smit
12:16 26 Feb 17
Echt een aanrader om personal training te gaan volgen bij Wendy! Ik heb in een korte tijd al ontzettend veel geleerd en vooral resultaat behaald. Wendy geeft goede voedingsadviezen, trainingsschema' s op maat en tijdens de trainingssessies zorgt zij ervoor dat je echt het uiterste uit jezelf haalt! Een hele goede keuze om met Wendy te gaan trainen want ik voel me beter dan ooit en haar adviezen hebben voor mij echt mijn ogen geopend. Wendy is altijd bereikbaar en staat voor je klaar. Om weer lekkerder in je vel te zitten, een gezonde levensstijl te creëren en het maximale uit je training te halen, is Wendy degene die je daarbij kan helpen!
js_loader
voedingsadvies

KIES VOOR WENDY SCHAAR!

Wil je fysiek en mentaal sterker worden tijdens je zwangerschap? Ik kan je helpen! Met de juiste balans van training, voeding en plezier in beweging blijf je fit tijdens je zwangerschap. En dat terwijl je bij mij kunt trainen in een omgeving waarin jij je prettig voelt en jezelf kunt zijn. Ben jij zwanger en wil je sporten? Start bij Wendy Schaar en profiteer van de volgende voordelen:

WIL JE FIT BLIJVEN TIJDENS JE ZWANGERSCHAP? START DIRECT MET SPORTEN!

Wil jij fit en sterk blijven tijdens de zwangerschap? En wil je zwanger zijn en sporten combineren? Dan kan ik je als gespecialiseerde prenatale personal trainer helpen! Kom bij mij sporten als je zwanger bent en je zult merken dat je algehele fitheid beter wordt. Bel naar 06 12 400 025 of stuur een e-mail naar info@wendyschaar.nl voor meer informatie of bij vragen.

error: Content is protected !!