Gestoofde zalmfilet
Deze gestoofde zalmfilet smelt weg op je tong. Enjoy!
Ingrediënten voor 2 persoon:
- 2 zalmfilet op de huid
- Aluminiumfolie
- Citroen
- Olijfolie
- Pesto
- Pijnboompitjes
- Bosui
- Courgette
- Cherrytomaatjes
Bereidingstijd: 30 minuten
Maak de huid van de zalm schoon en smeer de zalm in met olijfolie.
Leg beide zalm stukken apart op een stuk aluminiumfolie.
Knijp een beetje citroensap uit over beide zalm stukken en smeer de bovenkant in met pesto.
Snijd de bosui in ringen, halveer de cherrytomaatjes en snijd kleine stukjes courgette. Leg de groente naast de zalm en versier de zalm met pijnboompitjes.
Vouw de aluminiumfolie dicht aan de zijkanten en zorg dat er aan de bovenkant wat open blijft staan zodat ze zalm lucht krijgt.
Leg de zalm in een grillpan en laat deze 10 a 15 min stomen, afhankelijk van de dikte van de zalm.